Skip to main content

„The Four - Cei patru”, show de pe Antena 1, anunță cei patru jurați. Feli și Cheloo, printre nume

 
„The Four - Cei patru”, show de pe Antena 1, anunță cei patru jurați. Feli și Cheloo, printre nume

Talent show-ul pregătit de Antena 1 pentru această primăvară anunță cei patru jurați ai show-ului. Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo sunt cele patru nume mari ale industriei muzicale din România care vor ocupa câte un loc la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”, în curând la Antena 1.

Publicitate

Formatul show-ului presupune ca cei patru cei mai buni sunt anunțați încă din prima ediție a emisiunii, iar lupta abia atunci începe. 

În fiecare ediție a emisiunii, noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să le ia locul, îi vor provoca, astfel că niciunul dintre ”Cei 4” nu va fi în siguranță! Iar dacă pentru a obține șansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate cele patru voturi ale juraților, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reușește să cucerească inimile publicului. 

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje! Cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu și vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @dani stai liniștit ca se inspira din formatele internaționale nu din ***-ul tau.Și daca e sa o luam așa și celelalte televiziuni fac la fel așa ca, calmeaza-te
  • Pe bune ba?Hai mai zic de Antonia și Feli ca ele nu au mai fost la Antena, dar Chelu?Va e greu sa aduceți personaje noi?Și Carla's Dreams e deja jurat la X Factor nu puteați sa aduceți pe cineva nou?Slab Antena foarte slab..presimt o primavara neagra pentru voi
  • Iar cu Cheluu.... Macar ceilalti sunt cantareti, cu mai multa sau mai putina voce. Pe el ce il recomanda? Faptul ca a vandut "iarba" unui ofiter sub acoperire?

Trimite un comentariu