Skip to main content

Ringier are un agregator de imobiliare: e optimizat pentru Cluj, urmează şi alte oraşe. Listează anunţurile, fără dubluri

 
Ringier are un agregator de imobiliare: e optimizat pentru Cluj, urmează şi alte oraşe. Listează anunţurile, fără dubluri

Grupul Ringier anunţă lansarea unui agregator de oferte imobiliare, care listează, la căutare, anunţuri de pe toate site-urile de profil, fără dubluri. Site-ul se numeşte Imoradar24.ro.

Publicitate

Site-ul adună anunţurile de pe toate site-urile, dar, la momentul actual, a fost optimizat pentru Cluj, spun oficialii Ringier. Urmează optimizarea şi pentru alte oraşe.

"Pentru că vrem să oferim o experienta cat mai bună utilizatorilor şi să ne îndeplinim misiunea, am decis să abordăm piaţa localizat", spun oficialii Ringier. "Imoradar24 oferă deja cumpărătorilor proprietăţi din toată Romania, însă primul oras în care ne concentrăm asupra pietei locale este Cluj-Napoca, unde avem în prezent şi cea mai bună acoperire a pieţei.

In 2018 vom continua expansiunea oras-cu-oras, oferind în final cea mai bună experienţă în căutarea unei locuinte, oriunde in tară."

Mihai Cune, Product Manager Imoradar24.ro, Ringier Romania:

“Credem în abordarea oraş-cu-oraş, deoarece ne permite să cunoaştem piaţa imobiliară din fiecare zonă în parte. Diferenţa de la <<multe oferte>> la <<toate ofertele>> este dată de cunoaşterea detaliată a pieţelor locale si identificarea dublurilor. În această toamnă am reuşit o acoperire foarte buna în oraşul Cluj-Napoca, unde credem că efervescenţa pieţei imobiliare avea mare nevoie de serviciile imoradar24.

VIDEO. Conceptul Imoradar24.ro, explicat:

Imoradar24.ro îsi propune să ofere cumpărătorilor acces într-un singur loc la toate proprietăţile imobiliare disponibile la vânzare sau la închiriere pe internet. Site-ul elimină dublurile şi grupează anunţurile în proprietăţi unice, iar pentru fiecare proprietate identifică unul sau mai mulţi vânzători (agenţii sau proprietari).

Site-ul caută anunţurile imobiliare publicate pe site-uri diferite, le analizează cu ajutorul inteligentei artificiale, le ordonează şi grupează în proprietati unice.

În România, grupul Ringier mai deţine şi operează portalul imobiliare.ro, agregatorul imoradar24.ro şi portalul locurilor de muncă ejobs.ro. Este editorul ziarului Libertatea, dar şi al revistelor Avantaje, Unica, Elle şi Viva!.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus