Skip to main content

(P) Test gratuit! Ești antreprenor? Ai de la Telekom un card de 2 giga pentru test. Indiferent de ce operator ai. Gratuit

 
(P) Test gratuit! Ești antreprenor? Ai de la Telekom un card de 2 giga pentru test. Indiferent de ce operator ai. Gratuit

(P) Ești antreprenor? Nu trebuie să îți spună alții care e cea mai bună rețea pentru afacerea ta. Convinge-te singur!

Publicitate

Un test gratuit pe care Telekom ți-l pune la dispoziție.

IMPORTANT. Dacă ești antreprenor, vino până la data de 28 februarie 2018 în magazinele Telekom să primești un SIM de date mobile și testează gratuit 2 GB de net 4G, timp de 30 de zile. Fără condiții, fără obligații!

Platforma care a schimbat regulile pieței. Într-o lună, Telekom și-a dublat volumele de vânzări business

În noiembrie 2017, Telekom venea cu un concept nou - Freedom - care a schimbat regulile pieței pentru antreprenori: platforma comercială #BusinessLiber. Ce aducea nou: 

Pe lângă beneficii precum internet mobil nelimitat la viteze 4G și minute şi SMS nelimitate, totul la preţuri începând de la 5 euro lunar plus TVA, „Freedom” înseamnă şi libertatea de a alege un contract fără perioadă minimă contractuală și fără taxă de reziliere.

Rezultatul:

La o lună de la lansarea abonamentelor Freedom, în decembrie 2017, Telekom și-a dublat volumele de vânzări în rândul clienților business, precum și numărul de companii care au ales să se porteze în rețeaua Telekom.

Oferta de început de an: testați gratuit serviciile 4G Telekom. Indiferent de furnizorul actual

La început de an, operatorul de telecomunicații continuă această inițiativă la o scară și mai mare, invitând toți clienții business, indiferent de furnizorul lor actual de comunicații, să testeze serviciile 4G Telekom.

Astfel, incepand de marti, 23 ianuarie 2018, orice antreprenor interesat să evalueze cele mai bune opțiuni pentru afacerea sa în ceea ce privește rețeaua, poate să își activeze pentru o perioadă de 30 de zile un SIM de date mobile cu 2GB de net 4G, în oricare magazin Telekom sau prin consultanții de business ai operatorului.

Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom România:

“Credem că orice client business are dreptul să decidă singur care este cel mai bun serviciu pentru nevoile sale, si nu să ii spună operatorul de telecomunicații ce e mai bine pentru afacerea lui. De aceea le oferim acestora libertate absolută de alegere prin toate inițiativele #BusinessLiber.

Invităm clienții tuturor operatorilor de telefonie mobilă să testeze serviciile înainte de a lua o decizie de cumpărare. Concret, punem la dispoziția oricărui antreprenor interesat SIM-uri de date 4G fără nicio obligație”.

Ce spun antreprenorii? Nu am grija costurilor și nu trebuie să renegociez beneficiile la fiecare doi ani

Cum au reacționat antreprenorii la oferta Telekom? 

"Nu am grija costurilor și nu trebuie să renegociez beneficiile la fiecare doi ani", spune Alexandru Emanoil, director comercial al lanţului de cofetării Minimal şi al magazinului online cofertariaminimal.ro.

Alexandru Emanoil, director comercial Minimal și cofertariaminimal.ro:

“Pentru mine flexibilitatea și fiabilitatea serviciilor și a rețelei sunt criterii esențiale în alegerea furnizorului de comunicații. În activitatea mea am nevoie să fiu în permanentă legatură cu angajatii din compania noastră, dar și cu un număr mare de clienți.

Prin urmare, mi-am dorit un abonament fără constrângeri și care să se muleze ușor pe fluctuațiile specifice activității noastre.

Abonamentul de la Telekom m-a convins pentru că am minute și date nelimitate, practic indiferent de cum evoluează activitatea nu am grija costurilor și nu trebuie să renegociez beneficiile la fiecare doi ani. În plus, sunt mulțumit de rețea, atât pentru voce, cât și pentru date a funcționat fără probleme în orice situație”

Nu trebuie să îți spună alții care e cea mai bună rețea pentru afacerea ta. Convinge-te singur!

Dacă ești antreprenor, vino până la data de 28 februarie 2018 în magazinele Telekom să primești un SIM de date mobile și testează gratuit 2 GB de net 4G, timp de 30 de zile. Fără condiții, fără obligații!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu