Skip to main content

Mimi Brănescu s-a întors în Las Fierbinţi. Scrie din nou după trei sezoane de pauză

 
Mimi Brănescu - Foto: Adevarul
Mimi Brănescu - Foto: Adevarul

Scenaristul primelor nouă sezoane din Las Fierbinţi revine în serial, au anunţat reprezentanţii Pro TV. Mimi Brănescu este din nou scenaristul celui mai urmărit serial românesc de comedie, după un an şi jumătate de absenţă.

Publicitate

El a scris scenariul pentru episodul special de Crăciun al serialului Las Fierbinţi, în care a revenit şi Mirela Oprişor (în rolul Apirinei), soţia lui Mimi Brănescu.

Tot Mimi Brănescu este scenaristul întregului sezon 13 din Las Fierbinţi, care este deja filmat aproape în întregime şi va fi lansat în primăvară.

Reamintim că Mimi Brănescu a anunţat anul trecut, în toamnă, că se desparte de serialul Las Fierbinţi. „M-am oprit înainte ca plăcerea să devină caznă", a declarat Mimi Brănescu, la momentul respectiv, pentru Paginademedia.ro.

Mimi Brănescu a „lipsit” din sezoanele 10, 11 şi 12. Locul lui a fost luat de o echipă de scenarişti, din care făceau parte şi actori din serial: Adrian Văncică şi Mihai Bobonete. Din echipă au mai făcut parte Iulian Postelnicu, şi el cu un rol episodic în Las Fierbinţi, şi Dan Panaet, care scrie şi pentru Caţavencii.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • simona ciani simona ciani
    S-a intors ca sa faca din personaje hoti, mincinosi si puturosi, sa nu existe unul in satul ala care sa-si vada de munca si sa respecte cat de cat morala crestina?....Asa a ajuns satul romanesc , *** , un cuib de infractionalitate?
    Nu mai mi se pare simpatic acest serial in care toti locuitorii au mari probleme de integrare in societate....

Trimite un comentariu

sus