Skip to main content

Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinti, se desparte de serial: mă opresc înainte ca plăcerea să devină caznă. Şi "Aspirina" iese din serial

 

Mimi Brănescu, cel care a scris scenariul pentru Las Fierbinti timp de nouă sezoane, a anuntat ca se desparte de serialul de comedie. Şi Mirela Oprişor, soţia scenaristului şi interpreta Aspirinei s-a retras din serial, după cum a declarat actriţa în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

"M-am oprit înainte ca plăcerea să devină caznă", a declarat Mimi Brănescu pentru Paginademedia.ro.

Mirela Oprişor nu a detaliat motivele retragerii: "Le urez baftă colegilor mei în continuare", a spus Mirela Oprişor.

Mimi Brănescu, pentru Paginademedia.ro:

"A fost un travaliu extraordinar. În ultimii ani, chiar şi vacanţele nu prea erau vacanţe. Măgândeam ce voi scrie în sezonul următor. Am decis să mă opresc înainte ca plăcerea să devină o caznă.

M-am oprit cu scenariile la sfârşitul sezonului nouă. Nu fost nicio ceartă, nicio supărare", a precizat scenaristul.

Ce va face în continuare?

"Deocamdată stau cu familia, mă concentrez pe alte proiecte, pe teatru", a spus Mimi Brănescu pentru Paginademedia.ro, menţionând că "nu sunt în lucru alte proiecte de televiziune".

Noul sezon Las Fierbinţi, al zecelea, cel care a început joi, nu mai este scris de Mimi Brănescu, cel care a semnat scenariul serialului timp de nouă sezoane.

Munca mea la proiectul “Las Fierbinti” s-a incheiat, a anuntat el pe pagina personala de Facebook.

Mimi Brănescu, pe pagina sa de Facebook:

"Munca mea la proiectul “Las fierbinti” s-a incheiat. Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au fost alaturi de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mandru. Tin sa mentionez ca a fost alegerea mea sa ma opresc. Bafta in continuare intregii echipe!"

În urmă cu doi ani, Mimi Brănescu a vorbit la Interviurile Paginademedia TV despre ce înseamnă proiectul Las Fierbinţi: cum nu i-a plăcut, la început, numele serialului, despre cum a fost la un pas să renunţe la seriale în sezonul şase, despre personajele din serial.

Interviul video cu Mimi Brănescu, cu transcriere, aici.

VIDEO. Interviul acordat PaginademediaTV de Mimi Brănescu, în 2014

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • REP REP
    Serialul Las Fierbinti este extraordinar si episodul 10 din sezonul 2 este genial. Atita fantezie, cultura si arta ma umplur de bucurie si admiratie pt. realisatori. Felicitari pt acest seral care ma face de multe ori sa rid cu lacrimi si-mi da buna dispozitie. MULTUMESC
    (Cei carora nu le-a placut episodul 10 din sezonul 2, nu au citit sau nu au vazut filmul 451 grade farenheit, nu-l cunosc pe Peter Pan, iar de Shakespeare n-au auzit, normal ca n-au inteles nimic , au interpretat gresit si nu l-a placut. Sa imbini perfect placutul cu utilul este o mare arta)
  • geo geo
    Și eu care credeam că *** ”***, până mai ieri.
    Ce e, nene, ți-au ”secat” glumele, era stresul prea mare, ori te plăteau mai prost ?
  • Cristian Cristian
    Later edit:
    Am văzut între timp un episod, tocmai mult-lăudatul episod în versuri și sunt dezamăgit.
    Umorul nu lipsește, însă în serial este pictat un sat românesc decăzut, în care bărbații sunt bețivi, iar femeile de o moralitate îndoielnică.
    Centrul satului este „biblioteca”.

    Un fel de „Leana și Costel - Nivelu' 2”.

    Îmi pare bine că nu m-am uitat la serial.
  • Cristian Cristian
    Sunt sigur că serialul (din care eu nu am văzut niciun episod) o să aibă un suflu și un suflet nou odată cu schimbarea scenaristului.

    Sper că voi auzi curând de scriitorul comic Cornel (Mimi) Brănescu.

    Concediu plăcut!
  • zic si eu zic si eu
    Greu cu gramatica asta. Din moment ce sezonul 10, început deja, nu este scris de el, S-A despărțit nu " se desparte".
    O știre completa cuprindea si numele noului scenarist, eventual si o prezentare.
    Altfel un lucru de așteptat, ultimul sezon a cam " gâfâit" la texte, a parut ca deja a fost un chin. As zice chiar ca se știa de despărțire la începutul sezonului 9. Dispariția Aspirinei a fost deja pregătită de al ei sot scenarist (se plângea în serial de clienti, ca era batrana etc) si ne-am trezit cu o prospătură, fosta iubita a lui giani, cu "servici" bun si șofer la poarta(pestele).
  • Dan Dan
    Iulian Postelnicu e noul scenarist. A jucat rolul profesorului si a fost si prin Serviciul Roman de Comedie.
  • George George
    pacat...era un personaj plin de carisma...de aseara am observat o oarecare diferenta de scenariu, dar am crezut ca mi s-a parut...aia e...mai vin oamenii dar mai si pleaca...

Trimite un comentariu

sus