Skip to main content

„The Four - Cei patru”, show de pe Antena 1, anunţă cei patru juraţi. Feli şi Cheloo, printre nume

 
„The Four - Cei patru”, show de pe Antena 1, anunţă cei patru juraţi. Feli şi Cheloo, printre nume

Talent show-ul pregătit de Antena 1 pentru această primăvară anunţă cei patru juraţi ai show-ului. Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo sunt cele patru nume mari ale industriei muzicale din România care vor ocupa câte un loc la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”, în curând la Antena 1.

Publicitate

Formatul show-ului presupune ca cei patru cei mai buni sunt anunţaţi încă din prima ediţie a emisiunii, iar lupta abia atunci începe.

În fiecare ediţie a emisiunii, noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul, îi vor provoca, astfel că niciunul dintre ”Cei 4” nu va fi în siguranţă! Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate cele patru voturi ale juraţilor, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje! Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nicoleta nicoleta
    doamne cum poate sa o puna pe feli si Antonia ca jurati?? habar nu au de ce sunt in juriu,, sunt asa de proaste amandoua ca nu le pot urmari ,, are dreptate Carla,s
  • Alex Alex
    Stiti cumva cand sunt preselectiile concursului?
  • Daniel Marian Daniel Marian
    Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă seară, conform unui promo de pe Antena 1. Premieră: în curând.
  • UrdaPatricia UrdaPatricia
    Frumor ești Carla's Dreams abia aștept sa înceapă emisiunea The four
  • Iuli Iuli
    Ce audiente a facut iUmor, Exatlon si Filmele Pro?
  • Iuli Iuli
    @fake mile si geo, Feli a mai avut contract cu Antena la Te cunosc. Si ce daca este vedeta facuta de Pro? Daca nu castiga Vocea sigur nu o bagau aia de la Pro in seama, la fel cum face si acum cu actualii castigatori sau cu alti concurenti. Cate voci a scos Vocea Romaniei fata de X Factor? X Factor a scos de vreo 3 ori fata de Vocea, si culmea, nu sunt pe 1 in audiente, dar ei scot voci! Nu conteaza ce televiziune a scos la lumina o persoana, ci ce televiziune isi da interesul pentru acea persoana!
  • Iuli Iuli
    Foarte bine ca au pus-o pe Antonia, desi eu o bagam la X Factor in locul lui Banica/Brenciu (sunt expirati amandoi).
    Cat despre noul format, cred ca se lupta pentru locul 3/4, din cate am auzit vor sa-l bage vinerea
  • marian marian
    Audientele de sambata si dumineca , dumineca se pare tot canalul se lauda ca afost cu ipocrizia de emisiune pentru ,,,,,,,,
  • F F
    Antena are cam multe formate în lucru. S-a panicat de când sunt sub Kanal D. Sa se grabeasca totuși. Bănuiesc ca va intra joi sau sâmbătă.
  • geo geo
    Sunt de acord cu mile...Feli asta a fost bagata pentru ca - probabil- Delia nu a cazut la pace pe partea financiara cu realizatorii si producatorii...si cum aveau nevoie de o copie blondina pe cine sa gaseasca...pe apropiata a lui Smiley de la Pro Tv. Parerea mea este ca Feli - unul dintre cele "patru nume mari ale industriei muzicale din România" - pe bune !? - s-a cam grabit intrand in echipa celor de la A 1.
  • Doru Doru
    "imi place vocea romaniei, dar ma uit si la xfactor. mai arunc un ochi si la ferma vedetelor, dar si la guess my age"
    Filme urmaresti ? Seriale ? Ceva documentare ? Sport ? Mai exista si altceva, nu doar emisiuni...
  • 1q s-am 1q s-am
    cati hateri... serios, talibani pro(stiți) tv ,acceptati ca nu a inventat televiziunea de pe pache divertismentul. aaaa...ei au inventat stirile cu babe ''vi. o ,late'' la ora 17 si pe acasa tv, ei au introdus manelele, au "educat" generatii de "ana ,l, fabeti" functionali, au fost iertati din pix de zeci de milioane impozit la stat de catre adi nastase, dar nu au creat ei chiar totul.

    altminteri mie imi place concurenta asta in showuri. imi place vocea romaniei, dar ma uit si la xfactor. mai arunc un ochi si la ferma vedetelor, dar si la guess my age. de ce atâta ura, ca nu imparte protv-ul banii cu voi ? sau, cine stie...
  • jk jk
    Si cine prezintă?
  • Doru Doru
    Iar "mascatul" ala ?
  • mile mile
    ce cauta feli , o vedeta facuta de vocea romaniei la anten 1 , cel de mai de valoare valoare televiziune , pentru ca acest emisune sa faca multa audienta , si sa fie pe placu celor cu dialect de ferentari si iubitori de bendeac , trebui-a adus-a Nicoleta guta sau carmen serban , si atunci sa vezi audiente colosale

Trimite un comentariu

sus