Skip to main content

Premiile de Excelența IAA a lansat înscrierile. Ce se schimbă în acest an structura de acordare a premiilor?

 
Premiile de Excelența IAA a lansat înscrierile. Ce se schimbă în acest an structura de acordare a premiilor?

Premiile de Excelența IAA se apropie de ediția cu numărul 10. Cea de-a 10-a ediție a Premiilor de Excelența IAA va avea loc la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, pe 17 Aprilie, între orele 19:00-21:00, în cadrul Zilei Publicității.

Înscrierile sunt deschise începând din 21 martie. Propunerile cu candidații pentru premii se pot face până pe data de 7 aprilie 2018 pe site-ul www.iaa.ro.

Publicitate

În ediția din acest an se sărbătoresc 25 de ani de activitate IAA România. Cu aceasta ocazie IAA anunță o nouă structură de premii. Astfel vor fi:

6 Premii de Excelență pentru următoarele categorii: Educație în Marcom, Inspirație prin Valori, Promovarea României ca Hub Global Creativ, Dialog constructiv cu autoritățile, Creativity4Better și Inovație în Tehnologie și Digital.

4 Premii de Excelență Speciale acordate de: Boardul IAA, Senatul IAA, IAA Young Professionals și Premiul Romania 100 - dedicat aniversării centenarului Marii Uniri.

Și de asemenea premiul Personalitatea Anului Marcom. Acesta se va decerna la finalul evenimentului, prin votul celor aflați în sală către unul dintre Laureații Premiilor de Excelență.

Maria Predoiu, președinte IAA România:

“De 25 de ani IAA România sprijină și promovează dezvoltarea industriei de marketing și comunicare. Premiile de Excelență din cadrul Zilei Publicității sunt modul nostru de a face o reverență adâncă în fața oamenilor valoroși ce cresc această industrie și de a încuraja cât mai multi profesioniști ai industriei să îndrăznească să provoace limitele performanței excepționale, zilnic.

Altfel spus, Premiile de Excelență sunt doza perfectă de inspirație pentru ca industria marcom-ului autohton să facă trecerea către România ca Hub Global Creativ “
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu