Skip to main content

DERAPAJ. Câţi Tolontani mai există? Tolo, executat la Realitatea: "ai dat într-un copil". Andrei Guşă, spălat la postul tatălui său Cozmin Guşă

 
DERAPAJ. Câţi Tolontani mai există? Tolo, executat la Realitatea: "ai dat într-un copil". Andrei Guşă, spălat la postul tatălui său Cozmin Guşă

DERAPAJ. Televiziunea din România. 2018. Conturile unor proprietari TV se reglează (încă) pe propriile posturi.

Publicitate

Câţi Tolontani mai există? rulează pe burtiera Realitatea TV. O întrebare admirativă? Dimpotrivă, burtierele care urmează lămuresc contextul: Guşă, despre acoperiţii din media. Guşă: Un război SIE contra SRI.

Octavian Hoandră îi ia prin telefon pe Rareş Bogdan, care se dezlănţuie împotriva lui Cătălin Tolontan şi îl glorifică pe Cozmin Guşă, o "victimă", pentru că "i-a fost atacat copilul." "Dacă mie îmi ataca cineva copilul, putea să vină şi Hellvig, şi Kovesi, îl călcam în picioare". O revărsare împotriva lui Cătălin Tolontan, la Realitatea TV, vineri, 26 ianuarie.

Înainte de continuare, contextul:

Gazeta sporturilor a publicat o serie de articole despre Federaţia Română de Judo, dar şi despre faptul că sportivul Andrei Guşă ar fi avantajat de faptul că tatăl lui, Cozmin Guşă, este preşedintele Federaţiei Române de Judo.

Primul atac la Cătălin Tolontan a fost săptămâna trecută, când, citând "surse exclusive" Realitatea TV a spus că „ actualul jurnalist Cătălin Tolontan ar fi fost recrutat în timpul liceului de fosta Securitate” şi că „ar fi fost colaborator al SIE chestiune care ar justifica atacurile repetate, în achetele publicate, asupra Serviciului Român de Informaţii.

După un alt articol publicat de GSP, Realitatea s-a dezlănţuit în această seară împotriva lui Cătălin Tolontan. În articolul din GSP din urmă cu două zile, unul din rivalii sportivi ai lui Andrei Guşă susţinea că e defavorizat. De ce: pentru că tatăl lui Andrei Guşă conduce federaţia.

Totodată, Tolo.ro a publicat, ieri, un raport al ANAF care vorbea despre nereguli la Federaţia de Judo (prejudicii de 550.000 de euro), dar şi de faptul că ministrul Dunca a vrut să dea spre folosire Federaţiei de Judo un hotel dintr-o zonă bună a Clujului.

Rareş Bogdan: Andrei Guşă reprezintă România. E o ticăloşie să ataci un copil

Intrat prin telefon la emisiunea lui Hoandră, Rareş Bogdan se dezlănţuie împotriva lui Cătălin Tolontan. Îşi apără patronul - "e prea bun, prea tolerant" şi pe fiul acestuia. Susţine că Tolontan a vrut să-l atace pe Guşă "josnic", prin fiul acestuia.

Rareş Bogdan, principalele idei (a vorbit minute bune, fără a fi întrerupt):

- "Cozmin Guşă e prea bun, e prea tolerant"

- "Bate-te cu Guşă, nu cu copii"

- "Să ataci un copil e mizerabil"

- "Ce a făcut Tolontan e absolut nedemn"

Cei din studio îi continuă ideile după ce Rareş Bogdan iese din direct.

"Andrei Guşă e un copil bun, face şi naveta, e vai de capul lui", spune Octavian Hoandră.

Împreună cu invitaţii din studio, se laudă evoluţia federaţiei de judo sub conducerea lui Cozmin Guşă şi marşează pe ideea că Tolontan "a dat într-un copil". "Dar cine e domnul acesta, Tolontan", întreabă Hoandră, insinuând faptul că "dosare servite" ajung la Tolontan. Discutaţii insinuează sau vorbesc direct de "jurnalism comandat".

GALERIE FOTO.

Burtiere de pe Realitatea TV:

  • Guşă: Un război SIE contra SRI
  • Guşă, despre pericolul acoperiţilor din media
  • GUŞĂ: Iese la iveală un stat-paralel SIE
  • E o ticăloşie să ataci un copil
  • Bogdan: Andrei Guşă reprezintă România
  • Bogdan: E josnic să ataci familia cuiva
  • Bogdan: Ce a făcut Tolontan, absolut nedemn
  • Dacă a primit un ordin, Tolontan să se bată cu C. Guşă

Citeşte şi:

Articolul din GSP despre Federaţia Română de Judo, aici

Articolul de pe Tolo.ro despre raportul ANAF, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cr19 Cr19
    Rareș SRI Bogdan își apără stăpânul.. E de apreciat.
  • bdjOG bdjOG
    Mass-Media romaneasca e in regres total si se vede asta din nivelul de cultura scazut, din inabilitatea de a purta un dialog si din vendetele manifestate fara ocolisuri in spatiul public, ca intre oamenii cavernelor. Trist.
  • Vasi Vasi
    Gusa / Marincea
  • Bianca Bianca
    Ianuarie 2015. Hotel Aura din Predeal, locantă apartinand lui Mohammad Murad. Team building (singurul facut de Gușă ever) cu moderatorii Realitatea TV. Prezenta obligatorie, cu Rareș, Rifai, Marincea (actual SRI), Zeicescu, Chioțea, Mititelu, Pastia, Lavinia, Dan Duca, Arcanu, Rogozanu etc. Eram cu cablurile prin hol, că o parte din deontologeala comandata de geostrateg s-a dat live pe post. La un moment dat Gușă a întrebat ce viitor are Elena Udrea în politică. Toți au scăldat-o, excepție leul Chioțea care a spus ca blonda e deja un cadavru in putrefactie (timpul i-a dat dreptate). In prima pauza a fost certat de patron, apoi dupa transmisie s-a trecut la fapte, adica la party. A venit Murad, dedicatii, fripturi, alcool. Cand era deranjul mai mare, hop apar în bloc Alin Petrache, Elena Udrea și Sorin Blejnar. Dupa ce au ars-o la masa sefului, s-au bagat la dansuri cu conducerea. Apoi, ca tacamul sa fie complet, ultimii doi au tinut cate un speech mobilizator despre presa si anticoruptie. Au aplaudat frenetic Cozmin, Rares si Pastia. La restul le-a cam stat taria-n gat.
    PS Povestea de mai jos nu e o fantezie, ci reprezinta viziunea media a lui Gușă. Toti participantii traiesc si pot fi consultati prin sondaj de opinie.
  • Varius Mizer Varius Mizer
    Rafuiala e intre doi baieti de Sistem: unul protejat la infinit de faliment, altul alimentat la infinit cu investigatii bine facute. Tolo, crezandu-se Robin Hood, l-a calcat pe coada - cu adevaruri incontestabile - pe Gușă. Restul e cancan facut de sclavii geostrategului luat la goana din Pta Universitatii de pensionarii cu nuiele.
  • Gogu Gogu
    Când a ajuns președinte al Federației Române de Judo, Gușă s-a lăudat că va ajuta sportivii.Adevarul : taxele de participare la finalele naționale au crescut .A spus că va da premii în bani medaliaților la finalele naționale.Adevarul : se plătesc doar medaliații la finalele de U 21 ,U23 adică unde participă "copilul" .
  • Liviu Dumitru Liviu Dumitru
    Oameni de nimic,***,dati doar ce va convine ,in directia dorita,manipulatorie...
  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    Gusa face parte din categoria peronajelor insalubre care intoxica peisajul media din Romania, alaturi de Rares Bogdan, Hoandra, Mircea Badea, Gadea, Ciuvica, Ciutacu, Sorina Matei, Andreea Cretulescu, Razvan Dumitrescu, Radu Tudor, A. Ursu etc... Nici unul dintre creaturile astea nu ar lucra in media radio-TV intr-o tara civilizata, iar faptul ca Romania este in coada Europei este si din cauza unor asemenea "formatori de opinie" extrem de toxici, care manipuleaza fara mustrari de constiinta pentru salarii grase!
  • Pyxy Pyxy
    Dupa emisiunile facute de dl Rares Bogdan, as aprecia ca ar fi un foarte bun inchizitor transpus la zi, un bun propagandist comsomolist gen Ana Pauker, dar in nici un caz jurnalist sau analist politic obiectiv. Se vede din comportament, gesturi, mimica fetei, dictie, partialitatea, răutatea,lipsa totala de obiectivitate,frustarea si ură fata de tot ce nu i-o convine. Este josnic tot cea ce spune .
  • GIGI GIGI
    Gușa dorea când a candidat la Primăria capitalei sa demoleze Gara de Nord și Gara Basarab si să o mute la intrarea în capitală ,pt. terenuri imobiliare așa a declarat atunci ,noroc că nu l-au votat bucureștenii!
  • Sile Sile
    Pe *** *** site nu-ti poti spune opinia. Cenzura e la putere, ***, ***! *** ***!
  • sile sile
    ***
  • prapastiosu prapastiosu
    Comanda la mine, soldat Gusa! Dreepti!
    Care este serviciul secret care te-a ajutat sa preiei Realitatea Media?
    Si cine te spijina sa mentii o insolventa mai mult decat legea permite?
    De ce nu retehnologizezi Realitatea TV, asa cum ar trebui pentru o afacere de durata sau te astepti ca oricand sa ti-o sufle cineva de sub nas si atunci sa ramai cu buzele umflate?
    Astept raspunsurile tale!
  • Edi Pastila Edi Pastila
    De aia Rares Bogdan face 0,6 - 0,8 audienta. Sa nu uitam cum se mandrea ca a fost coordonat in presa de Mihai Tatulici. Sa nu uitam cum Cozmin Gusa a fost in favoarea eliberarii conditionate a detinutilor atunci cand Maricel Pacuraru, finantatorul Realitatea Tv, era pe punctul de a fi eliberat, la doua saptamani a iesit, iar Gusa si-a intors la 180 de grade discursul si opinia. S-a dus credibilitatea.
    Ce a prezentat Tolontan si echipa este adevarul, la fel ca in fiecare ancheta jurnalistica documentata si demonstrata cu probe in instanta. Andrei Gusa nu mai e demult un copil, degeaba il victimizeaza Realitatea Tv. In sporturi individuale si in general in sport castiga cel mai bun, e greu sa trisezi, de aceea multi urmaresc desfasurarea evenimentelor sportive. Ce face Gusa se numeste tris. Realitatea Tv s-a decredibilizat mult cu aceasta propaganda in stil kgb-ist.
  • Iuli Iuli
    De ce iRealitatea mai emite daca este in insolventa de ani buni?

    P.s.: Rares Bogdan, esti penibil.

    Asteptam niste audiente de la emisiunea individului R.B., nu de alta, dar tot se lauda el ca este lider

Trimite un comentariu

sus