Skip to main content

ÎN DIRECT. Cinepub LIVE, acum pe Paginademedia.ro: Lucian Georgescu, în dialog cu Ileana Bîrsan

 

PARTENERIAT. Paginademedia.ro transmite Cinepub Live, un dialog în direct între publicitarul Lucian Georgescu, fondator al platformei CinePub și criticul de film Ileana Bîrsan.

Discuția este în direct de la Librăria Cărturești Verona.

Lucian Georgescu, publicitar cu peste 20 de ani de experiență, este director al agenției de publicitate GAV. Predă la UNATC și a fondat site-ul CinePub, o platformă online dedicată filmelor românești.

VIDEO. Lucian Georgescu și povestea platformei CinePub

Publicitate

Lucian Georgescu, în contextul discuției despre sistemul deficitar de distribuție cinematografică din România și alternativa CINEPUB:

„Este incredibil ce poți face atunci cînd, de fapt, nu mai aștepți nimic. "Fericirea vine cînd nu mai ai nici o speranță" e citatul meu favorit, din Camus. Cred că îl putem folosi ca slogan și pentru Noul Cinema Românesc”. Iar ”fericirea” înseamnă, în acest moment, pe CINEPUB, peste 17.000 de vizualizări de film românesc pe zi, într-o industrie care părea fără speranță, iar filme multi-premiate internațional atingeau, în unele cazuri, un maxim de câteva mii de spectatori în sălile de cinema.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu