Skip to main content

GALERIE FOTO. Primăria are ziar: Bucureștiul Meu. Gabriela Firea, pe prima pagină. Ce articole sunt în primul număr

 
GALERIE FOTO. Primăria are ziar: Bucureștiul Meu. Gabriela Firea, pe prima pagină. Ce articole sunt în primul număr

FOTO. Construim un oraș prietenos cu oamenii și mediul înconjurător spune primarul Gabriela Firea, de pe prima pagină a ziarului Bucureștiul Meu.

Ziarul este la numărul 1 și Se distribuie gratuit, scrie pe copertă. Tot pe prima pagină, un alt citat: "Bucureștiul este un oraș pragmatic, o metropolă, un loc unde se întâmplă lucrurile mari". Este din interviul pe care ziarul îl publică cu actrița Ioana Moldovan, soția jurnalistului Doru Bușcu.

Publicitate

Cine editează publicația?

Editor coordonator este Camelia Muntean, fostă ziaristă la Jurnalul Național. Aflăm din caseta redacțională că Bucureștiul meu este o "publicație lunară de informație și cultură editată de Primăria Capitalei prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București." 

Ce citim în ziar?

Prima pagină:

Interviu Gabriela Firea: "Construim un oraș prietenos cu oamenii și mediul înconjurător. Ne concentrăm pentru a diminua decalajele înregistrate în ultimii ani"

Bucureștiul este un oraș pragmatic, o metropolă, un loc unde se întâmplă lucrurile mari. Zece întrebări pentru Ioana Moldovan

Noul spital de ortopedie Foișor, o unitate medicală la cele mai înalte standarde. În interior, textul are ștampila "DEVIZA: Înaltă tehnologie, calitate, mereu aproape de pacient"

În ciuda nenumăratelor obstrucții, licitația pentru autobuze merge mai departe

Cifra ediției: 100.000 de spectatori au asistat, în Piața Constituției, la evenimentele organizate de Primăria Capitalei cu ocazia Zilei Bucureștiului

Din interior:

Ajutor de până la 1.200 lei pentru familiile parentale. Știrea începe: "La propunerea primarului General, Gabriela Firea, Consiliul general..."

PMB acordă stimulente financiare pentru copii cu dizabilități. Aflăm de o serie de programe de acordare a stimulentelor, "demarate la inițiativa Primarului General, Gabriela Firea"

Holdingul Municipal, un pas uriaș către o administrație europeanu în București

Străzi mai late și încă 10.000 de noi locuri de parcare în sectorul 4

Premieră la Primăria Sectorului 5: Plata unor taxe prin SMS

Monument dedicat Printului Rainier al III-lea. Material ilustrat cu trei fotografii. În două apare Gabriela Firea.

Câteva pagini din ziarul Bucureștiul Meu au fost postate pe Facebook de Ciprian Ciucu, consilier general la Primăria Municipiului București.

Paginademedia.ro vă prezintă mai multe pagini din primul număr.

Paginademedia.ro a trimis o serie de întrebări despre publicație la Primăria Municipiului București. Vom actualiza știrea, când vor veni răspunsurile.

GALERIE FOTO. Paginile primului număr al ziarului Bucureștiul Meu

 

Citește și: SECTORUL 1. Trei milioane de euro pentru revista Primăriei. Cum trebuie să scrie ziariștii. Publicația, externalizată

 

Primăria Sectorului 1, despre revista de trei milioane de euro: am făcut un studiu de piață. Costul e maximal

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • 1. Pe lumea cealalta, Ceausescu este pe de o parte mandru de urmasii sai din PSD si ALDE, care duc mai departe stafeta cultului personalitatii, dar si invidios, pentru ca l-au depasit pe alocuri...
    2. Tehnoredactarea este de ***, dar la ce sa te astepti de la urmasii defunctului (pe print) Jurnal National al Varanului?
    3. Cati bani publici sifoneaza fituica asta care pana la urma ajunge la votantii PSD tot hartie igienica (o sa aiba Firea mustata maro in poze, ca sefu' Dragnea in tinerete) sau ambalaj pentru slanina cu ceapa, parizer si peste.
    4. Dati cel mult cate 10 exemplare la fiecare persoana interesata, sa ajunga la toata lumea ;-)

Trimite un comentariu