Skip to main content

VIDEO. Topul ADC. Cele mai bune campanii ale începutului de an: BRD, în ianuarie, Coca-Cola, în februarie

 
VIDEO. Topul ADC. Cele mai bune campanii ale începutului de an: BRD, în ianuarie, Coca-Cola, în februarie
foto: www.peste100deani.ro

Campania BRD de Centenar și spotul online Coca-Cola, pentru aplicația Woah, au fost selectate de ADC pentru topul celor mai creative lucrări ale lunilor ianuarie și februarie. 

Publicitate

Propaganda și McCann sunt agențiile care semnează cele mai bune campanii ale începutului de an.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai creative trei campanii din luna ianuarie:

Propaganda, ocupă primul loc din topul lunii ianuarie cu o campanie pentru BRD. Spotul “Eroi și necunoscuți” este dedicat centenarului și spune povestea fotografului Samoilă Mârza, care pe 1 decembrie 1918 a realizat, la Alba Iulia, singurele fotografii din ziua Marii Uniri.

Proiectul a fost gândit de Alexandru Lazăr, Art Director și Roxana Panaitescu și Cătălin Manciuc, Copywriters.

„Un regizor de talia lui Laurence Dunmore, un subiect cu o inevitabilă vocație epică, un sound-design excelent, un site de promovare bun și un spot tv care i-a convins pe mulți că este trailerul unui lung metraj – povestea lui Samoilǎ Mârza a reușit să strangă pe Youtube mai mult de 3.3 milioane de vizualizări.

Dar mai important decât orice, faptul că un personaj real este mai cunoscut acum decât era înainte.”, spune Marius Tianu, membru ADC RO.

Pe locul 2 se clasează McCann Worldgroup România cu campania KFC Smart Menu. Prin intermediul campaniei a fost lansată platforma de recrutare Smart Jobs. Campania a fost gândită de Alin Sârbu, Art Director şi Ioana Munteanu, Copywriter s-au ocupat de proiect.

Locul 3 a fost ocupat de campania “Ai nevoie de angajati mai buni?”. Aceasta a fost semnată de Bogdan Naumovici și Cătălin Ciurlau pentru JobZZ.ro.

Top 3 ADC pentru luna Februarie.

McCann și Mercury 360 semnează cele mai bune campanii ale lunii februarie.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai creative trei campanii:

Campania câștigătoare a lunii februarie este Coca-Cola SEEN, semnată de cei de la McCann. Este vorba despre un serial online inspirat din conversațiile virtuale ale adolescenților români.

Din echipa de creație au făcut parte Miruna Macri, Senior Art Director, Mihai Vasile, Senior Copywriter şi Sandra Bold, Head of Copywriter.

"Curajos construitǎ pe insight, pe target. O idee care acapareazǎ canalul – telefonul mobil - şi care poate sǎ deschidǎ uşile pentru un nou tip de content.”, declară Laura Iane, membru ADC Ro şi Creative Director.

Poziția a doua a fost ocupată de campania, Inimi Cusute, realizată de cei de la Mercury 360 pentru Inima Copiilor. Andreea Roșcan, Art Director şi Alexandra Jitărel, Copywriter au format echipa de creaţie.

Iar pe locul 3 se clasează din nou o campanie semnată de cei de la McCann pentru brandul Toortitzi. Proiectul a fost gândit de echipa formată din Radu Rebei, Art Director şi Andrei Mihǎilescu, Copywriter.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu