Skip to main content

VIDEO. Gafa zilei. Ce a citit de pe prompter o ştiristă a Antenei 3

 
VIDEO. Gafa zilei. Ce a citit de pe prompter o ştiristă a Antenei 3

Situaţie hilară la ştirile Antenei 3 din noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce prezentatoarea TV Andreea Perminov citea o ştire preluată de pe site-ul Profit.ro.

Publicitate

Prezentatoarea a citit de pe prompter atât informaţia propiu-zisă, cât şi textul care apare automat atunci când copiezi o ştire de pe Profit.ro. Text care sună astfel:

„Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii privind dreptul de autor.”

Momentul, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    va rog frumos: acum ceva ani a erupt un vulcan in Irlanda sau Islanda, nu mai stiu, era tipa asta in direct cu cineva din Dublin (convorbire telefonica live) si de fiecare data a pronuntat cuvantul Dublin exact cum se citeste: "DUBLIN" Era dupa ora 1am.
  • LtCommander Alex LtCommander Alex
    Numai ipocriți pe aici, și snobi fandosiți și ofuscați. Oare ce a zis greșit? Și dacă ar fi zis, comentatorii experți lingvistici de pe aici sunt perfecți? Niciodată. Și dacă muncește la Antena la Voiculescu, ce a greșit biata creștină că și-a găsit un loc de muncă. Sa nu muriți de grija altuia, băgători de seama. .. să nu muriți.
  • alin alin
    Ca nu face pauza in intonatie intre doua propozitii nu vi se pare mai grav? "Cota de 2% , [...] va fi majorata guvernul analizeaza impactul bugetar..."
  • Adrian P. Adrian P.
    Draga Mile , ce ai cu conopida bine stropita cu maioneza usturoiata si , eventual , si cu putin pesmet
    prajit ? Cum te lasa inima s-o amesteci intr-o asemenea ciorovaiala ?
  • Radu Radu
    @ Mile. Mon cher, toti fura stirin iar campioni la furat stiri is aia de la Sport.ro care pirateaza de ani de zile tot ce le pica in mana. Vezi si Digi 24 care ciordeste gros si nu citeaza. Cat despre profesionisti, apai toti au chiftele in ograda.
  • Biz Biz
    de fapt, loss.ro si-o fi bagat coada sa zica si de ei ceva, ca tot sunt disperati sa se bata cu caramida in piept ce apa chioara fac acolo. nu doar obae cat se streseaza sa dea nonstiri despre saitul loss.ro e suspect, ci cati isi gasesc timp sa scrie despre marele nimic. teve noua de bisniz, bla bla, e disperare mare cum era pe vremuri pe la money channel & co. asa ca asta cu antena 3 e un alint.
  • Marian Marian
    Apropo Nea Dan ce face?
  • Mircea B Mircea B
    Redactorul propune si scrie stirea, editorul o aproba si o modifica daca e cazul, prezentatorul, ala profesionist, isi si citeste stirile inainte de a le da pentru a cumoaste ce va emite si pt a parea mai fireasca citirea si interpretarea lor. Asta daca nu stai mai mult la machiaj sau poate citind teatru cu foarte mult interes. Serios acum, mai sus scria cineva “tine-o tot asa!” :))) Nu cred ca era chiar un sustinator
  • andreea andreea
    Atata ura prin virtual... Ce vina au Voiculescu si Gadea ca Andreea a citit pe post un text lasat din greseala sau neatentia alcuiva? Puneti-va voi in locul ei si sa va vedem prestatia. Criticati-o cand spune la un interval de 30' Dublin si nu Dablin. Aici e pe mana ei...
  • prompterista lu' peste prompterista lu' peste
    Sa clarificam un aspect: blonda in cauza are aproape 3 ani de cand lucreaza la A3, ca atare nu are nicio scuza pentru ca nu intelege ce citeste! La o asemenea experienta ar fi trebuit sa stie ca o pauza de cateva secunde este mai buna decat sa citeasca ce nu trebuie. Ca sa nu mai zic ca i-a facut de ras si pe ai lui Gadea, citind in direct disclaimerul celor de la profit si dovedind astfel ca Gadea& the gang fura munca colegilor!
    Bineinteles ca si cel care a redactat stirea are o parte de vina, asta daca nu cumva este o razbunare a unui coleg care stia ca blonda este o adevarata "profesionista", care se pregateste temeinic si gandeste la greu cand citeste o stire!:)).
    Cat priveste actoria, a avut 2 roluri marunte acum 9/11 ani in 2 filme americane de duzina. Adica este la fel de actrita ca si saraca figuranta din Moldova ucisa de iubitul ei si pe care toata lumea o prezenta ca fiind "o cunoscuta actrita din Las Fierbinti"!
  • Irina Lola Irina Lola
    Vorbiti fara sa stiti ... unu la mana, nu e vina ei, nu ea a scris textul. Asta nu se poate numi gafa... a fost o greseala. Si nu a ei... Doi, Andreea nu este doar o stirista/prompterista. Inteligenta ei e mult peste medie. La fel si educatia! De modestie nu mai spun... Nu este frumoasa si atat! Dar la rautati suntem campioni... pacat. Nu ne mai facem bine... keep up the good work, Andreea!
  • Mahorcu Mahorcu
    1. Gafa e in primul rand a editorului de stiri, cel care A PUS pe prompter si ce nu trebuia citit.

    2. E plin pe-aici de fauna isterica, echivalentul lu "floricica dansatoarea", singura diferenta fiind ca latra in directia opusa...
  • mile mile
    Asta e Antena 3 : fura stiri fara sa precizeze sursa iar prompteristele sunt la nivelul unor conopide cu maioneza.
  • F F
    1q s-am : cumva cele doua prezentatoare pomenite de tine nu au fost criticate? Una a fost și suspendata. Dar pentru antenisti obsedați ca tine nici gafe din astea clare nu mai pot fi criticate, fiindca s-au intâmplat la antena.

    Eu repet. Nu cred ca a fost la întâmplare. Cineva a vrut sa facă mișto de ea. A reușit.
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Măi, fata nu e o proastă,
    Este în primul rând o actriță,
    A debutat în filme încă de când era copil,
    Mai e și frumoasă pe deasupra,

    Nu prea ai ce să faci când ești în direct, citești ce s-a pregătit, dacă se oprea aveam câteva secunde de liniște la fel de penibile,
    Chiar dacă ea și-a pregătit textul pe prompter a apărut o prostie.
    Cineva a „făcut-o”!

    Poate că ar trebui să revină la teatru și film!

Trimite un comentariu

sus