Skip to main content

GALERIE FOTO. Primăria are ziar: Bucureştiul Meu. Gabriela Firea, pe prima pagină. Ce articole sunt în primul număr

 
GALERIE FOTO. Primăria are ziar: Bucureştiul Meu. Gabriela Firea, pe prima pagină. Ce articole sunt în primul număr

FOTO. Construim un oraş prietenos cu oamenii şi mediul înconjurător spune primarul Gabriela Firea, de pe prima pagină a ziarului Bucureştiul Meu.

Publicitate

Ziarul este la numărul 1 şi Se distribuie gratuit, scrie pe copertă. Tot pe prima pagină, un alt citat: "Bucureştiul este un oraş pragmatic, o metropolă, un loc unde se întâmplă lucrurile mari". Este din interviul pe care ziarul îl publică cu actriţa Ioana Moldovan, soţia jurnalistului Doru Buşcu.

Cine editează publicaţia?

Editor coordonator este Camelia Muntean, fostă ziaristă la Jurnalul Naţional. Aflăm din caseta redacţională că Bucureştiul meu este o "publicaţie lunară de informaţie şi cultură editată de Primăria Capitalei prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti."

Ce citim în ziar?

Prima pagină:

Interviu Gabriela Firea: "Construim un oraş prietenos cu oamenii şi mediul înconjurător. Ne concentrăm pentru a diminua decalajele înregistrate în ultimii ani"

Bucureştiul este un oraş pragmatic, o metropolă, un loc unde se întâmplă lucrurile mari. Zece întrebări pentru Ioana Moldovan

Noul spital de ortopedie Foişor, o unitate medicală la cele mai înalte standarde. În interior, textul are ştampila "DEVIZA: Înaltă tehnologie, calitate, mereu aproape de pacient"

În ciuda nenumăratelor obstrucţii, licitaţia pentru autobuze merge mai departe

Cifra ediţiei: 100.000 de spectatori au asistat, în Piaţa Constituţiei, la evenimentele organizate de Primăria Capitalei cu ocazia Zilei Bucureştiului

Din interior:

Ajutor de până la 1.200 lei pentru familiile parentale. Ştirea începe: "La propunerea primarului General, Gabriela Firea, Consiliul general..."

PMB acordă stimulente financiare pentru copii cu dizabilităţi. Aflăm de o serie de programe de acordare a stimulentelor, "demarate la iniţiativa Primarului General, Gabriela Firea"

Holdingul Municipal, un pas uriaş către o administraţie europeanu în Bucureşti

Străzi mai late şi încă 10.000 de noi locuri de parcare în sectorul 4

Premieră la Primăria Sectorului 5: Plata unor taxe prin SMS

Monument dedicat Printului Rainier al III-lea. Material ilustrat cu trei fotografii. În două apare Gabriela Firea.

Câteva pagini din ziarul Bucureştiul Meu au fost postate pe Facebook de Ciprian Ciucu, consilier general la Primăria Municipiului Bucureşti.

Paginademedia.ro vă prezintă mai multe pagini din primul număr.

Paginademedia.ro a trimis o serie de întrebări despre publicaţie la Primăria Municipiului Bucureşti. Vom actualiza ştirea, când vor veni răspunsurile.

GALERIE FOTO. Paginile primului număr al ziarului Bucureştiul Meu

Citeşte şi: SECTORUL 1. Trei milioane de euro pentru revista Primăriei. Cum trebuie să scrie ziariştii. Publicaţia, externalizată

Primăria Sectorului 1, despre revista de trei milioane de euro: am făcut un studiu de piaţă. Costul e maximal

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    1. Pe lumea cealalta, Ceausescu este pe de o parte mandru de urmasii sai din PSD si ALDE, care duc mai departe stafeta cultului personalitatii, dar si invidios, pentru ca l-au depasit pe alocuri...
    2. Tehnoredactarea este de ***, dar la ce sa te astepti de la urmasii defunctului (pe print) Jurnal National al Varanului?
    3. Cati bani publici sifoneaza fituica asta care pana la urma ajunge la votantii PSD tot hartie igienica (o sa aiba Firea mustata maro in poze, ca sefu' Dragnea in tinerete) sau ambalaj pentru slanina cu ceapa, parizer si peste.
    4. Dati cel mult cate 10 exemplare la fiecare persoana interesata, sa ajunga la toata lumea ;-)

Trimite un comentariu

sus