Skip to main content

Ringier are un agregator de imobiliare: e optimizat pentru Cluj, urmează și alte orașe. Listează anunțurile, fără dubluri

 
Ringier are un agregator de imobiliare: e optimizat pentru Cluj, urmează și alte orașe. Listează anunțurile, fără dubluri

Grupul Ringier anunță lansarea unui agregator de oferte imobiliare, care listează, la căutare, anunțuri de pe toate site-urile de profil, fără dubluri. Site-ul se numește Imoradar24.ro.

Publicitate

Site-ul adună anunțurile de pe toate site-urile, dar, la momentul actual, a fost optimizat pentru Cluj, spun oficialii Ringier. Urmează optimizarea și pentru alte orașe.

"Pentru că vrem să oferim o experienta cat mai bună utilizatorilor și să ne îndeplinim misiunea, am decis să abordăm piața localizat", spun oficialii Ringier. "Imoradar24 oferă deja cumpărătorilor proprietăți din toată Romania, însă primul oras în care ne concentrăm asupra pietei locale este Cluj-Napoca, unde avem în prezent și cea mai bună acoperire a pieței.

In 2018 vom continua expansiunea oras-cu-oras, oferind în final cea mai bună experiență în căutarea unei locuinte, oriunde in tară."

Mihai Cune, Product Manager Imoradar24.ro, Ringier Romania:

“Credem în abordarea oraș-cu-oraș, deoarece ne permite să cunoaștem piața imobiliară din fiecare zonă în parte. Diferența de la <<multe oferte>> la <<toate ofertele>> este dată de cunoașterea detaliată a piețelor locale si identificarea dublurilor. În această toamnă am reușit o acoperire foarte buna în oraşul Cluj-Napoca, unde credem că efervescența pieței imobiliare avea mare nevoie de serviciile imoradar24.

VIDEO. Conceptul Imoradar24.ro, explicat: 

 

Imoradar24.ro îsi propune să ofere cumpărătorilor acces într-un singur loc la toate proprietățile imobiliare disponibile la vânzare sau la închiriere pe internet. Site-ul elimină dublurile și grupează anunțurile în proprietăți unice, iar pentru fiecare proprietate identifică unul sau mai mulți vânzători (agenții sau proprietari).

Site-ul caută anunţurile imobiliare publicate pe site-uri diferite, le analizează cu ajutorul inteligentei artificiale, le ordonează și grupează în proprietati unice.

În România, grupul Ringier mai deține și operează portalul imobiliare.ro, agregatorul imoradar24.ro și portalul locurilor de muncă ejobs.ro. Este editorul ziarului Libertatea, dar și al revistelor Avantaje, Unica, Elle și Viva!.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu