Skip to main content

FOTO. Răbdarea, pusă la încercare. Ploaie de burtiere ironice la anunțul de presă al lui Tudorel Toader

 
FOTO. Răbdarea, pusă la încercare. Ploaie de burtiere ironice la anunțul de presă al lui Tudorel Toader

BURTIERĂ LA MINUT. După o „promovare” intensă pe TV, Tudorel Toader a făcut în sfârșit publice concluziile raportului legat de DNA. Conferința a durat mai bine de o oră și jumătate, iar jurnaliștii nu au avut voie să pună întrebări. „E anunț de presă”, le-a reamintit Tudorel Toader.

Răbdarea jurnaliștilor, dar și a posturilor TV care au transmis în direct, a fost pusă la încercare. Până la a ajunge la concluzia că o va revoca pe Codruța Kovesi (după 80 de minute), Tudorel Toader a avut multe concluzii de prezentat, iar pe televiziuni au curs burtiere ironice la adresa modului în care ministrul justiției amâna anunțul final: "demarez procedura de revocare a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi"

Publicitate

Iată câteva dintre burtiere: 

Realitatea TV: Justiția bubuie, Toader predă, „Kovesi, greu de ievaluat”, „Lecții de drept în loc de răspunsuri”, „Cum amâni un răspuns concret, lecția lui Toader”, „Toader, amintiri din copilărie”, „Tudorel face ceva, dar mai târziu

B1 TV: „Tudorel face anunțul. Dar durează”, „Toader, de la altă întrebare, la... fără întrebări”, „Toader o ia pe ocolite

Antena 3 a mers pe citate legate de acuzațiile aduse de Tudorel Toader șefei DNA. Postul de știri a sărit la ziariștii care cereau explicații (printre care și colegul lor de trust, Cătălin Tolontan. "Abuzurile DNA, dovedite", a titrat Antena 3. Sau "Raport amplu despre abuzurile grave ale DNA". Legat de ziariștii care cereau detalii în timpul discursului greu de întrerupt al lui Tudorel Toader:

"Agitatorii bruiază raportul lui Toader"

"Provocatorii DNA vor să o scape pe Kovesi

România TV a pus pe burtieră concluziile lui Tudorel Toader (majoritatea acuzații aduse procurorului șef DNA Laura Codruța Koveși și critici la adresa activității instituției).

De notat. România TV și Antena 3 au pus, în fereastră, și imagini de la protestul anti DNA din fața Ministerului Justiției, unde erau câteva zeci de persoane, În jurul orei 20.00, când în Piața Victoriei se adunaseră deja câteva sute de persoane, România TV a ignorat manifestația. La Antena 3, imaginile au fost date în una din cele șase ferestre.

Digi24 a avut, de asemenea, burtiere cu declarațiile lui Tudorel Toader.

GALERIE FOTO. Posturile de știri la anunțul lui Tudorel Toader

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Roman adevarat nu inseamna neaparat roman pro PSD. Pur si simplu nu am reusit sa-ti citesc comentariul pana la capat. Risc sa-mi scrintesc ochii de la atatea virgule puse aiurea sau sa inteleg ce ai vrut sa zici. Pune mana pe carte, omule!
  • Domnul ministru Toader ,a procedat corect,,,citind mai intai raportul,de evaluare,cu cele 2o de puncte,bine intocmit si mai apoi spre final,spre ,,disperarea,,presei proD.N.A,antiguvernamentala,Realitateatv.B1tv,Digi24,a anuntat ca se pronunta pentru Revocarea Laurei Codruta Kovesi,din functia de sef al DNA.Consider ca era de datoria domniei sale ,sa anunte mai intai abaterile si ce i se imputa acedtei sefe DNA,CA MAI APOI SA SPUNA CONCLUZIA SI REZULTATUL LA CARE S-A AJUNS.DE SIGUR PRESA ,,SERVILA,,DNA-ULUI SI PRESEDINTELUI IOHANNIS S-A GRABIT SA ARUNCE CU ,,PIETRE,,IN DISCURSUL MINISTRULUI,ORICUM AR FI PROCEDAT TOT BINE NU ERA.Sunt pentru existenta presei intr-un Stat care se vrea Democratic,dar sa fie o presa impartiala,care sa vada ,ABUZURILE,,facute de procurorii DNA si incuratati si acoperiti de Kovesi.,,,nu sa critice ministrul justitiei, pentru masurile luate si pentru neregulile, in functionarea acestei institutii ale statului.Cat despre cei care protesteaza sa o salveze pe KOVESI,acestia inseamna ca incurajeaza abuzurile,pe Procurorii,,portocala,,sa procedeze la fabricat dosare politice,la distrugerea de vieti omenesti,a familiilor multor oameni nevinovati,,,dosr ca dna.Kovesi,sa fie exemplul de Lupta impotriva,Coruptiei in Romania.Rusine cu astfel de Presa,Rusine cu astfel de protestatari,care incurajeaza abuzurile!!! Doamne ajuta sa fie demisa Kovesi si de mare,, Turist,,al tarii.

Trimite un comentariu