Skip to main content

Database. VIDEO.Ce faceți aici? Plantăm brazi! Balint, Stelea, Miță, Florin Busuioc și sute de voluntari la campania de reîmpădurire Bergenbier

 
Database. VIDEO.Ce faceți aici? Plantăm brazi! Balint, Stelea, Miță, Florin Busuioc și sute de voluntari la campania de reîmpădurire Bergenbier

Paginademedia Database. VIDEO. Ce faceți, mă aici? Cum adică „ce facem”? Plantăm brazi! Așa suna discuția dintre Miță, de la Bere Gratis, Bogdan Stelea și Gabi Balint. Era reclama Bergenbier care promova campania Te răcorești și împădurești.

Publicitate

Campania prin care Bergenbier a anunțat plantarea a 50.000 de conifere în această primăvară a început în Transilvania.

Gabi Balint și Bogdan Stelea, liderul trupei Bere Gratis, Miță Georgescu, gimnasta Cătălina Ponor și actorul Florin Busuioc au plantat brazi săptămâna trecută.

Peste două sute de persoane, voluntari, vedete și membri ai echipelor Bergenbier, Plantăm fapte bune în România și Ocolul Silvic Abrud RA au început plantarea a 50.000 de brazi în vestul României, Transilvania, pe 21 aprilie, ca parte a campaniei „Te răcorești și reîmpădurești!”.

Pe lângă Bucium, Bergenbier și inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm fapte bune în România” a început plantarea mai multor specii de conifere și în alte două zone – Râu de Mori (jud. Hunedoara) și Sohodol (jud. Alba), urmând ca plantarea să fie finalizată în luna mai.

VIDEO 1. Spotul Bergenbier, cu Miță, Gabi Balint și Bogdan Balint

Balint, Stelea, Miță, Cătălin Ponor, Florin Busuioc și sute de voluntari la plantat de brazi

În cadrul evenimentului care a avut loc sâmbătă, 21 aprilie, voluntarii prezenți au plantat 6300 de puieți de brad alături de vedetele care s-au alăturat campaniei „Te răcorești și reîmpădurești!”: foștii internaționali Gabi Balint și Bogdan Stelea, liderul trupei Bere Gratis, Miță Georgescu, gimnasta Cătălina Ponor și actorul Florin Busuioc.

VIDEO 2. Campania de împădurire, în desfășurare.

Încă de la începutul campaniei, Bergenbier și-a invitat consumatorii să susțină acest demers amplu de reîmpădurire și i-a încurajat să dea nume brazilor care au fost plantați, pe pagina de Facebook a brand-ului. Sute de consumatori s-au înscris ca voluntari în Echipa Națională de Răcorire, pe platforma racorimromania.ro/cubrazi, și au participat sâmbătă, 21 aprilie, la acțiunea de reîmpădurire.

„Te răcorești și reîmpădurești!” este unul dintre cele mai ample proiecte de reîmpădurire cu ajutorul voluntarilor din România, realizat de Bergenbier cu sprijinul asociației EcoAssist, reprezentantul legal al „Plantăm fapte bune în România”.

Gabriela Lupaș Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

„Ne-am bucurat să vedem că mulți dintre consumatorii Bergenbier și-au dorit să ne fie alături în noua misiune, aceea de a contribui, chiar și într-o mică măsură, la răcoarea munților care a inspirat crearea berii Bergenbier.

Ne dorim ca cei 50.000 de brazi pe care am început să îi plantăm week-end-ul trecut, la Bucium, cu ajutorul lor, să fie un model de responsabilitate față de mediul înconjurător. Vom continua să ne implicăm, pentru următorii trei ani, în toate etapele care au legătură cu menținerea și îngrijirea zonelor reîmpădurite”.

Marin Toma, președintele Asociației EcoAssist, reprezentantul legal al inițiativei naționale de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm Fapte Bune în România”:

„Sâmbăta trecută, alături de partenerii de la Bergenbier și Ocolul Silvic Abrud, am început acțiunile de plantare prin care vor fi instalate culturi forestiere de conifere pe mai multe suprafețe din localitățile Bucium și Sohodol (jud. Alba) și Râu de Mori (jud. Hunedoara).

Ne bucură implicarea lor și a voluntarilor prezenți pentru că reprezintă o asumare a răspunderii cu privire la necesitatea protejării naturii și la importanța pădurilor în viața noastră”.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu