Skip to main content

(P) Noua cafenea Starbucks Reserve s-a deschis în centrul Bucureştiului

 
(P) Noua cafenea Starbucks Reserve s-a deschis în centrul Bucureştiului

(P) În parteneriat licenţiat cu AmRest, o nouă cafenea Starbucks, unde sunt servite cafele unice Starbucks Reserve, disponibile în ediţie limitată, şi-a deschis uşile în centrul Bucureştiului, pe strada Lipscani. Pe lângă această gamă de cafele atent selecţionate, cafeneaua dispune de trei metode inovatoare de preparare, inclusiv sistemul Clover®.

Publicitate

Noua cafenea oferă clienţilor o experienţă elevată a cafelei şi un spaţiu de relaxare perfect pentru întâlniri cu prietenii şi familia sau pur şi simplu pentru lucru sau studiu.

Clienţii sunt invitaţi să se bucure de o băutură clasică Starbucks pe bază de espresso sau să încerce o cafea preparată folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover - fiecare evidenţiind un aspect diferit al cafelei. Clienţii pot alege unele dintre cele mai rare cafele din lume - Etiopia, Jamaica, Honduras, fiecare cu o aromă unică, disponibilă numai pentru câteva luni şi în cantităţi limitate.

„Suntem încântaţi să aducem cafeaua Starbucks Reserve împreună cu aceste metode inovatoare de preparare a cafelei într-un spaţiu nou atât de frumos, pentru iubitorii noştri de cafea din Bucureşti.

Clienţii pot explora întreaga gamă a celor mai fine cafele Starbucks sau pot încerca produsele delicioase de patiserie şi mâncărurile savuroase, în timp ce se relaxează," a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional pentru Starbucks România şi Bulgaria.

Cafeneaua de 395 mp are un aspect industrial şi este împărţită pe două nivele, creând astfel spaţii larg deschise. Arhitectura originală şi caracteristicile distincte, precum scara şi balustradele, au fost atent întreţinute.

Confortul şi atmosfera caldă le permit clienţilor să se relaxeze şi să se bucure de amestecul perfect de cafea prăjită şi aromele tentante ale unora dintre cele mai fine cafele din lume.

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company şi-a luat angajamentul de a aproviziona şi a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor şi distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelenţă şi în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experienţa unică Starbucks în viaţa fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăşi cu noi experienţa, vă rugăm să ne vizitaţi în locaţiile noastre sau online pe news.starbucks.com şi Starbucks.com.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală şi de Est. Compania îşi dezvoltă, de asemenea, operaţiunile în Europa de Vest, Rusia şi China. AmRest operează branduri cunoscute la nivel internaţional, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Starbucks şi Burger King, şi este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella şi două concepte chinezeşti: Blue Frog şi KABB. În prezent, compania deţine aproximativ 1650 de restaurante în 16 ţări.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus