Skip to main content

VIDEO. Doncafe, nouă direcție de comunicare într-o nouă campanie dedicată femeilor

 
VIDEO. Doncafe, nouă direcție de comunicare într-o nouă campanie dedicată femeilor

Marca de cafea Doncafe are o nouă campanie de brand ce se învârte tot în jurul femeii, dar cu o nouă abordare. Campania este semnată de agenția McCann. 

„Trăim un moment în care rolul femeii în societate și familie este în continuă transformare. Asistăm la o tranziție de la femeia care trebuie să-și dedice timpul familiei, la femeia care alege să fie alături de cei dragi.

Publicitate

Dacă până acum momentele de respiro veneau după milioane de alte momente pe care femeile le ofereau celorlalți, campania Doncafe își propune să ducă lucrurile la următorul nivel. Este o evoluție firească, inspirată din studiile și trendurile ultimilor ani.”, spun reprezentanții agenției despre noua direcție a comunicării Doncafe.

„Dincolo de rolurile clasice de mame, fiice, soții, colege sau prietene, Doncafe își propune să ”trezească” femeile și să le încurajeze să depășească stereotipurile impuse de societate.”, mai spun reprezentanții companiei într-un comunicat de presă. 

Campania va fi comunicată printr-un mix de canale care va include TV, digital, precum și activări de PR și social media.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu