Skip to main content

AUDIO-VIDEO. Digi FM, interviu din greșeală cu Nina Iliescu. În direct. De ce din greșeală

 

AUDIO-VIDEO. Nina Iliescu, soția fostului președinte Ion Iliescu, a acordat poate cel mai lung interviu din 1989 încoace. Din greșeală. La Digi FM, în matinal. De ce din greșeală?

Bogdan Miu și Cătălin Striblea, realizatorii matinalului Digi FM, au pornit de la o știre de pe net, care spunea că o femeie din Maramureș se plânge că i-a fost repartizat fostul număr de telefon al lui Ion Iliescu și, din această cauză, este asaltată de tot felul de apeluri.

Cei doi realizatori au verificat știrea, în direct. Au sunat la numărul de telefon fix al lui Ion Iliescu și ...surpriză. A răspuns Nina Iliescu.

Publicitate

Dialogul dintre cei doi realizatori și soția fostului președinte, în continuare.

VIDEO. Nina Iliescu, la Digi FM. Captură audio: Paginademedia.ro. Foto: Agerpres

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @Nicu Necolae - se prea poate, eu nu am nicio problema personala cu d-na Nina, sa ne intelegem. Eu am o problema cu atitudinea celor doi cand au realizat cu cine vorbesc. Eu urmaresc Digi24, si ascult(am) Digi FM, deoarece mi se pareau cei mai echidistanti (desi, de fapt, RFI Romania mi se pare cel mai bun post de radio pe asa ceva). Dar mi se pare ipocrizie din partea lor sa critice non-stop pe iliescu (cu i mic) si sa "a, ne scuzati, d-na Nina, sa traiasca dl. Presedinte!" Dupa ce tu il critici si acuzi (pe buna dreptate) de mineriade, crime si coruptie, alaturi de KGB-ism. Nu e ipocrizie? Sunt eu prea radical?

  Sincer, am vrut sa dau sanse Digi FM, am vrut sa renunt la RFI si Europa FM pentru un post nou de radio, dar slabut, foarte slabut.
 • Sanatate d-lui Presedinte? Sincer, d-le Striblea? Really Really? OK, deci ati comis o eroare, dar chiar in halul asta? Lolozaur. Ma las de Digi FM....sincer, "la multi ani, d-lui Presedinte"? Dupa ce la Digi24 toti il acuza?

  Sunt si voi fi mereu anti-iliescu (scris cu "i" mic intentionat). Asa ca sincer...nu e frumos ceea ce faceti. Hai cu Antena 3 si EVZ...

  Off topic: de jumatate de an va laudati cu digi-fm.ro "In curand". Va mai fi lansat site-ul ala? De fapt, nu va mai deranjati, ca nu mai intru sa ascult :)

  Sanatate si dvs., Digi FM, ca la dl. iliescu ;) Il criticati, doar ca sa fiti doi ghiocei cand va aflati in preajma. Ramaneti cu zambetul lui iliescu, eu raman cu RFI :)
 • [email protected] "bea-am sampanie ?" vai de capu' tau.....toata ziua stai pe net si comentezi cate in lume si in stele...pai normal, daca la varsta ta inca locuiesti cu mama si tata iar astia ,in loc sa te trimita la munca ,sa iti faci o familie, te lasa sa iti pierzi timpul cu p .o .r .n *** si siteul asta .
 • Scorpia a amintit imediat de Antena3 si de Evenimentul Silei , bea-am sampanie cand o da coltul Iliescul .
  Auzi cum ii zice sotului : Iliescu . Ce om normal la cap ii zice sotului sau sotiei pe numele de familie?

Trimite un comentariu