Skip to main content

CRĂCIUN. Irina Păcurariu, Iuliana Tudor şi Dragoş Pătraru, concurenţi la un special umanitar Câştigă România

 
CRĂCIUN. Irina Păcurariu, Iuliana Tudor şi Dragoş Pătraru, concurenţi la un special umanitar Câştigă România

Ediţie specială Căştigă România cu Virgil Ianţu, pe TVR 2, de Crăciun. Iuliana Tudor, Irina Păcurariu şi Dragoş Pătraru vor fi concurenţii ediţiei de marţi, 26 decembrie, de la ora 20.00.

Publicitate

Specială este şi finalitatea emisiunii: sumele câştigate vor fi donate unei tinere imobilizată într-un scaun cu rotile, absolventă de medicină. Cei trei vor concura să strângă o sumă importantă de bani care va fi donată tinerei excepţionale.

Irina Păcurariu:

„În acestă ediţie specială „Câştigă România!” cei mai câştigaţi am fost noi, participanţii. Eu am fost cea mai privilegiată, pentru că am putut aduce cu mine una dintre poveştile impresionante pe care le-am cules la final de 2017. Bianca Alexandra Spînu, de 26 de ani, este din categoria românilor care sfidează limitele pe care ni le stabilim chiar noi.

Absolventă Facultăţii de Medicină care se pregăteşte să devină medic radiolog a luat viaţa de la capăt la 19 ani. Cu toată puterea ei de a merge înainte, Bianca Spînu are nevoie şi de ajutorul celor din jur, chiar dacă nu îl cere niciodată. Ediţia specială „Câştigă România!”, în care noi concurăm, va fi şi Crăciunul ei”.

Bianca Alexandra Spînu este o tânără de 26 de ani, până astă vară studentă la Medicină Generală, în ultimul an, la UMF Iaşi. Între timp a terminat facultatea şi după examenul de rezidenţiat, trecut în această toamnă, va începe pregătirea pentru specialitatea Radiologie. Este pentru prima dată când o persoană în scaun rulant ajunge la asemenea performanţă. Fostă finalistă naţională la Olimpiada de chimie, Bianca s-a născut la Costanţa, dar a trăit mare parte din viaţă într-o comună de lângă Vaslui.

În urma unui accident rutier a rămas imobilizată în scaun cu rotile. Pe atunci era studentă în anul I la Medicină Generală, iar în momentul în care a trebuit să hotărăscă ce urmează să facă în ceea ce priveşte viitorul universitar, a păstrat o singură poziţie: medicina sau nimic

Câştigă România va avea o diţie specială şi în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, când concurenţii vor fi şase elevi premiaţi la festivaluri şi concursuri naţionale, care vor concura în echipe de câte doi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Chiar o sa urmăresc emisiunea!O emisiune de cultură generală ce la a1 kanal d antena star nu ai sa vezi!Acolo predomină prostia chiciul intr un cuvânt emisiuni mediocre!
  • R N R N
    Ce prapaditi !
  • Mile Mile
    Livia , macar au emisiuni interesante față de tine și alții neinteresanti
  • Ionica Delavrancea Ionica Delavrancea
    Ia uite cum se lupta patraru cu ... din TVR! Bravo dom’ ne. Daca iti iese paraiul cinstit, nu ai nicio jena se te afisezi cu ... aia cu care te lupti tu!
  • Livia Pila Livia Pila
    Spargeti banii, vedetelor de mana a treia! Realizati toata productia cu resursele TVR dar banii ii incasati pe firme private! Asa se fac afaceri profitabile cu statul!!!
  •  Dorin Sorescu Dorin Sorescu
    Era minunat daca ii vedeam cincurind și pe Doina Gradea, Raico Cornea și Sorin Burtea, cei mai detestați oameni din Tvr
  • mile mile
    fain , cele mai mari vedete de la tvr in acest moment

Trimite un comentariu

sus