Skip to main content

Revista NewMoney, serie de evenimente în țară pentru antreprenori: Centenar 2018 - 100 de idei pentru România

 
Revista NewMoney, serie de evenimente în țară pentru antreprenori: Centenar 2018 - 100 de idei pentru România
m

Serie de evenimente în țară pentru antreprenori, organizate de revista NewMoney, în parteneriat cu Romanian Business Leaders (RBL).

Publicitate

Cele mai importante orașe din țară vor găzdui evenimentele NewMoney - RBL. Conceptul: Centenar 2018 - 100 de idei pentru România.

Ideile strânse din întâlnirile cu antreprenorii vor fi depuse, sub forma unui memorandum, la cele mai importante instituții ale statului, spune Ionuț Ancuțescu, redactor-șef al publicației.

Ionuț Ancuțescu, redactor-șef NewMoney:

"Peste un sfert din PIB-ul României este generat în București și Ilfov. Noi, jurnaliștii NewMoney, ne-am propus să ne ocupăm în 2018 de celelalte trei sferturi din PIB, adică de business-urile din afara Bucureștiului. Asta pentru că, după 100 de ani de la Marea Unire, decalajele economice continuă să fie o barieră majoră între cele opt regiuni de dezvoltare ale României.

Proiectul își propune să coaguleze vocile și așteptările elitei antreprenoriale din țară sub umbrela „Centenar 2018 – 100 de idei pentru România”, având în vedere că anul viitor se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire.

Cele 100 de idei pe care NewMoney le va colecta din întâlnire cu antreprenorii din țară vor fi depuse, sub forma unui memorandum, la cele mai importante instituții ale statului."

Programul evenimentelor:

februarie – Iasi (Nord-Est)

aprilie – Vâlcea (Sud-Vest Oltenia)

mai – Bacau/Brasov

septembrie – Timisoara (Vest)

octombrie – Cluj (Nord-Vest)

noiembrie - București

Dragoș Roșca, președintele Romanian Business Leaders - RBL, despre parteneriatul cu NewMoney:

„O idee în acest sens (organizarea unor evenimente în țară) dezbăteam și noi în urmă cu câteva săptămâni. Cum am putea face să dezbatem mai mult în anul care urmează, 2018, despre direcțiile spre care România trebuie să se îndrepte într-un nou centenar. Ce am făcut bine în această primă sută de ani, ce facem în următoarea și cum putem să contribuim, cum am putea să aducem pe agenda publică teme importante pentru țară și să ieșim cumva din dezbaterea asta zilnică a conflictelor și ideilor mici.

Așa încât invitația NewMoney de a ne alătura proiectului ne-a picat mănușă.”

Revista de business NewMoney a fost lansată anul trecut. Publicația are un tiraj de 10.000 de exemplare pe lună.

Proiectul NewMoney este finanțat de Sacha Dragic, principalul acționar al grupului de pariuri sportive Superbet.

FOTO. Coperta ultimului numări NewMoney:

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu