Skip to main content

(P) Test gratuit! Eşti antreprenor? Ai de la Telekom un card de 2 giga pentru test. Indiferent de ce operator ai. Gratuit

 
(P) Test gratuit! Eşti antreprenor? Ai de la Telekom un card de 2 giga pentru test. Indiferent de ce operator ai. Gratuit

(P) Eşti antreprenor? Nu trebuie să îţi spună alţii care e cea mai bună reţea pentru afacerea ta. Convinge-te singur!

Publicitate

Un test gratuit pe care Telekom ţi-l pune la dispoziţie.

IMPORTANT. Dacă eşti antreprenor, vino până la data de 28 februarie 2018 în magazinele Telekom să primeşti un SIM de date mobile şi testează gratuit 2 GB de net 4G, timp de 30 de zile. Fără condiţii, fără obligaţii!

Platforma care a schimbat regulile pieţei. Într-o lună, Telekom şi-a dublat volumele de vânzări business

În noiembrie 2017, Telekom venea cu un concept nou - Freedom - care a schimbat regulile pieţei pentru antreprenori: platforma comercială #BusinessLiber. Ce aducea nou:

Pe lângă beneficii precum internet mobil nelimitat la viteze 4G şi minute şi SMS nelimitate, totul la preţuri începând de la 5 euro lunar plus TVA, „Freedom” înseamnă şi libertatea de a alege un contract fără perioadă minimă contractuală şi fără taxă de reziliere.

Rezultatul:

La o lună de la lansarea abonamentelor Freedom, în decembrie 2017, Telekom şi-a dublat volumele de vânzări în rândul clienţilor business, precum şi numărul de companii care au ales să se porteze în reţeaua Telekom.

Oferta de început de an: testaţi gratuit serviciile 4G Telekom. Indiferent de furnizorul actual

La început de an, operatorul de telecomunicaţii continuă această iniţiativă la o scară şi mai mare, invitând toţi clienţii business, indiferent de furnizorul lor actual de comunicaţii, să testeze serviciile 4G Telekom.

Astfel, incepand de marti, 23 ianuarie 2018, orice antreprenor interesat să evalueze cele mai bune opţiuni pentru afacerea sa în ceea ce priveşte reţeaua, poate să îşi activeze pentru o perioadă de 30 de zile un SIM de date mobile cu 2GB de net 4G, în oricare magazin Telekom sau prin consultanţii de business ai operatorului.

Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom România:

“Credem că orice client business are dreptul să decidă singur care este cel mai bun serviciu pentru nevoile sale, si nu să ii spună operatorul de telecomunicaţii ce e mai bine pentru afacerea lui. De aceea le oferim acestora libertate absolută de alegere prin toate iniţiativele #BusinessLiber.

Invităm clienţii tuturor operatorilor de telefonie mobilă să testeze serviciile înainte de a lua o decizie de cumpărare. Concret, punem la dispoziţia oricărui antreprenor interesat SIM-uri de date 4G fără nicio obligaţie”.

Ce spun antreprenorii? Nu am grija costurilor şi nu trebuie să renegociez beneficiile la fiecare doi ani

Cum au reacţionat antreprenorii la oferta Telekom?

"Nu am grija costurilor şi nu trebuie să renegociez beneficiile la fiecare doi ani", spune Alexandru Emanoil, director comercial al lanţului de cofetării Minimal şi al magazinului online cofertariaminimal.ro.

Alexandru Emanoil, director comercial Minimal şi cofertariaminimal.ro:

“Pentru mine flexibilitatea şi fiabilitatea serviciilor şi a reţelei sunt criterii esenţiale în alegerea furnizorului de comunicaţii. În activitatea mea am nevoie să fiu în permanentă legatură cu angajatii din compania noastră, dar şi cu un număr mare de clienţi.

Prin urmare, mi-am dorit un abonament fără constrângeri şi care să se muleze uşor pe fluctuaţiile specifice activităţii noastre.

Abonamentul de la Telekom m-a convins pentru că am minute şi date nelimitate, practic indiferent de cum evoluează activitatea nu am grija costurilor şi nu trebuie să renegociez beneficiile la fiecare doi ani. În plus, sunt mulţumit de reţea, atât pentru voce, cât şi pentru date a funcţionat fără probleme în orice situaţie”

Nu trebuie să îţi spună alţii care e cea mai bună reţea pentru afacerea ta. Convinge-te singur!

Dacă eşti antreprenor, vino până la data de 28 februarie 2018 în magazinele Telekom să primeşti un SIM de date mobile şi testează gratuit 2 GB de net 4G, timp de 30 de zile. Fără condiţii, fără obligaţii!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nexus Nexus
    Abia astept sa incep colaborarea cu Telekom!
  • bing bing
    abia astept sa incetez colaborarea cu Telekom

Trimite un comentariu

sus