Skip to main content

Mircea Radu se urcă din nou în caravană. Ce emisiune va prezenta la Antena 1

 
Mircea Radu se urcă din nou în caravană. Ce emisiune va prezenta la Antena 1

Mircea Radu revine la Antena 1 după nouă ani, la cârma unui nou reality-show., ce-l va trimite pe realizatorul TV, din nou, cu caravana prin ţară.

Publicitate

„IE, Românie” va debuta sub forma unei aventuri rurale, în care vedetele se vor întrece pentru a descoperi cele mai autentice şi interesante talente din ţara noastră, dar şi cele mai frumoase fete, anunţă reprezentanţii Antenei 1 într-un comunicat.

Emisiunea „IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie ţara.

Formatul este unul original creat de Marius Toader şi Adrian Robe. Cei doi sunt şi „părinţii” formatului Miss Fata de la ţară.

Despre format. Fiecare dintre locaţii, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitaţi speciali - două vedete ce vor bate colţurile României la pas, în căutarea de fete frumoase şi oameni talentaţi.

După etapa de preselecţii şi cea a probelor practice, concurenţii aleşi vor fi nevoiţi să demonstreze că pot menţine tradiţia vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câştigătorii vor fi desemnaţi de juriul show-ului, care va decide care dintre prestaţiile concurenţilor merită să fie premiate.

Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului ,,IE, Românie”, capitala va găzdui finala naţională, unde acelaşi juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.

Premiile vor fi împărţite în două categorii, locale şi naţionale, iar bãtãlia finalã se va da pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Moderatorul emisiunii, Mircea Radu, va pleca cu caravana spre cele nouă regiuni ale ţării unde se va întâlni cu juriul şi cele două vedete care vor porni pe drumul căutării talentelor.

Mircea Radu despre revenirea la Antena 1:

„Cum aş putea să uit (şi mă bucur că nimeni n-o face) că aici, în Antena 1, am prezentat acea emisiune-fenomen, încă neegalată - vorbesc desigur de Din Dragoste?… Apoi, în lumea asta media în care lucrurile şi prieteniile mari ţin o zi, e grozav şi reconfortant să mă întâlnesc cu foşti colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care să râd la fel… Revenirea în Antena 1 înseamnă pentru mine mai mult decât certitudinea unui viitor succes, e emoţie.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Mile cu asta închei replicile cu tine .....nu urmăresc programele unui trust condus de un penal k voiculescu si mai Mult care face propaganda unui partid totalitar precum este psd ul!...tie vizionare plăcută
    ..as era sa uit ...vezi k A început emisiunea lui gherghe sa nu o pierzi ar fi păcat!
  • Mile Mile
    Iulian, nu intereseaza pe nimeni politică, se uita pt ca sunt programe bune , cnn face la fel, antena 1 o confuzi cu posturi politice
  • Iulian Iulian
    Eu zic altceva da ia in caravana sau ma rog in căruță mircea bre si pe infumurata aia de gherghe pe lingatorii de cururi psd iste gen badea gadea ciuvica tudor grecu etc...in general trustul intact si in soava cu ei!!!aia da stire!
  • nu inteleg, bre nu inteleg, bre
    ''în căutarea de fete frumoase și oameni talentați''
    ''va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante''

    Nu inteleg nimic, ei cauta ''fete'' si ''oameni'', cine nu e frumos trebuie sa fie talentat, iar in final vor ramane 9 fete? Vor fi primite si fetele urate, dar talentate?
  • Teodor Teodor
    Zic să nu vă grăbiți.
  • Ely Ely
    In sfarsit o veste buna! Chemat mă bucur.
  • anonim anonim
    Avem nevoie si de astfel de emisiuni,,,nu numai politica,numai ,,cearta,,la toate posturile tv.,balamuc,protestatari,hastagieni etc.etc.foarte bine gandit,astept sa vad astfel de emisiuni.Sa fie de bun augur!
  • Iulian Iulian
    O idee ptr a1!Mircea Radu sa prezinte o emisiune gen Cântarea României!!!Cu cântece patriotice .poezii cel măresc pe Dragnea etc...ar face audienta !Ce zici???
  • Lavi Lavi
    Când începe sezonul 13 din Las Fierbinți cu Costi Diță Gianina Dorel dalida domn șef domn primar Vasile
  • Iulian Iulian
    Din pacate ptr tine ....din fericire ptr mine nu urmăresc nici una....astea sunt emisiuni răsuflate!!!crezi k imi pierd timpul cu asa ceva???asta k sa nu se mai laude pupincuristi aia de la a1 cu emisiunii noi !!!
  • Mile Mile
    Iulian, pai inseamna ca te recunoști privitor de matrimoniale sau fermieri, lasă că la pro tv merge orice
  • Iulian Iulian
    Replica ....celor 2 ...asa emisiune asa public ...restul e apa de ploaie!
  • unQ s-am unQ s-am
    eu zic ca va prinde pt ca si protv a trecut pe taranisme ,fermier caut nevasta, si a facut audienta. cred ca majoritatea privitorilor la tv cauta genul asta de programe, care sa nu iti solicite neuronul....asa, ca lui Iulian, de aceea cred ca va avea succes.
  • unQ s-am unQ s-am
    un fel de "miss fata de la tara." cred ca va prinde.
    @Iulian, vezi sa nu iti crape o vena. (is. ter. i. cule !)
  • Mile Mile
    Iulian, și tu te uiti la ferma

Trimite un comentariu

sus