Skip to main content

CRĂCIUN. Irina Păcurariu, Iuliana Tudor și Dragoș Pătraru, concurenți la un special umanitar Câștigă România

 
CRĂCIUN. Irina Păcurariu, Iuliana Tudor și Dragoș Pătraru, concurenți la un special umanitar Câștigă România

Ediție specială Căștigă România cu Virgil Ianțu, pe TVR 2, de Crăciun. Iuliana Tudor, Irina Păcurariu și Dragoș Pătraru vor fi concurenții ediției de marți, 26 decembrie, de la ora 20.00.

Publicitate

Specială este și finalitatea emisiunii: sumele câștigate vor fi donate unei tinere imobilizată într-un scaun cu rotile, absolventă de medicină. Cei trei vor concura să strângă o sumă importantă de bani care va fi donată tinerei excepționale.

Irina Păcurariu:

„În acestă ediție specială „Câștigă România!” cei mai câștigați am fost noi, participanții. Eu am fost cea mai privilegiată, pentru că am putut aduce cu mine una dintre poveștile impresionante pe care le-am cules la final de 2017. Bianca Alexandra Spînu, de 26 de ani, este din categoria românilor care sfidează limitele pe care ni le stabilim chiar noi.

Absolventă Facultății de Medicină care se pregătește să devină medic radiolog a luat viața de la capăt la 19 ani. Cu toată puterea ei de a merge înainte, Bianca Spînu are nevoie și de ajutorul celor din jur, chiar dacă nu îl cere niciodată. Ediția specială „Câștigă România!”, în care noi concurăm, va fi și Crăciunul ei”.

Bianca Alexandra Spînu este o tânără de 26 de ani, până astă vară studentă la Medicină Generală, în ultimul an, la UMF Iași. Între timp a terminat facultatea și după examenul de rezidențiat, trecut în această toamnă, va începe pregătirea pentru specialitatea Radiologie. Este pentru prima dată când o persoană în scaun rulant ajunge la asemenea performanță. Fostă finalistă națională la Olimpiada de chimie, Bianca s-a născut la Costanța, dar a trăit mare parte din viață într-o comună de lângă Vaslui.

În urma unui accident rutier a rămas imobilizată în scaun cu rotile. Pe atunci era studentă în anul I la Medicină Generală, iar în momentul în care a trebuit să hotărăscă ce urmează să facă în ceea ce privește viitorul universitar, a păstrat o singură poziție: medicina sau nimic

Câștigă România va avea o diție specială și în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, când concurenții vor fi șase elevi premiați la festivaluri și concursuri naționale, care vor concura în echipe de câte doi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu