Skip to main content

VIDEO. De văzut! Îți cauți o casă? O campanie cu picioarele pe pământ. Fără "fițe", fără "aspirațional"

 
VIDEO. De văzut! Îți cauți o casă? O campanie cu picioarele pe pământ. Fără "fițe", fără "aspirațional"

VIDEO. O campanie cu insight. Mai pe românește, un set de reclame "înfipte" în viața reală, în problemele cu care românii se întâlnesc.

Publicitate

Fără componente "aspiraționale", fără case ca la carte, din cartiere rezidențiale, fără bucătării cât trei sufragerii, utilate după ultima generație, fără tineri ultrafericiți, perfecți, cum se poartă în calupurile de pe TV.

O campanie semnată de Răzvan Mătășel și Emilian Arsenoaiei rulează pe TV, începând de săptămâna aceasta, pentru site-ul imobiliare.ro (din portofoliul Ringier).

Mai concret:

Spoturile publicitare ironizează problemele pe care le întâlnesc deseori potențialii cumpărători sau chiriași: Metroul, "aproape", în anunț, muuult mai departe, în realitate. Sau o casă în "inima pădurii", o "inimă" însă până la care stai la cozi imense, pentru nu are acces.

Înainte de detaliile despre campanie și de declarațiile lui Răzvan Mătășel și Emilian Arsenoaiei, spoturile:

VIDEO 1. Inima pădurii:

VIDEO 2. Metroul:

VIDEO 3. Arteziana:

Platforma imobiliare.ro a lansat odată cu această campanie și o nouă secțiune în site care oferă posibilitatea clienților să comunice prin chat, direct cu experții în imobilare.

De asemenea, a lansat și o aplicație pentru dispozitivele mobile care oferă un instrument de verificare a prețului, un calculator de credite, precum și prețul estimative a unei chirii.

Răzvan Mătăşel, strateg la Arsenoaiei şi Mătăşel:

“Am plecat de la mai multe cercetări legate de consumator care ne-au confirmat lucruri pe care le-am trăit şi noi în momentul în care am căutat o casă. Sentimentele asociate cu această industrie sunt în mare parte negative. Oamenii se simt înşelaţi la tot pasul şi sunt bombardaţi de mass media doar cu ştiri care le accentuează aceste trăiri.”

Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro:

„E mai mult decât o campanie, vorbim de asumarea unei schimbări pe care dorim să o generăm în piața imobiliară. Alături de profesioniștii din piață care ni s-au alăturat, dorim să creștem accesul utilizatorilor la informații documentate, validate și să ne asumăm împreună că piața imobiliară din România se poate reseta pentru a deservi nevoile consumatorului.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu