Skip to main content

Premiile de Excelenţa IAA a lansat înscrierile. Ce se schimbă în acest an structura de acordare a premiilor?

 
Premiile de Excelenţa IAA a lansat înscrierile. Ce se schimbă în acest an structura de acordare a premiilor?

Premiile de Excelenţa IAA se apropie de ediţia cu numărul 10. Cea de-a 10-a ediţie a Premiilor de Excelenţa IAA va avea loc la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, pe 17 Aprilie, între orele 19:00-21:00, în cadrul Zilei Publicităţii.

Publicitate

Înscrierile sunt deschise începând din 21 martie. Propunerile cu candidaţii pentru premii se pot face până pe data de 7 aprilie 2018 pe site-ul www.iaa.ro.

În ediţia din acest an se sărbătoresc 25 de ani de activitate IAA România. Cu aceasta ocazie IAA anunţă o nouă structură de premii. Astfel vor fi:

6 Premii de Excelenţă pentru următoarele categorii: Educaţie în Marcom, Inspiraţie prin Valori, Promovarea României ca Hub Global Creativ, Dialog constructiv cu autorităţile, Creativity4Better şi Inovaţie în Tehnologie şi Digital.

4 Premii de Excelenţă Speciale acordate de: Boardul IAA, Senatul IAA, IAA Young Professionals şi Premiul Romania 100 - dedicat aniversării centenarului Marii Uniri.

Şi de asemenea premiul Personalitatea Anului Marcom. Acesta se va decerna la finalul evenimentului, prin votul celor aflaţi în sală către unul dintre Laureaţii Premiilor de Excelenţă.

Maria Predoiu, preşedinte IAA România:

“De 25 de ani IAA România sprijină şi promovează dezvoltarea industriei de marketing şi comunicare. Premiile de Excelenţă din cadrul Zilei Publicităţii sunt modul nostru de a face o reverenţă adâncă în faţa oamenilor valoroşi ce cresc această industrie şi de a încuraja cât mai multi profesionişti ai industriei să îndrăznească să provoace limitele performanţei excepţionale, zilnic.

Altfel spus, Premiile de Excelenţă sunt doza perfectă de inspiraţie pentru ca industria marcom-ului autohton să facă trecerea către România ca Hub Global Creativ “

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus