Skip to main content

FOTO-VIDEO. Vocea României şi X-Factor, în haine de doliu. Moment special la începutul Vocii

 
FOTO-VIDEO. Vocea României şi X-Factor, în haine de doliu. Moment special la începutul Vocii

Tinută de doliu în memoria Regelui Mihai la Vocea României (ajunsă la finală) şi la X-Factor (la primul live).

Publicitate

Emisiunea de pe Pro TV a început cu un moment special - Amazing Grace, cântată de cele patru finaliste. A urmat un moment de reculegere, în care juriul şi publicul s-au ridicat în picioare.

Toţi membrii juriului - Tudor Chirilă, Smiley, Adrian Despot, Loredana - sunt în negru. La fel Pavel Bartoş şi membrii bandului de la Vocea României.

În ţinută de doliu au intrat în emisiune şi juraţii de la X-Factor. La primul live, emisiunea de pe Antena 1 îi are în ţinută neagră atât pe membrii juriului - Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Delia, Carla's Dreams, dar şi pe cei doi prezentatori, Răzvan Simion şi Dani Oţil.

FOTO. Vocea României şi X-Factor, în ţinută de doliu

VIDEO. Momentul de deschidere de la Vocea României

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    Poftim ? "X Factor" in haine de doliu ? Cu Otil in pantalon rosii ?
  • Cris Cris
    Lasati-o *** de treaba,cu tot teatrul asta despre cat de iubitori de regi suntem.Lumea se duce sa faca poze,salcie și apoi le poate asa pe facebook,nu ca l-au iubit pe rege .Daca intri in multime si intrebibde regalitatea de dupa 1866,un mucos din multime va va raspunde ca,Carol I,o fi fostt vreun manelist,ca prostime,îngrămădit,acolo,asta stie,hai,***,cu scorul de prost gust,pe la toate televiziunile.Habar nu aveti,de foarte multe lucruri legate de familia rege,a,dar,vad,ca ,zădărnicie,dovedește că romanul este o persoană cu două fete,adică o curvă.Eu,cel puțin,recunosc,ca urăsc familia regală,ca urăsc tot ce ceea voi,faceti,aici,adică un show de prost gust.Urasc psd,pnl usr,etc,dar mai ales ,urăsc curvasaria bucureștenilor .
  • Allex Allex
    X factor a fost inregistrata.
  • F F
    Mă mir ca X Factor nu a avut un moment asemănător, ca doar e live. Poate nu au început cu el.
  • Florin Florin
    Dar X Factor nu stiu daca e in direct, fiindca de vreo cateva dimineti Dani parca se tunsese, iar aici nu prea pare tuns.

Trimite un comentariu

sus