Skip to main content

Mirela Vaida va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

 
Mirela Vaida va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

Mirela Vaida, din nou pe TV, tot la Antena 1, cu o nouă emisiune. Din luna februarie, Vaida va prezenta „Totul pentru dragoste”.

Publicitate

Este o emisiune tip talk-show, în care Mirela Vaida va avea alături de ea specialişti din mai multe domenii şi împreună vor încerca să desluşească problemele ale oamenilor simpli.

Mirela Vaida: „Totul pentru dragoste O emisiune cu şi despre lupta cu viaţa, cu entuziasmul şi suferinţa pe care ni le dă dragostea. Va fi o emisiune a oamenilor simpli care vin să-şi spună povestea: fie că iubesc pe cine nu trebuie, fie că nu se mai simt iubiţi, fie caută marea dragoste. Indiferent care este povestea dragostei lor, vom încerca să discutăm, liber şi sincer, despre toate problemele şi ingredientele unei relaţii de cuplu, alături de specialişti, terapeuţi de cuplu, astrologi, parapsihologi. Nu dăm lecţii, ci primim lecţii de la fiecare poveste în parte, pentru că, azi, adevărata provocare nu este să ai o relaţie, ci să o menţii şi să o condimentezi în timp, astfel încât să te împlinească, să-ţi aducă linişte, să te facă un om complet!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Iulian, pro tv de ce bagă matrimoniale
  • Iulian Iulian
    Era de asteptat!Ce sa bage???O emisiune banală si k titlu si k ,continut!...un serial bun nu putea achizitiona?dar ...emisiunile astea de *** ridica audienta!
  • Doru Doru
    Ca bine zici "bing", "ca sa umple spatiul". Cel mai probabil, o sa fie difuzat intre orele 14:00-16:00, in locul serialului turcesc.
  • Iuli Iuli
    Mai bine faceau Mireasa pentru fiul meu.
  • bing bing
    o emisiune facuta la repezeala ca sa umple spatiul
  • M_L M_L
    Multe cuvinte goale, de fapt este un nou pretext pentru intrigi si scandal. Daca aceste televiziuni ar vrea cu adevarat sa celebreze dragostea, ar putea face emisiuni mai curate. Prin anii 90, cand in Romania abia incepuse sa se auda de Sfantul Valentin (indiferent daca va place sarbatoarea sau nu), televiziunile aveau emisiuni curate in care cuplurile raspundeau la intrebari de cultura generala, chiar despre cupluri celebre din istorie...oricum...era mai curat. Chiar si Mihaela Radulescu, pe care azi n-o asociez cu nimic de calitate, avea o traditie din a face emisiunea ''Mirii anului'', in care cupluri recent casatorite participau la o competitie in care castigau chiar si un apartament. Daca vrei sa faci emisiuni despre dragoste, o poti face in mod decent, si ar avea mai mult succes decat sa cauti mereu doar probleme si scandal.

Trimite un comentariu

sus