Skip to main content

Pepsi va fi sponsor principal al Ligii Campionilor UEFA pentru încă trei ani

 
Pepsi va fi sponsor principal al Ligii Campionilor UEFA pentru încă trei ani
UEFA Champions League

PepsiCo a anunțat că va extinde, pentru încă trei ani, parteneriatul cu competiția fotbalistică Liga Campionilor UEFA. Brandurile internaționale ale companiei vor susține evenimentul până în finala din anul 2021.

Cele șase branduri incluse în acest parteneriat sunt Pepsi, Lay’s, Gatorade, Doritos, 7UP® şi Ruffles. Aceste vor începe activitățiile dedicate acestei competiții încă din perioada de desfășurare a fazelor eliminatorii, potrivit reprezentanțiilor companiei.

PepsiCo a devenit principalul sponsor al competiției în anul 2015. De atunci s-au desfășurat campanii în peste 100 de piețe din toată lumea, spune compania.

Publicitate

Printre acestea se numără campania Lay’s “United”, care l-a avut în ca protagonist pe Leo Messi. Aceasta s-a desfășurat la turneul Gatorade 5v5, care a provocat tineri fotbaliști cu potential să joace la cel mai înalt nivel.

“PepsiCo are o istorie extraordinară, plină de poveşti despre fotbal, de aceea suntem încântaţi să extindem parteneriatul cu Liga Campionilor UEFA.

În ultimii trei ani, acest parteneriat ne-a oferit o platformă puternică și captivantă, astfel că ne continuăm angajamentul de a aduce cele mai bune experienţe din fotbal milioanelor de fani din toată lumea”, a spus Ramon Laguarta, Global President PepsiCo.

Compania a anunțat că Lay’s va continua parteneriatul cu “Fundația pentru Copii”, după ce anul trecut a sprijinit inițiativa de a instala un teren artificial în tabara de refugiați Za’atari din Iordania.

De asemenea, reprezentanții UEFA au declarat că PepsiCo se va ocupa în continuare de ceremonia de deschidere a competiției:

“Ceremonia de deschidere a finalei Ligii Campionilor prezentată de Pepsi a adus un public nou competiţiei şi aşteptăm cu nerăbdare un alt spectacol impresionant în Kiev”, a spus Guy-Laurent Epstein, Marketing Director UEFA Events.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Vedeți că este "Ramon Laguarta" nu Ramona :)), este un bărbat....:)). Articolul mai are și alte greșeli de scris...

Trimite un comentariu