Skip to main content

Revista NewMoney, serie de evenimente în ţară pentru antreprenori: Centenar 2018 - 100 de idei pentru România

 
Revista NewMoney, serie de evenimente în ţară pentru antreprenori: Centenar 2018 - 100 de idei pentru România
m

Serie de evenimente în ţară pentru antreprenori, organizate de revista NewMoney, în parteneriat cu Romanian Business Leaders (RBL).

Publicitate

Cele mai importante oraşe din ţară vor găzdui evenimentele NewMoney - RBL. Conceptul: Centenar 2018 - 100 de idei pentru România.

Ideile strânse din întâlnirile cu antreprenorii vor fi depuse, sub forma unui memorandum, la cele mai importante instituţii ale statului, spune Ionuţ Ancuţescu, redactor-şef al publicaţiei.

Ionuţ Ancuţescu, redactor-şef NewMoney:

"Peste un sfert din PIB-ul României este generat în Bucureşti şi Ilfov. Noi, jurnaliştii NewMoney, ne-am propus să ne ocupăm în 2018 de celelalte trei sferturi din PIB, adică de business-urile din afara Bucureştiului. Asta pentru că, după 100 de ani de la Marea Unire, decalajele economice continuă să fie o barieră majoră între cele opt regiuni de dezvoltare ale României.

Proiectul îşi propune să coaguleze vocile şi aşteptările elitei antreprenoriale din ţară sub umbrela „Centenar 2018 – 100 de idei pentru România”, având în vedere că anul viitor se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire.

Cele 100 de idei pe care NewMoney le va colecta din întâlnire cu antreprenorii din ţară vor fi depuse, sub forma unui memorandum, la cele mai importante instituţii ale statului."

Programul evenimentelor:

februarie – Iasi (Nord-Est)

aprilie – Vâlcea (Sud-Vest Oltenia)

mai – Bacau/Brasov

septembrie – Timisoara (Vest)

octombrie – Cluj (Nord-Vest)

noiembrie - Bucureşti

Dragoş Roşca, preşedintele Romanian Business Leaders - RBL, despre parteneriatul cu NewMoney:

„O idee în acest sens (organizarea unor evenimente în ţară) dezbăteam şi noi în urmă cu câteva săptămâni. Cum am putea face să dezbatem mai mult în anul care urmează, 2018, despre direcţiile spre care România trebuie să se îndrepte într-un nou centenar. Ce am făcut bine în această primă sută de ani, ce facem în următoarea şi cum putem să contribuim, cum am putea să aducem pe agenda publică teme importante pentru ţară şi să ieşim cumva din dezbaterea asta zilnică a conflictelor şi ideilor mici.

Aşa încât invitaţia NewMoney de a ne alătura proiectului ne-a picat mănuşă.”

Revista de business NewMoney a fost lansată anul trecut. Publicaţia are un tiraj de 10.000 de exemplare pe lună.

Proiectul NewMoney este finanţat de Sacha Dragic, principalul acţionar al grupului de pariuri sportive Superbet.

FOTO. Coperta ultimului numări NewMoney:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus