Skip to main content

VIDEO. TVR 2, promo cu ironii: "O explozie de lumină, ca să nu vezi Negru în fața ochilor"

 
VIDEO. TVR 2, promo cu ironii: "O explozie de lumină, ca să nu vezi Negru în fața ochilor"

VIDEO. Promo pentru Revelionul TVR 2 cu o trimitere ironică la programul prezentat de Dan Negru pe Antena 1.

Publicitate

"Lumini, muzică, dans, Marius Florea Vizante", începe promo-ul pentru Revelion la Cabaret, de pe TVR 2. După o trecere în revistă a programului - cu Toni Grecu și invitații, Roxana Ionescu, Vasile Calofir, Valentin Teodosiu, vine și trimiterea la Dan Negru: 

"Strălucire, veselie, o explozie de lumină, ca să nu vezi negru în fața ochilor."

Dan Negru prezintă anul acesta al 18-lea revelion consecutiv la Antena 1 - Revelionul Starurilor, ani în care a condus clasamentul audiențelor în noaptea dintre ani.

TVR 2 a pregătit Revelion la Cabaret, un program propriu după ani de zile în care canalul public nu a avut emisiuni special produse pentru Anul Nou. Printre alți invitați, fosta echipă a Serviciului Român de Comedie va "concura" la Câștigă România: Toni Grecu, Monica Anghel, Cătălina Grama (Jojo), Diana Dumitrescu, Dragoș Mușat (Tetelu), Lia Sinchevici și George Andreescu (DJ Gojira).

VIDEO. Promo-ul TVR 2 Revelion la Cabaret.

Vezi Programul de Revelion de pe TVR, aici.

Vezi Programul de Revelion de pe Antena 1, aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • tvr e o rusine nationala nu au facut un program de revelion au salarii babane ,la negru nu ma-m uitat niciodata ,dar dimineata la hanul mirelei pe A.1tvr nu mai existsta .!
  • si national tv are program bun de revelion , la fel antena stars, faceti un articol cu toate televiziunile care au program special
  • La ce sa va asteptati de la Gradea, penalul Zgabercea, Oana Titi Popescu, Burtea, Manoliu, Raico Cornea? Astia ori nu au minte, ori sunt comunisti. Sinistri!
  • Oricum ma uit la tvr!....si mira daca o baga la negru nu ma uitam !Ce sa vad???maimutareli. chiciuri umor de prost gust intr un cuvânt i o PROSTIE !!!!
  • oricum Negru cu revelioanele lui spulbera audienta ..desi nu mi place acel gen de revelion totusi tvr 2 cu ironia astan a miscat nimic..tvr nu prea are multe de spus pe piata...revelionul de altadata inseamna tvr dar de 18 ani revelion a insemnat antena1 sau de vreo 2 3 ori pro tv...
  • Cine e negru? Alta vedeta valoroasa ca Mircea Radu bre? M-am lamurit! Problema e ca tot tvr il face vedeta incluzandu-l in ironii. Daca nu aminteau de el, nici nu exista!
  • Cel mai jalnic Revelion este la tvr. Mai bine difuzau mira si scapau de rusine, sau un film vechi si aia era.

Trimite un comentariu