Skip to main content

VIDEO. 8ffline Martie. Avon, campanie-manifest cu Antonia: „Deconectați-vă din lumea virtuală și iubiți-vă în lumea reală”

 
VIDEO. 8ffline Martie. Avon, campanie-manifest cu Antonia: „Deconectați-vă din lumea virtuală și iubiți-vă în lumea reală”

Antonia este vioara întâi în campania Avon de 8 Martie, semnată de agenția Jazz. După ce anul trecut aceeași Antonia, pe ritmuri de hip-hop, îi îndemna pe bărbați să le dea iubitelor timp din timpul lor, anul acesta Avon vine cu o nouă campanie-manifest. 

„De ziua Femeii, 8 martie devine 8ffline martie. Ziua în care vă luați de mână și nu vă mai puneți nicio frână. Ziua în care petreceți, în sfârșit, timp împreună”, este îndemnul cântăreței.

În ton cu mesajul campaniei, de 8 martie, pagina oficială Avon Space va fi pentru prima dată offline.

Publicitate

Antonia, în spot:

„Ne e atât de ușor să vorbim în hashtaguri, poze perfecte, emoticoane, vacanțe ideale și statusuri ireale. Și, când suntem față în față, punem ecrane între noi. Între noi doi! (...) Ne iubim în lumi virtuale și nu ne dăm timp de atingeri reale. Insta-stories, insta-love, insta-what-the-fuck?! Netflix and chill... Dar nu mai bine conversații și vin?

Nu ți-e dor să stați de vorbă față-n față? Să o auzi cum râde colorat și nu doar într-un pătrat? (...) Deconectați-vă odată din lumea asta virtuală și iubiți-vă în lumea reală.”, mai spune Antonia în clipul video postat pe pagina Avon Space.

Filmulețul de peste un minut a scos cifre-record: peste 1,3 milioane de view-uri în șapte zile și peste 3.700 de distribuiri.

Alina Varlanuță, Group Creative Jazz, despre campanie:

„Recunosc ca eu m-am bucurat cel mai mult la cuvinte. Din faza de pitch si pana in faza de productie, nu s-a miscat niciun cuvant din propunerea noastra. Asta si pentru ca fetele de la Avon au simtit si ele adevarul din spatele fiecaruia dintre aceste cuvinte. La fel si Antonia.”

Ana Nicolae, Sr. PR & Advertising Specialist, AVON:

„Campania vorbeste despre relatii autentice. Incurajam oamenii ca in putinul timp pe care il au alaturi de cei iubiti sa demonstreze fiecare double tap din social media. De 8ffline martie nu vom numara like-uri, ci momente, amintiri si emotii.”

Campania e declinata și pe radio. Mai mult, de 8 martie, pagina Avon Space va fi pentru prima dată offline.

Antonia, în toamnă: Net folosești, net primești. Acum: "Iubiți-vă în lumea reală". Cum răspunde Avon

Spotul a fost taxat de unii internauți la comentarii, aceștia remarcând cum Antonia, care ne îndeamnă să fim offline de 8 martie, este aceeași care în campania Vodafone îi sfătuiește pe tineri să stea mai mult pe net „Net folosești, mai mult net primești”.

Răspunsul a venit de la Avon, tot în comentarii:

„Campania nu vorbește despre a descuraja utilizarea net-ului si a device-urilor, ci despre relații autentice. Încurajăm oamenii ca în puținul timp pe care îl au alături de cei iubiți, să demonstreze toate double tap-urile date în rest. Ne place sau nu, suntem în aceeași barcă.

Tehnologia ne ajută, ne apropie, nu putem trăi fără ea, dar nici doar cu ea”.

VIDEO. Campania Avon cu Antonia

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce nesimtire...la vodafone spune sa stam cat mai mult pe net si la avon ne spune sa stam offline, prefacuta asta de Antonia e ca o vulpe care da tarcoale ***... hashtag #*** #***

Trimite un comentariu