Skip to main content

Vrei să fii miliardar se întoarce. Fără Virgil Ianţu. La ce post

 
Vrei să fii miliardar se întoarce. Fără Virgil Ianţu. La ce post

Emisiunea Vrei să fii milionar se pregăteşte să revină pe micile ecrane. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, formatul de cultură generală ar urma să fie pe post în câteva luni.

Publicitate

Postul care pregăteşte reluarea formatului internaţional este Kanal D. Televiziunea are în plan, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, difuzarea emisiunii după finalul sezonului de Exatlon.

Show-ul de televiziune va fi produs de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format şi la ultimele sezoane difuzat în România, pe Prima TV şi pe Kanal D. Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) şi Câştigă România (TVR 2).

Prima ediţie, acum aproape 20 de ani

Emisiunea Vrei să fii miliardar a fost difuzată pentru prima dată în anul 2000, la Prima TV şi a fost prezentată de Virgil Ianţu. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea show-ului.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relaţii tensionate între postul TV şi prezentatorul Virgil Ianţu.

La sfârşitul anului 2012, prezentatorul s-a arătat nemulţumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea.

În timp ce prezentatorul declara pe contul lui de socializare că din cauza neînţelegerilor a refuzat să semneze un nou contract pentru sezonul următor, reprezentanţii televiziunii susţineau că, de fapt, colaborarea s-a încheiat odată cu încetarea contractului, la sfârşitul anului 2012.

Justiţia a dat câştig de cauză postului Kanal D.

În 2014 postul Prima TV a achiziţionat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianţu.

Citeşte şi:


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    Sper cade data asta, selectionarea candidatilor sa fie corecta.Poate se va tine cont de selectiile din 2014
  • Tatar Tatar
    Speram ca selectia va fi transparenta,obiectiva si anuntata profesionist!Succes!!!
  • Sammy Sammy
    Ma bucur sa aud aceasta veste,sper sa aiba succes mai mare acum la noi si sa am ocazia sa mai particip din nou.
  • dana dana
    Iantu e moartea pasiunii. Fara charisma, fara talent, enervant.
  • R@du22 R@du22
    Ce bine ca revine emisiunea "Vrei sa fii milionar"! Chiar imi era dor de aceasta emisiune. Abia astept!
  • Lidia Lidia
    Serios? Totdeauna acest concurs a avut o buna audienta!
  • Lidia Lidia
    Chiar ?In acelasi format ? Totdeauna acest concurs a avut audienta buna.
  • Doru Doru
    Foarte bine. Sa mai elimine din serialele turcesti. Banuiesc ca prezentator il pun pe Bursucu' ?
  • Iuli Iuli
    Deja se incearca un fel de *** ca Vrei sa fii milionar? la Exatlon! De exemplu: aseara concurentii Exatlon au raspuns la intrebari despre cultura generala si un fel de intrebari amuzante/de relaxare.

    Buna miscare din partea Kanal D!
  • F F
    Foarte frumos, dar nu văd emisiunea asta sa performeze 5 zile pe săptămână, 3 ore pe zi. Și cred eu ca vara asta vor fi surprize, mai ales de la Antena, care va încerca să recupereze din public.
  • bing bing
    Cosmin Cernat ar fi bun ca prezentator
  • Gabriel Gabriel
    Din câte știu, in 2014, Prima a difuzat reluări din sezoanele 2000-2003. Apropo, peste Prut VSFM e/era realizat de Dan Negru.
  • cici cici
    sper ca nu o sa fie si asta reinventat cu "vedete"...
  • Genius Genius
    Bravo Kanal D !
  • geo geo
    Un format bun.
    Daca vor avea si un prezentator carismatic - cu priza la public - de preferinta adus din afara televiziunii - vor avea audiente bune si foarte bune.

Trimite un comentariu

sus