Skip to main content

Anca Lungu renunţă la Observatorul de weekend al Antenei 1. Cine va fi în locul ei

 
Anca Lungu renunţă la Observatorul de weekend al Antenei 1. Cine va fi în locul ei

„Au fost 15 ani minunaţi, jumãtate din viaţa mea. Nu aveam incã 17 ani când am avut prima mea emisiune în direct, la Antena 1 Suceava”, a spus Anca Lungu în ultimul ei Observator de duminică seara.

Publicitate

„Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu, care a predate ştafeta noilor ei colegi.

Observatorul de weekend va avea din această săptămână un cuplu de prezentatori: Cosmin Stan şi Octavia Geamănu. Cosmin Stan revine în postura de prezentator după o absenţă de patru ani. Ultima dată a prezentat ştiri la Prima TV, până în 2014, însă a fost restructurat. Anterior, el a lucrat la Realitatea TV, la Digi24,d ar şi la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnalişti care a adus un premiu Emmy Ştirilor Pro TV.

Cosmin Stan: „Noi vom debuta la Observator chiar în seara Învierii aşa că îi aşteptăm pe toţi telespectatorii să ne fie alături la ora 19.00 înainte de a pleca la slujba de Înviere pentru a le da ultimele informaţii despre ce se va întâmpla de Paşte în oraşele lor.”

Octavia Geamănu: „Mă gândeam zilele astea cum aranjează Dumnezeu totul mai bine decât ne plănuim noi. Am revenit din maternitate la Observator, în ziua de Sânziene, acum trăiesc o nouă schimbare profesională de Paşte.”

Pe lângă rolul de prezentator la pupitrul Observatorului, Cosmin îşi va continua şi proiectele sale personale, care se încadrează în aceeaşi sferă: site-ul de ştiri şi informaţii din aviaţie (newsair.ro) şi atelierul de producţie video (yourTVcrew).

GALERIE FOTO. Ultimul Observator al Ancăi Lungu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    au o reporteriȚa pe nume Andreea Țopan, ar fi o buna prezentatoare
  • bing bing
    pacat ca pleaca, era foarte buna si prietenoasa, transmitea emotie

    pe cand Octavia Geamanu, transmite doar falsitate
  • marian marian
    Mai Mile , era bagatoare de seama nu a castigat ea , ea cara , apa si cafele , cei din echipa ROMANIA TE IUBESC A CASTIGAT , CEA MAI BUNA EMISIUNE DE REPORTAJE , ceilalti au copiat dupa ei
  • Alex Sv Alex Sv
    Daca asta inseamna sa fi "femeie de succes" sau vedeta, ma bucur ca sunt un ilustru anonim(ous). Vestea plecării sale peste hotare ma lasa rece. Constat insa ca adevăratele modele de OAMENI sunt din ce in ce mai rar, in schimb sunt promovate in exces aceste făpturi minunate (de fapt niste nulitati) si aduse in prim-plan, obturandu-ne orizontul de asteptare. Şi ca sa închei intr-o nota "optimista", ii transmit Ancutei tradiționalul "Si la mai mare soro, stim ca poți!"
  • Truth Vibrations Truth Vibrations
    Oameni buni! Ce va lipsește? Nu aveți treburi in viețile voastre extrem de importante? Decât sa ii tocați pe alții? Io nu urmăresc tv -ul , dar cred ca p Terra e loc pentru toată lumea , chiar dacă unii nu ne plac sau ii disprețuim.
  • geo geo
    Nicu Necolae, corespondent inseamna sa ai si cameraman si sa mergi la evenimentele importante in diferite orase, in special la Paris...nu sa stai bine merci in Nisa si, pe imaginile altora, sa ai si tu - din cand in cand - corespondente telefonice. A se citi lecturarea ultimelor informatii din presa on-line / agentii de presa legate de anumite evenimente.
  • Batman Batman
    Baiatu' vorbește rău tare, cine l-a băgat în televiziune? A, pe cunoștințe și relații. Ok
  • Mile Mile
    Noul cuplu chiar e fain, dacă ă castigat premiul, inseamna ca e valoros , nu are ce să caute la pro tv
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    @geo, va fi corespondent pentru toată Franța.
    În Italia Sergiu Balaban locuiește la Milano, dar transmite vești din toată Italia pentru Digi24.
  • mihai mihai
    E gravidă cu noul iubițel bogat care o va duce în Franța, pe soțul anterior l-a lăsat că nu-i mai mergeau combinațiile de când a început să aibă probleme cu legea. România mai pierde o "vedetă" dă mare valoare la a treia căsătorie
  • geo geo
    Oare ce evenimente importante de interes pentru telespectatorul roman se intampla la Nisa pentru a fi relatate de acolo ?
  • Gibson Gibson
    Observatorul și-a pierdut cea mai buna prezentatoare, după Andreea Berecleanu

Trimite un comentariu

sus