Skip to main content

VIDEO. Gata cu "Puțin, foarte puțin!". Leroy Merlin, slogan nou și campanie nouă semnată de Ogilvy România

 
VIDEO. Gata cu "Puțin, foarte puțin!". Leroy Merlin, slogan nou și campanie nouă semnată de Ogilvy România

VIDEO. Gata cu "Puțin, foarte puțin!" din reclamele Leroy Merlin. Noua campanie merge pe o comunicare nouă: Cu Leroy Merlin devii cunoscător, la un preț câștigător. Are și un slogan nou: Împreună construim acasă.

Spotul, care a început să fie difuzat pe posturile TV, este prima execuție făcută pentru retailer de către agenția Ogilvy România, după ce a preluat contul de creație.

Este, de fapt, "un proces de repoziționare a brandului Leroy Merlin și este una integrată, susținută de spot TV, outdoor la nivel național, componentă de digital și branding în rețelele de magazine Leroy Merlin", după cum explică agenția Ogilvy.

Până acum, Leroy Merlin avea sloganul "Prețuri uimitoare pentru o casă primitoare" și mergea, în spoturi, pe sintagma "Puțin, foarte puțin". Reclamele erau făcute de agenția Bridge Communication.

Publicitate

Înainte de alte detalii, spotul TV realizat de Ogilvy:

VIDEO. Reclama Leroy Merlin - Împreună construim acasă:

 

Cum explică agenția execuția spotului Leroy Merlin. Ogilvy: "Accent pe potențialul din tine"

Agenția argumentează conceptul campaniei. Ogilvy:
 

"Fiecare dintre noi își dorește undeva, în adâncul sufletului, să fie artizanul propriei case, grădini, spațiul personal, în general. Dar, odata pus la treabă, constructorul amator realizează că nu e chiar așa de simplu și că are o pricepere limitată și, de cele mai multe ori, renunță.

Pornind de la acest insight și de la faptul că, în fiecare dintre noi există potențialul de a ne amenaja spațiul personal după bunul plac, campania de comunicare semnată de Ogilvy România pentru Leroy Merlin, îl motivează pe cunoscătorul latent din fiecare pasionat să treacă la treabă."

Adică:

Este nevoie doar de câteva sfaturi bune pentru alegerea materialelor și folosirea uneltelor necesare pentru ca acesta să iasă cu adevărat la suprafață, iar Leroy Merlin devine consultantul ideal care trezește la viață o versiune mai pricepută a noastră.

Practic, “Împreună construim acasă”, după cum spune sloganul, în cea mai bună și mai eficientă echipă.

Corina Bompa, senior copywriter Ogilvy România:

“Fie că este un hobby, o necesitate sau un stil de viață, bricolajul spune, în principiu, povestea lucrului facut prin forțe proprii.

Privit, însă, mai îndeaproape, bricolajul este, de fapt, una dintre cele mai bune lecții despre colaborare.

Colaborarea dintre bugetul, ambițiile tale și pasiunea proprie. Colaborarea dintre ce știi și ceea ce mai ai de învățat. Colaborarea dintre propria îndemânare și un sfat profesionist care te ajută să salvezi timp, bani și bătăi de cap.

Și, nu în ultimul rând, care te ajută să te bucuri de lucrul ieșit din mâna ta.”

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu