Skip to main content

CONCURS LICENȚE. Niciun câștigător pentru Mangalia (cu Zu și Guerrilla finaliști), Piatra Neamț și Sighet. Vor fi scoase iar la concurs

 
CONCURS LICENȚE. Niciun câștigător pentru Mangalia (cu Zu și Guerrilla finaliști), Piatra Neamț și Sighet. Vor fi scoase iar la concurs
radio

Trei licențe radio - Mangalia, Piatra Neamț și Sighetu Marmației - vor fi scoase din nou la concurs, după ce niciunul dintre finaliști nu a întruni numărul de voturi necesar de la Consiliul Național al Audivizualului.

Publicitate

Săptămâna trecută, la primul vot, doar aceste trei licențe au rămas neacordate. În această săptămână, votul s-a reluat, din nou fără rezultat. Ca urmare, licențele vor fi scoase din nou la concurs, la începutul anului viitor, alături de alte frecevențe disponibile (peste zece frecvențe vor fi la concurs, potrivit informațiilor Paginademedia.ro).

Cea mai importantă dintre cele trei frecvențe era cea pentru Mangalia, care acoperea sudul litoralului. Finaliștii au fost Radio Zu și Radio Guerrilla.

Radio Zu a avut cele mai multe voturi (cinci). Au votat pentru ZU Orsolya Eva Borsos, Florin Gabrea, Vasile Buda, Răsvan Popescu și Monica Gubernat.

Radio Guerrilla a fost votat de doi membri CNA, Gabriel Tufeanu și Dorina Rusu.

Pentru Sighet, rămăseseră pe lista finală Radio D (Kanal D), Smart FM și Maramureș FM, în timp frecvența de la Piatra Neamț a fost disputată de Radio D și de Digi FM.

Sighetu Marmației

Finaliști: Radio D (Kanal D), Smart FM, Maramureș FM

Voturi:

Radio D: Orsolya Eva Borsos, Monica Gubernat, Răsvan Popescu

Smart FM: niciun vot

Maramureș FM: Florin Gabrea, Vasile Buda, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu

Piatra Neamț

Finaliști: Radio D și Digi FM

Voturi:

Digi FM: Florin Gabrea, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu

Radio D: Vasile Buda, Monica Gubernat, Răsvan Popescu, Orsolya Eva Borsos
 

Vezi lista câștigătorilor de la ultimul concurs pentru licențe radio de la CNA, aici

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Membrii CNA ar trebui sa fie la munca si la sedinte macar in zilele de sedinte ale CNA. Am mai scris asta...dar unii dintre ei merg in delegatii, pe la congrese, sunt in concediu sau- pur si simplu - dupa principiul timpul trece leafa merge , pur si simplu, nu vor sa participe la sedinte. Ceva trebuie sa se schimbe in bine in activitatea CNA !
 • Conform regulamentului, pentru a fi cvorum, sunt necesari 8 membri din cei 11, nu 6.
  Tot conform regulamentului, orice decizie a consiliului se adopta cu minim 6 voturi, indiferent de numarul membrilor prezenti, cat timp cvorumul este asigurat.
 • @geo: Inca se mai asteapta spaga/ atentia/ comisionul/ directive de la partid, samd
  Asa e regulamentul ***: sedinta e legal constituita daca sunt jumatate +1 prezenti din totalul de 11 membri CNA, adica 6. Dar trebuie sa fie 6 voturi pentru din cati sunt prezenti si voteaza.
  Mi se parea corect daca sunt cel putin 6 prezenti, majoritatea voturilor sa primeze.
  Ce sa facem, unii membri, vezi onor madam Georgescu mictioneaza pe toti prin comportamentul ei.
  RUSINE acelor membri din CNA care au astfel de comportament!!
 • geo nu prea cunosti regulamentul CNA...
  Cvorum a fost: Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Vasile Buda, Orsolya Borsos și Florin Gabrea.
  insa un membru nu a votat, aici e problema.
 • Atata vreme cat la Mangalia a fost scorul de 5 - 2 mi se parea normal sa castige cel cu 5 voturi pentru...ce vina au participantii la concurs daca membrii CNA nu vin la serviciu / sedinte . In mod normal, votul trebuia amanat pana la o sedinta la care participau un numar suficient de mare de membrii CNA pentru desemnarea castigatorului licentei...

Trimite un comentariu