Skip to main content

VIDEO. Ultimul spot OMV Petrom, făcut de Graffiti, cu Radu Muntean regizor

 

Reclama OMV Petrom care a intrat pe stațiile TV în ultimele săptămâni a fost realizată de agenția Graffiti BBDO. Radu Muntean semnează regia spotului.

Publicitate

Andreea Sandu, Client Service Director Graffiti BBDO, vorbește despre conceptul spotului Energie pentru posibilități nelimitate:

”Pentru implementarea conceptului campaniei, Energie pentru posibilități nelimitate, trebuia să ne gândim care execuție/poveste va fi cea mai emoționantă.

Strategic, era important ca povestea sa fie una micro, personală, de aici ideea unei revederi între tată și fiu. Totul pleacă de la emoția anticipativă a băiatului, emoție care se transformă într-o energie pentru a construi Robotul.”

Conceptul:

„Energia fiecăruia dintre noi este cea care ne ajută să ne îndeplinim obiectivele, visurile, indiferent dacă sunt personale sau profesionale. Dar fără produsele energetice esenţiale pe care OMV Petrom le produce şi comercializează, aceste obiective ar putea rămâne doar simple planuri.

Pentru dezvoltarea poveștilor, echipa de creație l-a inclus încă din faza de dezvoltare a scriptului și pe Radu Muntean, regizorul cu care am vrut să facem spotul."

VIDEO. Spotul OMV Petrom

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu