Skip to main content

Contul de Facebook al Antenei 3 nu e disponibil

 
Contul de Facebook al Antenei 3 nu e disponibil

Contul cu peste 500.000 de fani al Antenei 3 este inaccesibil. Cei care caută pe reţeaua de socializare pagina Antena 3 România sunt întâmpinaţi de acest mesaj: „Sorry, this content isn`t available right now” (Ne pare rău, acest conţinut nu este momentan disponibil).

Publicitate

Potrivit Facebrands, serviciu ce monitorizează evoluţia paginilor publice de Facebook din România, Antena 3 România are 583.000 de fani.

Până la momentul publicării acestui articol, reprezentanţii Antenei 3 nu au putut fi contactaţi pentru explicaţii.

Antena 3 mai are o pagina de Facebook, sub numele Antena 3 - Breaking News, care are 23.800 de fani.

Mesajul afişat pe pagina Antena 3 România:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doar si-au dat seama ca pagina lor (de Facebook) e inutila, ca si a voastra si a altor publicatii. Daca nu-ti aduce niciun beneficiu (cate 2-3 shares sau likes pe articol in general), de ce sa mai pierzi timpul cu pagina aia?

    Bing, bei sampanie degeaba, vor avea mai mult timp de investit in alta parte unde poate chiar conteaza pentru publicatiile lor.
  • Doamne ajuta cine se bucura de raul altora sa i-se intample la fel...Amin!
  • Probabil este blocat de miile de accesări ale celor cu salarii scăzute atunci când au văzut cu cata seninătate Olguta spunea ca nu....
  • acum, pe la ora 21:30 aproximativ, Radu Tudor citeste intrebarile si parerile cititorilor exprimate pe facebook-ul Antenei 3 in direct.
    pagina lor din link-ul de mai sus tot nu merge si nici google nu gaseste o alta functionala.
  • Probabil ca prea multa lume ii injura si n-au mai suportat sa se vada acest fapt, apeland la acest demers... obiectiv.
  • Si Antena 1 a patit de fel (acum ceva timp) si au postat la povestea de la Instagram ( http://instagram.com/antena1official ) ca au contul blocat din cauza raporturilor userilor :) la fel si Kanal D.

Trimite un comentariu

sus