Skip to main content

La un pas să expire: Sute de reclamații la emisiunea lui Badea pentru atacuri la protestatari sunt mâine pe ordinea de zi a CNA

 
La un pas să expire: Sute de reclamații la emisiunea lui Badea pentru atacuri la protestatari sunt mâine pe ordinea de zi a CNA

Mâine ori niciodată. Consiliul Național al Audiovizualului, care se reunește mâine după o săptămână de pauză, are pe ordinea de zi, printre altele, și o ediție a emisiunii În gura presei, de pe Antena 3, care a avut peste 460 de reclamații. Dacă sesizările nu sunt analizate în ședința de mâine, acestea vor expira, întrucât săptămâna aceasta se fac șase luni de când emisiunea în cauză a fost pe TV. 

Ediția din 22 iunie a fost reclamată pentru limbajul folosit de Mircea Badea la adresa protestatarilor care au ieșit în stradă la începutul acestui an. Oamenii au reclamat „un limbaj inadecvat și expresii jignitoare la adresa unei părți din populația României, respectiv la persoanele care au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Guvernul României de la acea dată”.

Publicitate

„O să spun de mai multe ori că este absolut grețos și inadmisibil într-o țară civilizată să existe în Piața Victoriei izmenele alea puturoase pe care scrie hashtag Insist și hashtag Rezist! hashtag Insist și hashtag Rezist reprezintă niște noțiuni, reprezintă de fapt lupta împotriva Statului de drept. hashtag Rezist este de fapt o rezistență la hotărârile CCR în România!”, a spus Mircea Badea în emisiunea vizată. 

„Ca atare, acele izmene jegoase, propagandiste, de luptă împotriva statului de drept, trebuie să dispară. Dacă am fi într-un stat adevărat s-ar duce niște băieți și ar spune: “Aveți voi autorizație pentru bulendrele astea aici în Piața Victoriei? E Piața Victoriei curtea mă-tii? Dacă nu e curtea mă-tii, raus! Și cu asta, basta!””

„Păi nu, “nu asta este, am înțeles, trebuie prag”, că voi ați nenorocit țara asta în februarie, măi javrelor și aici mă refer la cele propagandiste în exclusivitate, nu la oamenii de bună credință care au fost prostiți, înșelați, păcăliți de aceste javre! Măi javrelor, voi ați dat foc practic la țara asta în februarie, măi javrelor! Jivinelor ce sunteți! Ați dat javrelor foc la țara asta și ne-ați compromis pe tot mapamondul ăsta! Tot mapamondul ăsta are acum senzația că România este o țară atât de nasoală încât populația României nu mai poate și iese pe stradă de câtă corupție e! Când de fapt, era vorba despre fix, aplicarea unei hotărâri a CCR. Măi javrelor!
(…) nu poți să te piși pe Comisia de la Veneția că ești tu o javră politică și slujești tu niște javre politice care au interese politice
.”

Citește și: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Radu Herjeu, explicatiile nu intereseaza. Daca procedurile sunt proaste, atunci schimbati-le. Daca voi nu puteti, semnalati parlamentului. Faceti ceva. Scuzele astea de doi bani cu ce a fost in ultimele 6 luni... chiar nu ti-e jena sa scrii toate astea? Tonul lui Badea e al securistilor din anii 50 care infierau chiaburii la sedinte de partid. Pe bune aici am ajuns in 2017?
 • Herjeu, *** in cna are tupeul sa mai si comenteze! Asa ne trebuie, daca nu-i scuipăm pe unde ii vedem!
 • @geo*

  Ce sa vezi, in ultimele 6 luni am condus fix o sedinta, in care toate rapoartele de montorizare erau reportate de la sedinta anterioara. Si, daca doresti, iti pot explica oricand cum se intocmeste o ordine de zi, in ce succesiune se trec subiectele de discutat si, mai ales, de ce! Nu de alta, dar presupun ca si tu ti-ai dori sa fii foarte bine informat cand vorbesti public despre un lucru. Chiar daca ceilalti nu vad decat un id.
 • Asta emisiune ***ă cu tot cu prezentator ar trebui desființată!Mascariciul de badea poate il angajează televiziunea de stat nord coreeana!....e bun la ridica in slavi un partid totalitar si a da limbi ....peste tot
 • Acum cativa ani, Badea era principalul sustinator al ideii de a iesi in strada. Cand oamenii au stat zi de zi in strada pana l-au dat jos pe Emil Boc - i-a placut. Cand a fost vorba despre Rosia Montana sau despre Rezist...nu i-a mai placut.
 • pai acum mai ramane sa vedem cum ne explica dl Radu Herjeu cum a fost posibila chestia asta. Ca in ultimele 6 luni a condus si domnia sa cateva sedinte ale CNA.... si, intreb, nu putea sa o puna pe ordinea de zi? Aaaa.... sau i-a fost ascunsa... nici nu stia de ea....!!!!
 • Da, Mircea are dreptate!
  Da, vocabularul este un pic dur,dar, data fiind agresivitatea haidamacilor din piata, trecem peste asta! Cineva trebuie sa le spuna insilor asmutiti de pe strazi ca strada nu-i a lor, ca si eu vreau sa circul prin oras fara sa ma impiedic de razmerite neautorizate, de unii care urla moarte, puscarie,...
  Cand vor fi pedepsiti violentii de pe strazi, atunci cna-ul sa ia masuri si impotriva celor ce sunt impotriva lor
  A propos, Sandy pugilistul e bine? Nu l-a deranjat nimeni, asa-i? Dar agresorii masinilor care nu apartineau usristilor (mari patrioti, altfel!), chiuie in continuare pe stazi, da?
  Nu spuneti ca asta nu-i treaba cna-ului!
 • Cat de scarbos sa fie sa iti castigi banii aruncand laturi...Este un om needucat pt ca o persoana culta sau cu bun simt nu ar avea o astfel de meserie. Dl Badea este un om fara principii sau etica. Iar ca "izmana puturoasa" ce ma aflu, #rezist in Pta Victoriei ca sa lupt impotriva celor care iau in brate infractorii, hotia si coruptia...un membru marcant al acestei "elite" fiind dl Voiculescu...cel care ii ofera o paine "cinstita" dlui Badea.
  Dr ( cu facultatea si licenta pe bune) "Izmana puturoasa"
 • Ma mir cum nu ti-e rusine, macar de copiii tai, daca nu de oamenii care se uita la tine! Prin toata activitatea ta, nu esti cu nimic mai presus de Vișinescu, doar ca tu ai afecte negative mult mai de durata. Sa-ti ajute Dumnezeu dupa cat bine faci!
 • Tara e impartita in doua: cei care muncesc si produc si cei care nu muncesc dar vor sa traiasca mai bine decat ceilalti care muncesc si produc!

Trimite un comentariu