Skip to main content

VIDEO. De văzut! Îţi cauţi o casă? O campanie cu picioarele pe pământ. Fără "fiţe", fără "aspiraţional"

 
VIDEO. De văzut! Îţi cauţi o casă? O campanie cu picioarele pe pământ. Fără "fiţe", fără "aspiraţional"

VIDEO. O campanie cu insight. Mai pe româneşte, un set de reclame "înfipte" în viaţa reală, în problemele cu care românii se întâlnesc.

Publicitate

Fără componente "aspiraţionale", fără case ca la carte, din cartiere rezidenţiale, fără bucătării cât trei sufragerii, utilate după ultima generaţie, fără tineri ultrafericiţi, perfecţi, cum se poartă în calupurile de pe TV.

O campanie semnată de Răzvan Mătăşel şi Emilian Arsenoaiei rulează pe TV, începând de săptămâna aceasta, pentru site-ul imobiliare.ro (din portofoliul Ringier).

Mai concret:

Spoturile publicitare ironizează problemele pe care le întâlnesc deseori potenţialii cumpărători sau chiriaşi: Metroul, "aproape", în anunţ, muuult mai departe, în realitate. Sau o casă în "inima pădurii", o "inimă" însă până la care stai la cozi imense, pentru nu are acces.

Înainte de detaliile despre campanie şi de declaraţiile lui Răzvan Mătăşel şi Emilian Arsenoaiei, spoturile:

VIDEO 1. Inima pădurii:

VIDEO 2. Metroul:

VIDEO 3. Arteziana:

Platforma imobiliare.ro a lansat odată cu această campanie şi o nouă secţiune în site care oferă posibilitatea clienţilor să comunice prin chat, direct cu experţii în imobilare.

De asemenea, a lansat şi o aplicaţie pentru dispozitivele mobile care oferă un instrument de verificare a preţului, un calculator de credite, precum şi preţul estimative a unei chirii.

Răzvan Mătăşel, strateg la Arsenoaiei şi Mătăşel:

“Am plecat de la mai multe cercetări legate de consumator care ne-au confirmat lucruri pe care le-am trăit şi noi în momentul în care am căutat o casă. Sentimentele asociate cu această industrie sunt în mare parte negative. Oamenii se simt înşelaţi la tot pasul şi sunt bombardaţi de mass media doar cu ştiri care le accentuează aceste trăiri.”

Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro:

„E mai mult decât o campanie, vorbim de asumarea unei schimbări pe care dorim să o generăm în piaţa imobiliară. Alături de profesioniştii din piaţă care ni s-au alăturat, dorim să creştem accesul utilizatorilor la informaţii documentate, validate şi să ne asumăm împreună că piaţa imobiliară din România se poate reseta pentru a deservi nevoile consumatorului.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus