Skip to main content

(P) Reserved o prezintă pe Cindy Crawford, noua imagine a campaniei globale SS18 'I Love You Cindy'

 
(P) Reserved o prezintă pe Cindy Crawford, noua imagine a campaniei globale SS18 'I Love You Cindy'

Martie 2018 - gigantul RESERVED anunţă imaginea extrem de anticipată a colecţiei SS18, pe supermodelul legendar Cindy Crawford, crescând astfel moştenirea lor din ce în ce mai mare de campanii promovate de către cele mai cunoscute vedete iconice în modă.

Publicitate


Într-un ţinut al viselor în culori pastelate, RESERVED aduce un omagiu deceniului decadenţei, perioada anilor '80, cu o campanie care o surprinde pe Cindy Crawford, modelul de excelenţă al anilor '80, revenind la un moment în care totul era supradimensionat si nou-nouţ: modă nouă, muzică nouă, tehnologie nouă. Campania ne transportă înapoi în timp, în epoca de aur a casetofoanelor, a fixativului şi a telefoanelor mobile gigantice. O vedem pe Cindy dansând în suburbiile însorite, în strălucirea diafană a unui platou de filmare al unei telenovele de epocă şi condusă într-un camion de către un invitat surpriză...

„Am fost foarte încântată atunci când mi s-a propus acest proiect. Mi-a plăcut conceptul campaniei, care surprinde nostalgia anilor '80 într-un mod amuzant, cu totul nou. Chiar am ieşit din zona mea de confort cu toate scenele de dans. Costumul roz pe care îl port în campanie mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Cindy Crawford despre participarea în noua campanie RESERVED.

„I LOVE YOU CINDY" are o distribuţie de excepţie alcătuită din staruri şi contribuitori de top. Regizată de Gordon von Steiner, distribuţia o include pe Crawford, pe actorul Dacre Montgomery din Stranger Things, pe Eric Roberts şi pe Tish Graves. Au contribuit unii dintre cei mai importanţi oameni creativi ai industriei, Jay Massacret s-a ocupat de styling, coafura a fost realizată de Akki Shirakawa şi machiajul de către talentata Isamaya Ffrench din Londra. Filmul de campanie extrem de stilizat aduce la viaţă lumea jucăuşă şi imprevizibilă RESERVED cu puterea ţinutelor în prim plan.

Campania de primăvară 2018 include imagini şi conţinut video pentru web şi pentru reţelele de socializare, hashtagul oficial al campaniei fiind #iLoveYouCindy.

Cindy Crawford se alătură alumnilor campaniilor RESERVED, printre care Kate Moss, Adwoa Aboah, Jourdan Dunn, Jon Kortajarena şi Irina Shayk.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus