Skip to main content

Mircea Radu se urcă din nou în caravană. Ce emisiune va prezenta la Antena 1

 
Mircea Radu se urcă din nou în caravană. Ce emisiune va prezenta la Antena 1

Mircea Radu revine la Antena 1 după nouă ani, la cârma unui nou reality-show., ce-l va trimite pe realizatorul TV, din nou, cu caravana prin țară. 

„IE, Românie” va debuta sub forma unei aventuri rurale, în care vedetele se vor întrece pentru a descoperi cele mai autentice și interesante talente din țara noastră, dar și cele mai frumoase fete, anunță reprezentanții Antenei 1 într-un comunicat. 

Emisiunea „IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara.

Formatul este unul original creat de Marius Toader și Adrian Robe. Cei doi sunt și „părinții” formatului Miss Fata de la țară.

Publicitate

Despre format. Fiecare dintre locații, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali - două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați.

După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului, care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate.

Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului ,,IE, Românie”, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.

Premiile vor fi împărțite în două categorii, locale și naționale, iar bãtãlia finalã se va da pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Moderatorul emisiunii, Mircea Radu, va pleca cu caravana spre cele nouă regiuni ale țării unde se va întâlni cu juriul și cele două vedete care vor porni pe drumul căutării talentelor.

Mircea Radu despre revenirea la Antena 1

„Cum aș putea să uit (și mă bucur că nimeni n-o face) că aici, în Antena 1, am prezentat acea emisiune-fenomen, încă neegalată - vorbesc desigur de Din Dragoste?… Apoi, în lumea asta media în care lucrurile și prieteniile mari țin o zi, e grozav și reconfortant să mă întâlnesc cu foști colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care să râd la fel… Revenirea în Antena 1 înseamnă pentru mine mai mult decât certitudinea unui viitor succes, e emoție.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Mile cu asta închei replicile cu tine .....nu urmăresc programele unui trust condus de un penal k voiculescu si mai Mult care face propaganda unui partid totalitar precum este psd ul!...tie vizionare plăcută
  ..as era sa uit ...vezi k A început emisiunea lui gherghe sa nu o pierzi ar fi păcat!
 • Iulian, nu intereseaza pe nimeni politică, se uita pt ca sunt programe bune , cnn face la fel, antena 1 o confuzi cu posturi politice
 • Eu zic altceva da ia in caravana sau ma rog in căruță mircea bre si pe infumurata aia de gherghe pe lingatorii de cururi psd iste gen badea gadea ciuvica tudor grecu etc...in general trustul intact si in soava cu ei!!!aia da stire!
 • ''în căutarea de fete frumoase și oameni talentați''
  ''va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante''

  Nu inteleg nimic, ei cauta ''fete'' si ''oameni'', cine nu e frumos trebuie sa fie talentat, iar in final vor ramane 9 fete? Vor fi primite si fetele urate, dar talentate?
 • Avem nevoie si de astfel de emisiuni,,,nu numai politica,numai ,,cearta,,la toate posturile tv.,balamuc,protestatari,hastagieni etc.etc.foarte bine gandit,astept sa vad astfel de emisiuni.Sa fie de bun augur!
 • O idee ptr a1!Mircea Radu sa prezinte o emisiune gen Cântarea României!!!Cu cântece patriotice .poezii cel măresc pe Dragnea etc...ar face audienta !Ce zici???
 • Când începe sezonul 13 din Las Fierbinți cu Costi Diță Gianina Dorel dalida domn șef domn primar Vasile
 • Din pacate ptr tine ....din fericire ptr mine nu urmăresc nici una....astea sunt emisiuni răsuflate!!!crezi k imi pierd timpul cu asa ceva???asta k sa nu se mai laude pupincuristi aia de la a1 cu emisiunii noi !!!
 • Iulian, pai inseamna ca te recunoști privitor de matrimoniale sau fermieri, lasă că la pro tv merge orice
 • eu zic ca va prinde pt ca si protv a trecut pe taranisme ,fermier caut nevasta, si a facut audienta. cred ca majoritatea privitorilor la tv cauta genul asta de programe, care sa nu iti solicite neuronul....asa, ca lui Iulian, de aceea cred ca va avea succes.

Trimite un comentariu