Skip to main content

VIDEO. Ultimul spot OMV Petrom, făcut de Graffiti, cu Radu Muntean regizor

 

Reclama OMV Petrom care a intrat pe staţiile TV în ultimele săptămâni a fost realizată de agenţia Graffiti BBDO. Radu Muntean semnează regia spotului.

Publicitate

Andreea Sandu, Client Service Director Graffiti BBDO, vorbeşte despre conceptul spotului Energie pentru posibilităţi nelimitate:

”Pentru implementarea conceptului campaniei, Energie pentru posibilităţi nelimitate, trebuia să ne gândim care execuţie/poveste va fi cea mai emoţionantă.

Strategic, era important ca povestea sa fie una micro, personală, de aici ideea unei revederi între tată şi fiu. Totul pleacă de la emoţia anticipativă a băiatului, emoţie care se transformă într-o energie pentru a construi Robotul.”

Conceptul:

„Energia fiecăruia dintre noi este cea care ne ajută să ne îndeplinim obiectivele, visurile, indiferent dacă sunt personale sau profesionale. Dar fără produsele energetice esenţiale pe care OMV Petrom le produce şi comercializează, aceste obiective ar putea rămâne doar simple planuri.

Pentru dezvoltarea poveştilor, echipa de creaţie l-a inclus încă din faza de dezvoltare a scriptului şi pe Radu Muntean, regizorul cu care am vrut să facem spotul."

VIDEO. Spotul OMV Petrom

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus