Skip to main content

VIDEO. Un spot de antologie. "Agenția": MAI. Nu comentăm, vă invităm să-l vedeți! Nu aștepta vara ca să-ți faci pașaport!

 
VIDEO. Un spot de antologie. "Agenția": MAI. Nu comentăm, vă invităm să-l vedeți! Nu aștepta vara ca să-ți faci pașaport!

VIDEO. "Anul are 12 luni. Nu aștepta vara. Documentele de călătorie pot fi făcute din timp!" Începem cu mesajul. Găsiți mai jos modul în care este transmis în campanie.

Reclama de mai jos - cu o "pisi" și un nefericit căruia Delia îi urează, din coloana sonoră, să rămână cu bine - e doar pentru Facebook. A fost făcută de Centrul Multimedia al Ministerului Afacerilor Interne. Ei au venit cu ideea, au gândit scenariul, au filmat și spotul. Cu ce au avut. "Fără costuri suplimentare, din resurse proprii", au explicat pentru Paginademedia.ro oficialii MAI.

Spotul, apoi alte detalii despre campania derulată de MAI și de Ministerul Afacerilor Externe.

VIDEO. Clipul campaniei MAI - MAE, făcut doar pentru Facebook

Spoturi diferite pentru TV

Reclama de mai sus e parte a campaniei comune derulate de Ministerul Afacerilor Externe împreună cu Ministerul Afacerilor Interne. O "campanie comună de informare în vederea conștientizării de către cetățenii români a necesității de a solicita, în timp util, eliberarea unor noi documente de călătorie, pe tot parcursul anului calendaristic, nu doar în perioada de vară."

Campania se va desfășura cu sprijinul mass-media audio și video din țară și din străinătate, misiunilor diplomatice și oficiilor consulare, precum și în mediul on-line.

Pe TV, spoturile sunt diferite.

VIDEO. Execuția pentru TV

Publicitate
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @ Mihai
  Ce legatura are comentariul meu cu dreapta , stanga, Sua? Peste tot in lumea civilizata, cine solicita un serviciu, plateste! Vreau/ am nevoie de pasaport, platesc! Daca ulterior vrea statul sa ma masoare si sa ma pozeze la 3-5 ani, sa plateasca! Am pierdut pasaportul, s-au schimbat datele si vreau alt pasaport, platesc! Vrea statul sa stau cu copiii la coada la 3 ani, ca sa le vada granicerul cosurile de pubertate, sa plateasca!
  Sau te-a deranjat referirea la mustaciosu' care se lauda ca a scos o taxa de 11 ron, in timp ce romanii platesc de 25 de ori mai mult pentru pasaport, ca sa imbogateasca firmele de partid?!
  A scos taxa de pasaport la fel cum v-a marit salariile cu 25% din 01.01.2018, dar ia 26% inapoi prin taxe... .
  In acest context nu ma mira ca nu ai inteles logica simpla a comentariului...fa-ti pasaport dupa fiecare tunsoare, ca vine campania!!!
 • @pasaportu'lu'peste : pai atunci, nu mai bine mergem noi fara pasapoarte? Ca cine e aia SUA sa ne ceara noua pasapoarte? Las' ca suntem noi buricu pamantului si sa mergem fara pasapoarte!
  Si sa plateasca statul, ca d-aia tipam noi in gura mare ca suntem de dreapta si ca uram comunismul, dar ne place ca in comunism cand statul platea tot, nu ne place in capitalism, cand conteaza banul, statul nu trebuie sa se mai implice. Ne place sa zicem doar din gura ca suntem de dreapta si ca uram comunismul, cand noi de fapt gandim si ne e dor de comunism.
 • @pasaportu'lu'peste: e foarte logic ca te intrebi de ce iarna. pentru ca baietii tiparesc pasapoarte si e o afacere superba avand in vedere ca tot ei fac legea cu durata de valabilitate. tot ei forteaza aglomeratie la ghiseu, cica lipsa de personal, ca oamenii sa-si faca actele cand nu au nevoie. si asa fabrica de bani lucreaza non stop.
 • Campania ar fi corecta daca pasapoartele nu ar avea valabilitate doar 3 ani la copii si 5 la adulti si nu ar costa o gramada de bani. Ca atare, de ce ai preda pasaportul si ai achita aproape 60 euro/persoana cu un an inainte ca vechiul pasaport sa expire? Asta v-o spune unul a carui familie are 5 membri, cu 3 copii.
  Si mai este un lucru pe care nu-l inteleg: Mustaciosul de teleorman s-a laudat ca a eliminate taxa de 10 ron dar platim in continuare 261 ron pentru pasaportul propriu zis!
  Se pune intrebarea: de ce noi? Daca statul vrea sa schimbe actele la 3-5 ani, nu-i normal ca el sa le plateasca?? La primul pasaport sau daca se schimba datele atunci este normal sa platim noi, dar odata platit primul pasaport, pune mana mai statule si plateste-ti formularele, nu-mi baga mie mana in buzunar si ma trimite la cozi.
  Se lauda secretara-veverita de la MAI ca va creste valabilitatea la 10 ani, o alta promisiune neonorata, dar nici asa nu vad de ce statul ne oblige pe noi s aplatim pentru ca vrea el o poza mai noua!
 • "Fără costuri suplimentare, din resurse proprii" inseamna ca au primit gratis drepturi pentru muzica sau au pus-o pe principiul "daca e pe youtube, e gratis"?

Trimite un comentariu