Skip to main content

VIDEO. Adi Despot şi concurenta sa din finala Vocea României, în prima campanie digitală locală marca Nokia

 
VIDEO. Adi Despot şi concurenta sa din finala Vocea României, în prima campanie digitală locală marca Nokia

HMD Global, compania care a resuscitat brandul Nokia, a lansat #Unitefor #Love, prima campanie digitală de brand adaptată la nivel local. Primul spot, lansat deja online, îi are în centru pe artistul Adrian Despot şi pe concurenta sa din finala Vocea României, Andrada Creţu.

Publicitate

Campania se desfăşoară online, fiind compusă din 7 clipuri de promovare, care vor fi postate pe pagina de Facebook Nokia Mobile. HMD Global a colaborat pentru această campanie cu Romanian Artists Agency (RAA).

„Obiectivul campaniei este acela de a aduce în atenţia consumatorilor faptul că unul dintre cele mai iubite brand-uri de telefonie mobilă a revenit pe piaţă cu o gamă extinsă de telefoane smart, care au sistem de operare Android pur, aşa cum este dezvoltat de către Google”, explică reprezentanţii companiei.

Campania de comunicare #Unitefor #Love aduce împreună oameni din domenii diferite – muzică, teatru, literatură, handbal, gastronomie, skateboarding – debutanţi împreună cu oameni consacraţi.

Tomislav Himbele, Head of Marketing CEE: „Ne dorim să transmitem un mesaj simplu publicului: trebuie să avem încredere unii în ceilalţi, pentru că fiecare dintre noi este o inepuizabilă sursă de inspiraţie, motivaţie şi continuă învăţare. Suntem împreună pe acelaşi drum, în care punem pe primul loc împlinirea visurilor şi dragostea pentru preocupările noastre.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus