Skip to main content

Prezentatorii TV, în haine de doliu

 
Prezentatorii TV, în haine de doliu

Prezentatorii posturilor TV au intrat în această dimineață, pe post, în haine de doliu. Este prima zi din cele trei de Doliu Național, în memoria Regelui Mihai.

Atât la posturile generaliste, cât și la canalele de știri, prezentatorii erau îmbracați, în această dimineață, în haine negre, de doliu.

Reamintim că, în zilele de Doliu Național, posturile TV trebuie să își adapteze programul, astfel încât să respecte solemnitatea zilelor de doliu național.

GALERIE FOTO.

Publicitate

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @hi
    De acord cu tine. Doliu trebuie sa tina cine se simte afectat de pierderea respectiva. Nu toti simt acelasi lucru pentru pierderea de fata (intemeiat sau mai putin intemeiat). Se face mult prea mult doar pentru "imagine".
  • Vai, nu se poate! Protestez! Nu l=ati pus in fotografii si pe Cristache-Sarmaluta. Omul de bază, vectorul de imagine al TVR. Ce ofensă pentru noi si pentru doamna Doina Gradea! Nu se poate!
  • @Cris, galeria articolului conține poze de la mai multe posturi. Cele mai multe sunt de la Antena 1. Unde e, mă rog, promovarea excesivă pentru Digi?
  • Ce au in plus cei de la Digi ,fata de ceilalti,de tot ii promovați,sau va plătesc sa le faceti publicitate.?Ce pot sa spun Regele a murit....Trăiască Regina?
  • Este absurd sa obligi media sa respecte doliul. Cand s-a insurat Wiliam cu Kate in UK, unele ziare au avut editii diferite : pentru monarhisti si pentru cei care nu vroiau sa citeasca despre acest subiect. Lasati-ma cu doliul ca nu ma puteti obliga sa-mi pese. Doliul nu poate fi impus.

Trimite un comentariu