Skip to main content

VIDEO. Adi Despot și concurenta sa din finala Vocea României, în prima campanie digitală locală marca Nokia

 
VIDEO. Adi Despot și concurenta sa din finala Vocea României, în prima campanie digitală locală marca Nokia

HMD Global, compania care a resuscitat brandul Nokia, a lansat #Unitefor #Love, prima campanie digitală de brand adaptată la nivel local. Primul spot, lansat deja online, îi are în centru pe artistul Adrian Despot și pe concurenta sa din finala Vocea României, Andrada Crețu. 

Campania se desfășoară online, fiind compusă din 7 clipuri de promovare, care vor fi postate pe pagina de Facebook Nokia Mobile. HMD Global a colaborat pentru această campanie cu Romanian Artists Agency (RAA). 

Publicitate

„Obiectivul campaniei este acela de a aduce în atenția consumatorilor faptul că unul dintre cele mai iubite brand-uri de telefonie mobilă a revenit pe piață cu o gamă extinsă de telefoane smart, care au sistem de operare Android pur, așa cum este dezvoltat de către Google”, explică reprezentanții companiei. 

Campania de comunicare #Unitefor #Love aduce împreună oameni din domenii diferite – muzică, teatru, literatură, handbal, gastronomie, skateboarding – debutanți împreună cu oameni consacrați. 

Tomislav Himbele, Head of Marketing CEE: „Ne dorim să transmitem un mesaj simplu publicului: trebuie să avem încredere unii în ceilalți, pentru că fiecare dintre noi este o inepuizabilă sursă de inspirație, motivație și continuă învățare. Suntem împreună pe același drum, în care punem pe primul loc împlinirea visurilor și dragostea pentru preocupările noastre.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu