Skip to main content

Telekom a anunțat agenția de media. Cine va administra contul în continuare?

 
Telekom a anunțat agenția de media. Cine va administra contul în continuare?
Deutsche Telekom

Operatorul Telekom a anunțat câștigătorul licitației pentru contul de media.

Bugetul de media al Telekom va fi administrat, în continuare, tot de Media Investment, agenția care avea contract cu compania de telecomunicații până pe 28 februarie.

Publicitate

Răspunsul oficialilor Telekom România pentru Paginademedia.ro:

"In urma procesului de selectie derulat de Telekom Romania (ca parte a unui proces mai larg organizat si desfasurat de grupul Deutsche Telekom) pentru desemnarea unui furnizor de servicii media, propunerea Omnicom (reprezentata pentru Romania in acest proces de agentia Media Investment) a obtinut cel mai mare punctaj.

Astfel, agentia Media Investment a fost desemnata partener al Telekom Romania pentru furnizarea de servicii media in urmatoarea perioada."

Cu două zile înainte de finalul contractului

Telekom mai avea contract cu Media Investment doar două zile. Pe 28 februarie, contractul expira.

De altfel, Media Investments își anunțase o parte din parteneri - furnizorii de outdoor - că va expira contractul pe care îl are cu Telekom, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Procesul de alegere a unei noi agenții a început încă din vara anului trecut. Din informațiile Paginademedia.ro, pentru licitația Telekom au fost invitate, anul trecut, grupurile Publicis, Group M (agenția de media internațională a Deutsche Telekom) și Media Investment (agenția de media de până acum).

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ar trebui sa vă ginditi mai bine cînd lucrați cu Telekom,au prostul obicei să își bată joc de clienții mici ,cînd sunt probleme îți închid , vorbesc foarte neprofesional și tot așa, ferească sfântul sa ai ceva de rezolvat

Trimite un comentariu