Skip to main content

PARTENERIAT. Ajută un copil să meargă la şcoală! Trimite SMS cu VIITOR la 8844 pentru donaţii lunare

 
PARTENERIAT. Ajută un copil să meargă la şcoală! Trimite SMS cu VIITOR la 8844 pentru donaţii lunare

PARTENERIAT. Doar o treime dintre copii care se nasc în medii defavorizate termină şcoala generală.

Publicitate

Trimite SMS cu textul VIITOR la 8844, donează 2 euro LUNAR şi poţi ajuta copiii defavorizaţi să ajungă la şcoală!

United Way România continuă programul de prevenire a abandonului şcolar, printr-o campanie de strângere de fonduri prin SMS, intitulată Oferă Viitor!

Cei care trimit VIITOR, prin SMS la 8844, donează 2 euro lunar, pentru ca un copil dezavantajat să poată merge la şcoală. Este valabil pentru reţelele Orange, Vodafone, Telekom şi Digi.

Îţi poţi opri oricând donaţia lunară, trimiţând VIITOR STOP la 8844.

Peste 5.000 de elevi ajutaţi în 2017

În 2017, prin programele de educaţie desfăşurate împreună cu organizaţiile partenere, United Way România a sprijinit peste 5.000 de copii din medii dezavantajate să îşi continue studiile şi să nu abandoneze şcoala.

Ce face United Way România:

  • Le oferă copiilor în dificultate accesul la serviciile de educaţie de care au nevoie. Copiii din familii vulnerabile sunt ajutaţi să meargă la şcoală şi să obţină rezultate mai bune – primesc ajutor la teme şi kituri educaţionale, precum şi mese calde, zilnic, şi sunt implicaţi în activităţi sportive şi extraşcolare (excursii, ateliere creative etc).
  • Traineri specializaţi lucrează cu peste 600 de părinţi ai copiilor vulnerabili şi discută despre modele parentale pozitive şi modalităţile prin care ei pot să susţină progresul copiilor la şcoală.
  • Specialişti în educaţie discută şi cu peste de profesori despre cele mai bune metode pentru a-i ajuta pe copiii în situaţii dificile să se integreze în colectiv şi să fie motivaţi pentru a merge la şcoală.

  • Tutori şi mentori (voluntari din companiile partenere United Way România şi din comunitate) îi ajută pe copii la teme, precum şi să îşi valorifice pe deplin potenţialul.

NU UITA! Trimite SMS cu textul VIITOR la 8844, donează 2 euro lunar şi poţi ajuta copiii defavorizaţi să ajungă la şcoală!

Îţi poţi opri oricând donaţia, trimiţând VIITOR STOP la 8844.

VIDEO. Spotul campaniei United Way

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus