Skip to main content

Ultima apariție TV. Regretata Stela Popescu, diseară, la Guess My Age. Ediția, fimată cu câteva zile înainte de dispariția actriței

 
Ultima apariție TV. Regretata Stela Popescu, diseară, la Guess My Age. Ediția, fimată cu câteva zile înainte de dispariția actriței

Ultima apariție TV a Stelei Popescu. Actrița care s-a stins din viață la finalul anului trecut va putea fi văzută diseară, la emisiunea Geuss My Age - Ghicește-mi vârsta cu Dan Negru, pe Antena 1.

Publicitate

Emisiunea a fost filmată cu câteva zile înainte de dispariția artistei.

Dan Negru, despre emisiunea cu Stela Popescu:

“Am filmat ediția în care Stela Popescu a fost guest star cu câteva zile înaintea dispariției ei. Adică e ultima apariție a doamnei Stela Popescu într-un program de televiziune.

Ca o premoniție, mi-a povestit despre prima ei apariție la televiziune, despre cum Octavian Paler, pe atunci director la TVR, i-a propus să prezinte Cerbul de Aur. De aceea, joi e o ediție de colecție, mult mai mult decât un show tv."

Emisiunea va fi difuzată de Antena 1 diseară, de la ora 20.00.

Din emisiunea de azi, joi, 1 februarie:

- concurenți sunt soții Roxana (38 de ani) și Cristi Niciev (42 de ani). Ea este psihoterapeut, iar el jurist și antreprenor. Cu banii pe care speră să-i câștige la această emisiune își doresc să plece într-un loc exotic, împreună cu fiul lor, care are 11 ani.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Tot ce s-a filmat cu Stela Popescu in ultimele decenii, s-a filmat inainte de decesul ei (LOGIC) dar cand stii ca era cu 2 sau 3 zile inainte de a muri, nu profiti. Catena a anulat reclamele, putea si Dan Negru sa nu fie asa fomist.
  • Gogule, nu ti-e dor si de reclamele de la Catena...ca si alea au fost filmate inainte de decesul actritei.
  • Sa vedem daca va fi emisiunea...pentru ca fiica raposatei artistei a cerut televiziunilor - acum vreo luna si jumatate in urma - sa nu mai difuzeze imagini filmate cu Stela Popescu cu putin inainte de moartea actritei.
  • Nu am vazut niciodata emisiunea, dar daca este cu vedete e cam slaba. Daca as participa la o asemenea emisiune, as cauta sa invat varstele tuturor numelor cunoscute din Romania. Este usor daca stii sa iti faci temele, mai ales cand stii care sunt clientii obisnuiti ai televiziunilor.
    Iar editia cu Stela Popescu nu este o ''editie de colectie'' este doar dorinta de a face audienta, ca si cum Catena ar mai da reclamele cu ea.

Trimite un comentariu