Skip to main content

Vlad Ionescu şi Geanina Lungu - ex România TV, teste la TVR

 
Vlad Ionescu si Geanina Lungu, la testele din TVR
Vlad Ionescu si Geanina Lungu, la testele din TVR

Vlad Ionescu (Şcoala de Televiziune) şi Geanina Lungu (fostă România TV), în teste la Televiziunea Publică.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cei doi au prezentat împreună ştiri, ieri, în cadrul unor teste filmate în studioul TVR.

Vlad Ionescu se ocupă, în prezent, de Şcoala de Televiziune. Geanina Lungu a lucrat la România TV timp de şase ani, până anul trecut, când a decis să plece, pe fondul unei perioade financiare dificile pentru postul de ştiri.

Geanina Lungu, Carte de vizită:

Geanina Lungu a lucrat la România TV încă de la lansarea postului, din 2011. Ea a prezentat ştirile pe mai multe tronsoane orare, dar în special ştirile din prime-time (intervalul 19.00 - 23.00). A plecat de la RTV în iunie, anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Înainte de România TV, ea a fost jurnalist pe sport la Realitatea TV şi la Telesport.

Vlad Ionescu, Carte de vizită:

Vlad Ionescu a intrat în televiziune în 1994, la Tele 7 abc, post la care a lucrat, pe sport, până în 1997.

A trecut apoi la Prima TV şi, din 1999, a prezentat sport şi apoi ştiri pentru Antena 1. În 2009, a plecat de la Antena 1. În 2011, a lucrat câteva luni la România TV şi apoi la Realitatea TV, până în anul 2014.

O scurtă perioadă a prezentat ştiri la postul TVH. Se ocupă de Şcoala de Televiziune din 2008.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Delia Delia
    Miro, sunt atat de multe solutii incat sigur se poate gasi una mai buna ca Vlad. In plus, nici nu se potrivesc.
  • Miro Miro
    Geanina Lungu este una dintre puținele prezentatoare la care te uiți cu drag. De bine, de rău, față de altele, ea chiar trece sticla si e convingătoare când prezintă știrile. Iar la TVR e nevoie de fetze fresh si prezente noi. Ne-am saturat de sistemul ala învechit..
  • wut wut
    @Tv Huo presupun ca e vorba de TvH... Ce s-a intamplat acolo? Vlad I a prezentat cateva saptamani principalul jurnal...si apoi s-a trecut la alte prezentatoare...
  • Ando22 Ando22
    Este vorba de un nou test de jefuit banii publici, nu-i asa?
  • Thanatos Thanatos
    Onorata conducere habarnista a TVR. Chiar v-ati pierdut complet mintile???La cati prezentatori sunt la stirile tvr, in curand vor pezenta in echipe de 11, ca la fotbal. asta era problema la stiri. Asta lipsea. Pe buneeee?! Da camere, da bani de deplasari, da jurnalisti buni de ancheta, da niste salarii decente la sclavii care tin 13 ore de emisie live si sa faca din *** bici pe 2 canale? Sunteti sub nivelul marii, baaa... Daca as spune penibili, ar fi un compliment...
  • circo circo
    chiar toti cititorii de prompter dati afara de alte televiziuni isi gasesc un loc la tvr? dupa raluca arvat, costin desliu sau fetele alea de la meteo plecate de la antena3, acum e randul astora?
  • Antena 33 Antena 33
    Petrișor, tu realizezi ce scrii pe aici? Înțelegem curtoazia, dar ăștia doi sunt cel mult niște ex-cititori mediocri de promptere pe care tu îi numești jurnaliști. Știe cineva dacă, unde și când au zămislit ceva în branșă? Vreo betuță, vreun articolaș, vreo știre? Că nici Google nu-și aduce aminte de ei.
  • TV Huo TV Huo
    E halucinant cum traseistul Vlad Ionescu se prezintă drept un fel de profesor de televiziune, de arte populare, de format vedete. Foarte de curand va propune CA-ului un parteneriat cu TVR, iar până se prinde lumea ce datorii a lăsat în urmă peste tot își va lua tălpășița. Prietenii știu de ce!
  • jk jk
    Ce poză clară de la teste...
  • Adi Adi
    Geanina Lungu jurnalist de sport??? Jurnalist? Chiar nu mai avem proprietatea termenilor?
  • geo geo
    Daca Vld Ionescu are nevoie de "teste" chiar ca este o treaba serioasa...
  • Paco Paco
    Asta e "noua generație" despre care bate câmpii propagandistic Doina Gradea?! Un vechil al lui Dan Voiculescu și o sclavă a lui Sebastian Ghiță plecați din presă și care au nevoie de reșapare? Cu d-ăștia își va recâștiga TVR publicul?!
  • Alin Alin
    Gradea parca zicea ca trebuie promovati tinerii... Se vede! Sunt rotite aceleasi figuri de la o televiziune la alta!
  • Livia Pila Livia Pila
    Deci ăștia sunt tinerii pe care ii are in vedere pesedista Gradea?

Trimite un comentariu

sus