Skip to main content

Premierele serii. Două emisiuni noi pe TV: Antena 1, cu Asia Express, Pro TV, cu Mă însoară mama

 
Premierele serii. Două emisiuni noi pe TV: Antena 1, cu Asia Express, Pro TV, cu Mă însoară mama

Antena 1 şi Pro TV îşi lansează grilele de primăvară începând de astăzi. Pro TV vine cu un nou format pentru zilele de luni, Mă însoară mama, după ce toamna trecută a avut un show pe o idee asemănătoare: Gospodar fără pereche. Show-ul prezentat de Cove este programat de la ora 20.30.

Publicitate

Luni şi marţi sunt, ca şi până acum, serile Monei Segall, care vine cu un alt format aflat la primul sezon, Asia Express, de la ora 20.00.

Despre Mă însoară mama

Emisiunea Mă însoară mama, prezentată de Cove, este un reality show în care opt tineri încearcă să-şi găsească partenere de viaţă cu ajutorul mamelor.

Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată şansa de a folosi un Joker pentru a-şi salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are şi el Joker şi are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor şi să anuleze o eliminare din show.

Despre Asia Express:

Este o cursă contracronometru prin Vietnam, Laos, Cambodia şi Thailanda, la care se adaugă un şir de provocări şi misiuni pe care vedetele-concurente trebuie să le îndeplinească pentru a câştiga premiul de 30.000 de Euro. (Lista concurenţilor Asia Express, AICI)

Despre format. În fiecare etapă a concursului, vedetele primesc coordonatele unui punct în care trebuie să ajungă. Până la destinaţie au însă de îndeplinit diverse misiuni, altfel cursa lor nu este luată în considerare. De-a lungul călătoriei lor cei 14 au avut de prins peşte cu mâna, direct din barcă, pe care apoi trebuiau să îl vândă în piaţă. Au fost nevoiţi să care coşuri cu fructe printre elefanţi, fără ca aceştia să se atingă de ele.

Au trebuit să mănânce balut, adică un ou fertilizat, de gâscă sau de găină, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert şi consumat în coajă, preparat care este considerat o delicatesă în Asia.

Una dintre misiuni i-a provocat să găsească într-o mare de oameni, câteva personaje cu anumite caracteristici, pe când într-o alta provocarea era să prindă ţipari.

Au sculptat, s-au tăvălit prin noroi, au căutat plante specifice locului, au asamblat biciclete, au gătit carne de şarpe, ba chiar s-au şi tatuat.

Cele 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5.000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un singur euro pe zi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Hai cu "scorul" !
  • Alinuta777 Alinuta777
    'Mă însoară mama" e un nou sezon"Lecții de viața" sub un alt format.Nu e neaparat ca Pro sa facă formate foarte cunoscute dar măcar sa fie credibile.Emisiunea de aseară e o mare glumă.
  • dan dan
    emisiuni ca la tara la pro tv vor doar audienta nu calitate...pro tv era un reper acum e slab
  • me me
    normal ca e fake. sunt platiti, ca doar un om normal la cap nu se duce gratis sa se faca de cacao la tv
  • Iuli Iuli
    Din cate am citit in social-media emisiunea de pe Pro este fake. Doar scandal ca sa atraga public insetat.
  • Iuli Iuli
    Program Pro TV, lunea viitoare:
    Jason Statham - 20:30; ma insoara mama - 22:30
  • marian marian
    MA INSOARA MAMA , COVE SUCCES

Trimite un comentariu

sus