Skip to main content

La un pas să expire: Sute de reclamaţii la emisiunea lui Badea pentru atacuri la protestatari sunt mâine pe ordinea de zi a CNA

 
La un pas să expire: Sute de reclamaţii la emisiunea lui Badea pentru atacuri la protestatari sunt mâine pe ordinea de zi a CNA

Mâine ori niciodată. Consiliul Naţional al Audiovizualului, care se reuneşte mâine după o săptămână de pauză, are pe ordinea de zi, printre altele, şi o ediţie a emisiunii În gura presei, de pe Antena 3, care a avut peste 460 de reclamaţii. Dacă sesizările nu sunt analizate în şedinţa de mâine, acestea vor expira, întrucât săptămâna aceasta se fac şase luni de când emisiunea în cauză a fost pe TV.

Publicitate

Ediţia din 22 iunie a fost reclamată pentru limbajul folosit de Mircea Badea la adresa protestatarilor care au ieşit în stradă la începutul acestui an. Oamenii au reclamat „un limbaj inadecvat şi expresii jignitoare la adresa unei părţi din populaţia României, respectiv la persoanele care au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Guvernul României de la acea dată”.

„O să spun de mai multe ori că este absolut greţos şi inadmisibil într-o ţară civilizată să existe în Piaţa Victoriei izmenele alea puturoase pe care scrie hashtag Insist şi hashtag Rezist! hashtag Insist şi hashtag Rezist reprezintă nişte noţiuni, reprezintă de fapt lupta împotriva Statului de drept. hashtag Rezist este de fapt o rezistenţă la hotărârile CCR în România!”, a spus Mircea Badea în emisiunea vizată.

„Ca atare, acele izmene jegoase, propagandiste, de luptă împotriva statului de drept, trebuie să dispară. Dacă am fi într-un stat adevărat s-ar duce nişte băieţi şi ar spune: “Aveţi voi autorizaţie pentru bulendrele astea aici în Piaţa Victoriei? E Piaţa Victoriei curtea mă-tii? Dacă nu e curtea mă-tii, raus! Şi cu asta, basta!””

„Păi nu, “nu asta este, am înţeles, trebuie prag”, că voi aţi nenorocit ţara asta în februarie, măi javrelor şi aici mă refer la cele propagandiste în exclusivitate, nu la oamenii de bună credinţă care au fost prostiţi, înşelaţi, păcăliţi de aceste javre! Măi javrelor, voi aţi dat foc practic la ţara asta în februarie, măi javrelor! Jivinelor ce sunteţi! Aţi dat javrelor foc la ţara asta şi ne-aţi compromis pe tot mapamondul ăsta! Tot mapamondul ăsta are acum senzaţia că România este o ţară atât de nasoală încât populaţia României nu mai poate şi iese pe stradă de câtă corupţie e! Când de fapt, era vorba despre fix, aplicarea unei hotărâri a CCR. Măi javrelor!
(…) nu poţi să te pişi pe Comisia de la Veneţia că eşti tu o javră politică şi slujeşti tu nişte javre politice care au interese politice
.”

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Radu Herjeu, explicatiile nu intereseaza. Daca procedurile sunt proaste, atunci schimbati-le. Daca voi nu puteti, semnalati parlamentului. Faceti ceva. Scuzele astea de doi bani cu ce a fost in ultimele 6 luni... chiar nu ti-e jena sa scrii toate astea? Tonul lui Badea e al securistilor din anii 50 care infierau chiaburii la sedinte de partid. Pe bune aici am ajuns in 2017?
  • Dan Dan
    Herjeu, *** in cna are tupeul sa mai si comenteze! Asa ne trebuie, daca nu-i scuipăm pe unde ii vedem!
  • Radu Herjeu Radu Herjeu
    @geo*

