Skip to main content

VIDEO. Raiffeisen, spot de imagine cu schimbare de slogan, De la "Reușim împreună" la "Banking așa cum trebuie"

 

VIDEO. Spot nou de imagine pentru Raiffeisen, care anunță și o schimbare de poziționare a băncii. Conceptul: "E timpul să punem responsabilitatea în lumină!"

Publicitate

Până cum, sloganul băncii era "Reușim împreună". O dată cu lansarea noii campanii, începând de astăzi, sloganul este "Banking așa cum trebuie".

Despre noua campanie:

  • Conceptul creativ al campaniei de imagine a fost dezvoltat de Publicis România
  • Este centrat în jurul unor povești de responsabilitate, inspirate din fapte reale, menite să dea formă acestei campanii din perspectiva oamenilor care cred în responsabilitate, spun oficialii Raiffeisen.
  • Filmările sunt semnate de regizorul de origine catalană Jorge Rubia. Director de imagine Rafa Lluch.
  • S-au desfășurat pe parcursul a trei zile în mai multe locuri din București: Calea Victoriei, Universitatea Politehnică din București, Parcul Moghioroș, Parcul Carol și sediul Raiffeisen Bank.

De ce repoziționare?

Oficialii băncii spun că:

"Reprezintă concluzia unui proces îndelungat de evaluare coordonat de o echipă de experți în branding ai rețelei Cheil: biroul din Londra al agenției și echipa Centrade România.

Acest demers s-a desfășurat atât intern, în rândul angajaților Raiffeisen Bank, cât și extern, în rândul clienților.

În urma acestui proces de evaluare, a rezultat că cea mai importantă caracteristică a brand-ului este responsabilitatea, dorința de a face lucrurile așa cum trebuie și cu bun simț."

Doris Dezzani, Director Executiv de Marketing la Raiffeisen Bank:

”Lansăm astăzi o campanie de repoziționare care vorbește nu doar despre viziunea brand-ului Raiffeisen Bank asupra responsabilității, ci și despre importanța responsabilității în societate.

Înainte de a fi o campanie de brand, aceasta este o campanie manifest, care pledează și pune în lumina comportamente responsabile, care ne îndeamnă pe toți la reflecție individuală și de grup, care are potențialul de a promova modele și exemple de urmat de către noi toți”

VIDEO. Spotul Raiffeisen:

Din echipa de dezvoltare a campaniei au făcut parte:

 

Din partea Raiffeisen Bank:

Echipa de brand Management: Doris Dezzani, Doina Matei, Mariana Miron, Diana Varabiescu, Madalina Floria, Mihaela Vasiluta, Mariana Preda

Echipa de research: Izabela Popescu, Simina Cimpan, Anca Serbanescu

Echipa de media: Dana Bosoteanu

Din partea echipei Cheil Londra:

Chris Chalk: Global Chief Strategy Officer, David Bain: Senior Strategic Advisor, Founder BMB, Cheil, Janie Tomlinson: Senior Strategist, Cheil

Din partea echipei Centrade-Cheil Romania:

Mona Opran: COO, Raluca Gonzales: Head of Strategy, Gabriela Nanu: Chief Growth Officer, Carmen Miruta: Client Service Director

Din partea echipei Millward Brown:

Daniel Enescu: Chairman of the Board, Andreea Darzu: Senior Qualitative Researcher, Raluca Munteanu: Account Director

Din partea Publicis Romania:

Creatie:

Jorg Riommi: Chief Creative Officer, Titus Dumitrescu – Executive Creative Director, Romulus Petcan – Group Creative Director, Dan Frinculescu – Executive Creative Director, Gabriel Gherca – Senior Art Director, Andrei Chirisi – Art Director, Ruxandra Drilea – Copywriter, Karla Georgescu – Art Director

Account Management:

Catalin Albu – Client Service Director, Emanuela Ionescu – Account Director, Anca Morega – Account Manager, Roxana Niculae – Account Executive

Strategie:

Bianca Manescu – Senior Strategic Planner

Digital:

Calin Buzea – Head of Digital, Gina Zgubea – Digital Account Director, Veronica Ciacoveanu – Digital Account Director

Productie audio-video:

Camelia Efrimov – Senior AV Producer

Casa de producție pentru realizarea celor două spot-uri TV: Mitra Film
 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Bani enorm de multi pentru nimic memorabil. Oameni supraplatiti pentru doua spoturi la indemana oricarui producator TV de nivel mediu spre bun.

Trimite un comentariu