Skip to main content

Show-ul lui Dan Negru, Guess my age, debutează la Antena 1 cu două ediții pe săptămână

 
Show-ul lui Dan Negru, Guess my age, debutează la Antena 1 cu două ediții pe săptămână

După două ediții speciale, emisiunea Guess my age - Ghicețte vârsta debutează oficial din această săptămână la Antena 1. Emisiunea de divertisment urmează să aibă câte două ediții pe săptămână, miercuri și joi, de la 20.00.

Jackpot-ul ediției este de 30.000 de euro, bani pe care cei doi concurenți îi vor putea câștiga dacă vor reuși să ghicească cu exactitate vârsta a șapte persoane, printre acestea și vedete, care vor veni în fața lor.

Publicitate

Pentru fiecare an greșit li se va scădea din bani, conform unor trepte de penalizare. De asemenea, ei vor avea la dispoziție câteva indicii - Hit, Star, Film, Știre, Sport, Zoom - de care se vor putea folosi pentru fiecare necunoscut care va apărea în fața lor. Fiecare indiciu conține informații legate de anul în care s-a născut necunoscutul, care i-ar putea ajuta pe concurenți să ghicească vârsta celui aflat din fața lor.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu o sa intelg niciodata de ce lumea se uita la emisiunile lui Dan Negru. Omul ala e foarte obositor. Nu face altceva decat sa urle ca un apucat.
 • Paginademedia,*** ****
  Cand aveti de gand să ii blocati pe acesti useri (mile,livia pila, ect) ?
  Va place sa vedeti "show" la fiecare articol in sectiunea comentarii,facut mereu de mile, livia pila ,ect?
 • Ce aberatii iuli pomenești, ti-am raspuns ce rating ă fost dat publicității,sper ca ai aflat ca și la antena sunt seriale turcești,dati audiente pe decembrie
 • Înțelegi greșit mile. Nu m-am uitat. Dar cine știe. Poate intr-o zi mă uit ca sa rad. Cel puțin poți face asta la un film de gen. La Acces direct mai greu. Iar la Dan Negru mă doare capul. :)) Văd ca ție îți place să vorbești la orice articol despre altceva decât se propune. Ești definiția off topic. Eu zic sa revii la Dan Negru și emisiunea asta.
 • F , să înțeleg că te uiti la van damme și cauti scuze, nu ești cu nimic mai presus de cei care se uita la acces direct ,o țară de manelisti dornici de bătaie la tv ***
 • E bine daca te-ai uitat mile. Protv da tot tipul de filme. Da și Van Damme, dar găsești și fantasy sau mai seeioase de Oscar. Nu e ca la Antena, unde Star Wars e pe 4. :)) Sa revenim totuși la subiectul articolului. Dan Negru e mai slab ca Van Damme. Mă refer la calitate.
 • iuli, kanal d se lauda ca au fost la egalitate cam cu antena cu te vreau langa mine , dar nu zic nimic de comercial, inseamna ca au fost pe trei chiar daca antena are seriale turcesti la ora 14 si nu emisiune matrimoniala , inseamna ca serialul mama e mai rentabil , nu poti compara exatlon cu ghiceste varsta ca si costuri , e mult mai scump, dar bun, repet, mai bun decat supravietuitorul si merita mai mare audienta
 • Mile, zici ca e bine ca investesc in emisiuni, dar de Exatlon ai zis ca nu e bine ca a investit ca i-a batut un film de "2 lei" de pe Antena.

  Uite ca si Guess my age o sa fie batut de un serial turcesc, de la Kanal D.
 • Sa dea filme bune în loc de filme proaste mile. :)) Nu m-as mira sa de apnee la 3 după primele audiente.

Trimite un comentariu