    Ce sa vezi, in ultimele 6 luni am condus fix o sedinta, in care toate rapoartele de montorizare erau reportate de la sedinta anterioara. Si, daca doresti, iti pot explica oricand cum se intocmeste o ordine de zi, in ce succesiune se trec subiectele de discutat si, mai ales, de ce! Nu de alta, dar presupun ca si tu ti-ai dori sa fii foarte bine informat cand vorbesti public despre un lucru. Chiar daca ceilalti nu vad decat un id.
  • Iulian Iulian
    Asta emisiune ***ă cu tot cu prezentator ar trebui desființată!Mascariciul de badea poate il angajează televiziunea de stat nord coreeana!....e bun la ridica in slavi un partid totalitar si a da limbi ....peste tot
  • ce sa mai inteleg ce sa mai inteleg
    Acum cativa ani, Badea era principalul sustinator al ideii de a iesi in strada. Cand oamenii au stat zi de zi in strada pana l-au dat jos pe Emil Boc - i-a placut. Cand a fost vorba despre Rosia Montana sau despre Rezist...nu i-a mai placut.
  • Florentina Florentina
    Un limbaj foarte vulgar de la cineva care pretinde mult !
  • Florentina Florentina
    Un limbaj foarte vulgar de la cineva care pretinde mult !
  • geo* geo*
    pai acum mai ramane sa vedem cum ne explica dl Radu Herjeu cum a fost posibila chestia asta. Ca in ultimele 6 luni a condus si domnia sa cateva sedinte ale CNA.... si, intreb, nu putea sa o puna pe ordinea de zi? Aaaa.... sau i-a fost ascunsa... nici nu stia de ea....!!!!
  • Lucia Lucia
    Da, Mircea are dreptate!
    Da, vocabularul este un pic dur,dar, data fiind agresivitatea haidamacilor din piata, trecem peste asta! Cineva trebuie sa le spuna insilor asmutiti de pe strazi ca strada nu-i a lor, ca si eu vreau sa circul prin oras fara sa ma impiedic de razmerite neautorizate, de unii care urla moarte, puscarie,...
    Cand vor fi pedepsiti violentii de pe strazi, atunci cna-ul sa ia masuri si impotriva celor ce sunt impotriva lor
    A propos, Sandy pugilistul e bine? Nu l-a deranjat nimeni, asa-i? Dar agresorii masinilor care nu apartineau usristilor (mari patrioti, altfel!), chiuie in continuare pe stazi, da?
    Nu spuneti ca asta nu-i treaba cna-ului!
  • Tanase Tanase
    Cat de scarbos sa fie sa iti castigi banii aruncand laturi...Este un om needucat pt ca o persoana culta sau cu bun simt nu ar avea o astfel de meserie. Dl Badea este un om fara principii sau etica. Iar ca "izmana puturoasa" ce ma aflu, #rezist in Pta Victoriei ca sa lupt impotriva celor care iau in brate infractorii, hotia si coruptia...un membru marcant al acestei "elite" fiind dl Voiculescu...cel care ii ofera o paine "cinstita" dlui Badea.
    Dr ( cu facultatea si licenta pe bune) "Izmana puturoasa"
  • Cornel Haiduc Cornel Haiduc
    Ma mir cum nu ti-e rusine, macar de copiii tai, daca nu de oamenii care se uita la tine! Prin toata activitatea ta, nu esti cu nimic mai presus de Vișinescu, doar ca tu ai afecte negative mult mai de durata. Sa-ti ajute Dumnezeu dupa cat bine faci!
  • Geo Geo
    Vorbeste si sile pupincuristul lui felix motanul
  • Vasyadg Vasyadg
    Mircea Badea are dreptate.niste *** puse de alte *** sa depuna plingere
  • Florin ion Florin ion
    Tara e impartita in doua: cei care muncesc si produc si cei care nu muncesc dar vor sa traiasca mai bine decat ceilalti care muncesc si produc!
  • Bejenaru Petrisor Bejenaru Petrisor
    Cel mai slab jurnalist din totdeauna din Romania.Cultura,caracter,demnitate la pamant,du-te Badea,dar du-te..........

Trimite un comentariu

sus