Skip to main content

Campanie Ogilvy: Sacoșele Mega Image, desenate acum de copii. Cum va arăta noua colecție?

 
Campanie Ogilvy: Sacoșele Mega Image, desenate acum de copii. Cum va arăta noua colecție?

Campanie nouă pentru designul sacoșelor Mega Image. De această dată, „desgnerii” au fost copiii. Care au fost rezultatele? Cum arată variantele câștigătoare?

Campania, cu titlul Mega Chic by Mega Image, a fost dezvoltată de agenția Ogilvy România. Un concurs de desene pentru copii de până în 12 ani, care să aibă ca finalitate o nouă colecție de sacoșe. Premiul a fost o excursie la Disneyland Paris.

Publicitate

Peste două mii de desene au fost validate în concurs. Trei dintre „opere” vor fi în magazin în acest an.

GALERIE FOTO. Cum arată variantele câștigătoare:

Concursul s-a derulat pe platforma online Mini Mega Chic și a fost promovată printr-o campanie de Digital PR, în școli și în magazine.

Dani Macarie, Creative Director Ogilvy&Mather RomâniaOgilvy, despre campanie :

“Ideea lui mini a venit firesc după primele două ediții de Mega Chic. Prima s-a adresat designerilor, iar cea de-a doua designerilor amatori, așa că ne-am gândit să o dedicăm pe cea de-a treia celor mai mici dintre graficieni. Echipa Mega Image ne-a susținut ideea din prima clipă și acum abia așteptăm să vedem orașul decorat cu lucrările câștigătoare”.  

Prima ediție Mega Chic a avut loc în 2014 cu trei teme de concurs: Eco Attitude, Creații Românești și Cult Urban, prin care Mega Image și-a propus să exploateze teme din viața orașului.

La finalul anului 2015 a urmat cea de-a doua ediţie Mega Chic, de aceasta dată cu teme diferite: Cool Statement, Yummy Inspiration şi Smart Community. Competițiile Mega Chic s-au adresat tuturor celor interesați de design și proiecte culturale, pasionați de fotografie sau pur și simplu de cele mai noi trend-uri de fashion și cuisine. 

GALERIE FOTO. Desenele câștigătoare la ediția din 2014.

GALERIE FOTO. Desenele câștigătoare din 2015

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu