Skip to main content

PARTENERIAT. Ajută un copil să meargă la școală! Trimite SMS cu VIITOR la 8844 pentru donații lunare

 
PARTENERIAT. Ajută un copil să meargă la școală! Trimite SMS cu VIITOR la 8844 pentru donații lunare

PARTENERIAT. Doar o treime dintre copii care se nasc în medii defavorizate termină școala generală. 

Trimite SMS cu textul VIITOR la 8844, donează 2 euro LUNAR și poți ajuta copiii defavorizați să ajungă la școală!

Publicitate

United Way România continuă programul de prevenire a abandonului școlar, printr-o campanie de strângere de fonduri prin SMS, intitulată Oferă Viitor!

Cei care trimit VIITOR, prin SMS la 8844, donează 2 euro lunar, pentru ca un copil dezavantajat să poată merge la școală. Este valabil pentru rețelele Orange, Vodafone, Telekom și Digi.

Îți poți opri oricând donația lunară, trimițând VIITOR STOP la 8844.

Peste 5.000 de elevi ajutați în 2017

În 2017, prin programele de educație desfășurate împreună cu organizațiile partenere, United Way România a sprijinit peste 5.000 de copii din medii dezavantajate să își continue studiile și să nu abandoneze școala.

Ce face United Way România:

  • Le oferă copiilor în dificultate accesul la serviciile de educaţie de care au nevoie. Copiii din familii vulnerabile sunt ajutaţi să meargă la școală și să obţină rezultate mai bune – primesc ajutor la teme și kituri educaționale, precum și mese calde, zilnic, și sunt implicați în activităţi sportive și extraşcolare (excursii, ateliere creative etc).
  • Traineri specializați lucrează cu peste 600 de părinți ai copiilor vulnerabili și discută despre modele parentale pozitive și modalitățile prin care ei pot să susțină progresul copiilor la școală.
  • Specialiști în educație discută și cu peste de profesori despre cele mai bune metode pentru a-i ajuta pe copiii în situații dificile să se integreze în colectiv și să fie motivați pentru a merge la școală.

 

  • Tutori și mentori (voluntari din companiile partenere United Way România și din comunitate) îi ajută pe copii la teme, precum și să își valorifice pe deplin potențialul.

NU UITA! Trimite SMS cu textul VIITOR la 8844, donează 2 euro lunar și poți ajuta copiii defavorizați să ajungă la școală!

Îți poți opri oricând donația, trimițând VIITOR STOP la 8844.

VIDEO. Spotul campaniei United Way

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu