Skip to main content

ÎN DIRECT. Cinepub LIVE, acum pe Paginademedia.ro: Lucian Georgescu, în dialog cu Ileana Bîrsan

 
ÎN DIRECT. Cinepub LIVE, acum pe Paginademedia.ro: Lucian Georgescu, în dialog cu Ileana Bîrsan

PARTENERIAT. Paginademedia.ro transmite Cinepub Live, un dialog în direct între publicitarul Lucian Georgescu, fondator al platformei CinePub şi criticul de film Ileana Bîrsan.

Publicitate

Discuţia este în direct de la Librăria Cărtureşti Verona.

Lucian Georgescu, publicitar cu peste 20 de ani de experienţă, este director al agenţiei de publicitate GAV. Predă la UNATC şi a fondat site-ul CinePub, o platformă online dedicată filmelor româneşti.

VIDEO. Lucian Georgescu şi povestea platformei CinePub

Lucian Georgescu, în contextul discuţiei despre sistemul deficitar de distribuţie cinematografică din România şi alternativa CINEPUB:

„Este incredibil ce poţi face atunci cînd, de fapt, nu mai aştepţi nimic. "Fericirea vine cînd nu mai ai nici o speranţă" e citatul meu favorit, din Camus. Cred că îl putem folosi ca slogan şi pentru Noul Cinema Românesc”. Iar ”fericirea” înseamnă, în acest moment, pe CINEPUB, peste 17.000 de vizualizări de film românesc pe zi, într-o industrie care părea fără speranţă, iar filme multi-premiate internaţional atingeau, în unele cazuri, un maxim de câteva mii de spectatori în sălile de cinema.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus