Skip to main content

VIDEO. Topul ADC. Cele mai bune campanii ale începutului de an: BRD, în ianuarie, Coca-Cola, în februarie

 
foto: www.peste100deani.ro
foto: www.peste100deani.ro

Campania BRD de Centenar şi spotul online Coca-Cola, pentru aplicaţia Woah, au fost selectate de ADC pentru topul celor mai creative lucrări ale lunilor ianuarie şi februarie.

Publicitate

Propaganda şi McCann sunt agenţiile care semnează cele mai bune campanii ale începutului de an.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai creative trei campanii din luna ianuarie:

Propaganda, ocupă primul loc din topul lunii ianuarie cu o campanie pentru BRD. Spotul “Eroi şi necunoscuţi” este dedicat centenarului şi spune povestea fotografului Samoilă Mârza, care pe 1 decembrie 1918 a realizat, la Alba Iulia, singurele fotografii din ziua Marii Uniri.

Proiectul a fost gândit de Alexandru Lazăr, Art Director şi Roxana Panaitescu şi Cătălin Manciuc, Copywriters.

„Un regizor de talia lui Laurence Dunmore, un subiect cu o inevitabilă vocaţie epică, un sound-design excelent, un site de promovare bun şi un spot tv care i-a convins pe mulţi că este trailerul unui lung metraj – povestea lui Samoilǎ Mârza a reuşit să strangă pe Youtube mai mult de 3.3 milioane de vizualizări.

Dar mai important decât orice, faptul că un personaj real este mai cunoscut acum decât era înainte.”, spune Marius Tianu, membru ADC RO.

Pe locul 2 se clasează McCann Worldgroup România cu campania KFC Smart Menu. Prin intermediul campaniei a fost lansată platforma de recrutare Smart Jobs. Campania a fost gândită de Alin Sârbu, Art Director şi Ioana Munteanu, Copywriter s-au ocupat de proiect.

Locul 3 a fost ocupat de campania “Ai nevoie de angajati mai buni?”. Aceasta a fost semnată de Bogdan Naumovici şi Cătălin Ciurlau pentru JobZZ.ro.

Top 3 ADC pentru luna Februarie.

McCann şi Mercury 360 semnează cele mai bune campanii ale lunii februarie.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai creative trei campanii:

Campania câştigătoare a lunii februarie este Coca-Cola SEEN, semnată de cei de la McCann. Este vorba despre un serial online inspirat din conversaţiile virtuale ale adolescenţilor români.

Din echipa de creaţie au făcut parte Miruna Macri, Senior Art Director, Mihai Vasile, Senior Copywriter şi Sandra Bold, Head of Copywriter.

"Curajos construitǎ pe insight, pe target. O idee care acapareazǎ canalul – telefonul mobil - şi care poate sǎ deschidǎ uşile pentru un nou tip de content.”, declară Laura Iane, membru ADC Ro şi Creative Director.

Poziţia a doua a fost ocupată de campania, Inimi Cusute, realizată de cei de la Mercury 360 pentru Inima Copiilor. Andreea Roşcan, Art Director şi Alexandra Jitărel, Copywriter au format echipa de creaţie.

Iar pe locul 3 se clasează din nou o campanie semnată de cei de la McCann pentru brandul Toortitzi. Proiectul a fost gândit de echipa formată din Radu Rebei, Art Director şi Andrei Mihǎilescu, Copywriter.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus