Skip to main content

HotNews, coordonat de un consiliu editorial după plecarea lui Tăpălagă şi Pantazi

 
HotNews, coordonat de un consiliu editorial după plecarea lui Tăpălagă şi Pantazi

Readacţia HotNews, mesaj pentru cititori, după plecarea lui Cristi Pantazi din funcţia de redactor-şef şi a lui Dan Tăpălagă, editor coordonator.

Publicitate

Textul intitulat „HotNews.ro, de azi înainte. Ce se schimbă. Ce NU se schimbă” menţionază că publicaţia va fi coordonată în continuare de un consilu editorial format din mai mulţi editori coordonatori ai site-ului.

„Cristian Pantazi şi Dan Tăpălagă sunt singurii care părăsesc redacţia HotNews.ro. Restul echipei rămâne pe loc, iar coordonarea HotNews.ro va fi realizată de acum înainte de un consiliu editorial format din jurnalişti din interiorul redacţiei, colegi care lucrează împreună de peste zece ani.”, spun jurnaliştii în mesajul postat pe site.

Cine face parte din consiliul editorial?

 • Ionuţ Baiaş - editor coordonator ediţia de noapte
 • Robert Mihăilescu - editor coordonator principal şi coordonator newsroom
 • Victor Cozmei - editor coordonator (infrastructură, apărare, multimedia, reportaje, evenimente)
 • Dan Popa - editor coordonator (finanţe-bănci)
 • Claudia Pîrvoiu - editor coordonator (guvern, energie, companii, asigurări, agricultură)
 • Adrian Ilincescu - editor coordonator (sport, life)

„Vom încerca şi de acum înainte, aşa cum vom şti noi mai bine, să servim interesul public şi să livrăm corect, rapid şi constant informaţii relevante şi de actualitate. Nu suntem perfecţi; vor fi momente când poate vom greşi, dar sperăm ca voi, publicul nostru, să fiţi alături de noi, mereu vigilenţi şi critici”, mai scriu jurnaliştii în mesajul pentru cititori.

Reamintim că Dan Tăpălagă şi Cristi Pantazi au anunţat săptămâna trecută plecarea de la HotNews, pentru un alt proiect editorial.

Motivul despărţirii: „Viziuni editoriale diferite. Vedem diferit dezvoltarea şi viitorul", a declarat săptămâna trecută pentru Paginademedia.ro Dan Tăpălagă, legat de relaţia cu fondatorul HotNews, Ioan Mărgărit. „Am hotărât să ne facem un nou proiect online", a continuat el.

La începutul acestei săptămâni a fost lansat şi proiectul editorial al celor doi: G4Media

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Adri Adri
  Raluca Pantazi - ceva legătură cu Cristian Pantazi?
 • bing bing
  mai bine s-ar inchide

Trimite un comentariu

sus