Skip to main content

Lidl şi-a făcut propria emisiune culinară online, cu chef Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits. Micutzu, invitatul din prima ediţie.

 
Lidl şi-a făcut propria emisiune culinară online, cu chef Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits. Micutzu, invitatul din prima ediţie.

Proiect inedit în campania Lidl România. Lanţul de magazine şi-a lansat prorpiul show de gătit. Online. Este vorba despre Bucătar după ureche, o emisiune în care actorii sunt Florin Dumitrescu, Andrei Aradits plus un invitat-surpriză.

Publicitate

Primul invitat al celor doi a fost comediantul Cosmin Nedelcu, cunoscut sub pseudonimul Micutzu.

Conceptul de la care pleacă emisiunea este „traducerea” unor reţete complicate în termeni pe întelesul tuturor. Mai exact chef Florin Dumitrescu găteşte o reţetă, însă regulile îi interzic să spună cum se găteşte preparatul sau să ofere orice fel de indicaţii.

Invitatul special trebuie să gătească simultan cu chef Florin Dumitrescu urmând indicaţiile lui Andrei Aradits.

Aradits urmăreşte ce face chef Florin Dumitrescu şi apoi îi oferă invitatului indicaţii, pe care ar trebui să le înteleagă uşor.

De menţionat că, bucătăria unde gătesc cei doi este împărţită de un paravan, pentru a-i împiedica pe cei doi bucătari să comunice în legătură cu modul în care se găteşte preparatul.

Conceptul presupune ca, la final, cele două preparate să fie similare.

Emisiunea are o frecvenţă lunară şi poate fi urmărită online, pe canalul de Youtube Lidl România sau pe platforma surprize.lidl.ro/bucătar după ureche.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    niste mascarici, chiar antipatici
  • bun bun
    Cum ii vine unui barbat ideea sa se apuce de o asemenea meserie? Nu mai au femeile loc in bucatarie ca s-au bagat acesti ''chefi creatori de gourmet'' ca si-au dat si nume pompoase, nu pot fi bucatari si atat.
  • 1q s-am 1q s-am
    si au aproape un milion de vizualizari. adica...n-ar strica sa o preia vreo televiziune :)

Trimite un comentariu

sus