Skip to main content

Mimi Brănescu s-a întors în Las Fierbinți. Scrie din nou după trei sezoane de pauză

 
Mimi Brănescu s-a întors în Las Fierbinți. Scrie din nou după trei sezoane de pauză
Mimi Brănescu - Foto: Adevarul

Scenaristul primelor nouă sezoane din Las Fierbinți revine în serial, au anunțat reprezentanții Pro TV. Mimi Brănescu este din nou scenaristul celui mai urmărit serial românesc de comedie, după un an și jumătate de absență.

El a scris scenariul pentru episodul special de Crăciun al serialului Las Fierbinți, în care a revenit și Mirela Oprișor (în rolul Apirinei), soția lui Mimi Brănescu. 

Publicitate

Tot Mimi Brănescu este scenaristul întregului sezon 13 din Las Fierbinți, care este deja filmat aproape în întregime și va fi lansat în primăvară.  

Reamintim că Mimi Brănescu a anunțat anul trecut, în toamnă, că se desparte de serialul Las Fierbinți. „M-am oprit înainte ca plăcerea să devină caznă", a declarat Mimi Brănescu, la momentul respectiv, pentru Paginademedia.ro.

Mimi Brănescu a „lipsit” din sezoanele 10, 11 și 12. Locul lui a fost luat de o echipă de scenariști, din care făceau parte și actori din serial: Adrian Văncică și Mihai Bobonete. Din echipă au mai făcut parte Iulian Postelnicu, și el cu un rol episodic în Las Fierbinți, și Dan Panaet, care scrie și pentru Cațavencii. 

Citește și: 

  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • S-a intors ca sa faca din personaje hoti, mincinosi si puturosi, sa nu existe unul in satul ala care sa-si vada de munca si sa respecte cat de cat morala crestina?....Asa a ajuns satul romanesc , *** , un cuib de infractionalitate?
    Nu mai mi se pare simpatic acest serial in care toti locuitorii au mari probleme de integrare in societate....

Trimite un comentariu