Skip to main content

Mircea Radu se urcă din nou în caravană. Ce emisiune va prezenta la Antena 1

 
Mircea Radu se urcă din nou în caravană. Ce emisiune va prezenta la Antena 1

Mircea Radu revine la Antena 1 după nouă ani, la cârma unui nou reality-show., ce-l va trimite pe realizatorul TV, din nou, cu caravana prin țară. 

„IE, Românie” va debuta sub forma unei aventuri rurale, în care vedetele se vor întrece pentru a descoperi cele mai autentice și interesante talente din țara noastră, dar și cele mai frumoase fete, anunță reprezentanții Antenei 1 într-un comunicat. 

Emisiunea „IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara.

Formatul este unul original creat de Marius Toader și Adrian Robe. Cei doi sunt și „părinții” formatului Miss Fata de la țară.

Publicitate

Despre format. Fiecare dintre locații, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali - două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați.

După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului, care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate.

Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului ,,IE, Românie”, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.

Premiile vor fi împărțite în două categorii, locale și naționale, iar bãtãlia finalã se va da pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Moderatorul emisiunii, Mircea Radu, va pleca cu caravana spre cele nouă regiuni ale țării unde se va întâlni cu juriul și cele două vedete care vor porni pe drumul căutării talentelor.

Mircea Radu despre revenirea la Antena 1

„Cum aș putea să uit (și mă bucur că nimeni n-o face) că aici, în Antena 1, am prezentat acea emisiune-fenomen, încă neegalată - vorbesc desigur de Din Dragoste?… Apoi, în lumea asta media în care lucrurile și prieteniile mari țin o zi, e grozav și reconfortant să mă întâlnesc cu foști colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care să râd la fel… Revenirea în Antena 1 înseamnă pentru mine mai mult decât certitudinea unui viitor succes, e emoție.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • O sa fie un eșec total!!!O sa i para rau k a plecat din tvr!!!O porcărie de emisiune!Cine sa se uite???Dracu!!
  • mircea radu este un prezentator foarte bun, felicitari antenei ca a optat pt el , ca format suna bine , era nevoie de emisiune ca romanii au talent , avand in vedere ca romanilor le plac aceste emisiuni, sper ca e in primavara , daca nu , la toamna

Trimite un comentariu