Skip to main content

Database. VIDEO.Ce faceţi aici? Plantăm brazi! Balint, Stelea, Miţă, Florin Busuioc şi sute de voluntari la campania de reîmpădurire Bergenbier

 
Database. VIDEO.Ce faceţi aici? Plantăm brazi! Balint, Stelea, Miţă, Florin Busuioc şi sute de voluntari la campania de reîmpădurire Bergenbier

Paginademedia Database. VIDEO. Ce faceţi, mă aici? Cum adică „ce facem”? Plantăm brazi! Aşa suna discuţia dintre Miţă, de la Bere Gratis, Bogdan Stelea şi Gabi Balint. Era reclama Bergenbier care promova campania Te răcoreşti şi împădureşti.

Publicitate

Campania prin care Bergenbier a anunţat plantarea a 50.000 de conifere în această primăvară a început în Transilvania.

Gabi Balint şi Bogdan Stelea, liderul trupei Bere Gratis, Miţă Georgescu, gimnasta Cătălina Ponor şi actorul Florin Busuioc au plantat brazi săptămâna trecută.

Peste două sute de persoane, voluntari, vedete şi membri ai echipelor Bergenbier, Plantăm fapte bune în România şi Ocolul Silvic Abrud RA au început plantarea a 50.000 de brazi în vestul României, Transilvania, pe 21 aprilie, ca parte a campaniei „Te răcoreşti şi reîmpădureşti!”.

Pe lângă Bucium, Bergenbier şi iniţiativa naţională de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm fapte bune în România” a început plantarea mai multor specii de conifere şi în alte două zone – Râu de Mori (jud. Hunedoara) şi Sohodol (jud. Alba), urmând ca plantarea să fie finalizată în luna mai.

VIDEO 1. Spotul Bergenbier, cu Miţă, Gabi Balint şi Bogdan Balint

Balint, Stelea, Miţă, Cătălin Ponor, Florin Busuioc şi sute de voluntari la plantat de brazi

În cadrul evenimentului care a avut loc sâmbătă, 21 aprilie, voluntarii prezenţi au plantat 6300 de puieţi de brad alături de vedetele care s-au alăturat campaniei „Te răcoreşti şi reîmpădureşti!”: foştii internaţionali Gabi Balint şi Bogdan Stelea, liderul trupei Bere Gratis, Miţă Georgescu, gimnasta Cătălina Ponor şi actorul Florin Busuioc.

VIDEO 2. Campania de împădurire, în desfăşurare.

Încă de la începutul campaniei, Bergenbier şi-a invitat consumatorii să susţină acest demers amplu de reîmpădurire şi i-a încurajat să dea nume brazilor care au fost plantaţi, pe pagina de Facebook a brand-ului. Sute de consumatori s-au înscris ca voluntari în Echipa Naţională de Răcorire, pe platforma racorimromania.ro/cubrazi, şi au participat sâmbătă, 21 aprilie, la acţiunea de reîmpădurire.

„Te răcoreşti şi reîmpădureşti!” este unul dintre cele mai ample proiecte de reîmpădurire cu ajutorul voluntarilor din România, realizat de Bergenbier cu sprijinul asociaţiei EcoAssist, reprezentantul legal al „Plantăm fapte bune în România”.

Gabriela Lupaş Ţicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

„Ne-am bucurat să vedem că mulţi dintre consumatorii Bergenbier şi-au dorit să ne fie alături în noua misiune, aceea de a contribui, chiar şi într-o mică măsură, la răcoarea munţilor care a inspirat crearea berii Bergenbier.

Ne dorim ca cei 50.000 de brazi pe care am început să îi plantăm week-end-ul trecut, la Bucium, cu ajutorul lor, să fie un model de responsabilitate faţă de mediul înconjurător. Vom continua să ne implicăm, pentru următorii trei ani, în toate etapele care au legătură cu menţinerea şi îngrijirea zonelor reîmpădurite”.

Marin Toma, preşedintele Asociaţiei EcoAssist, reprezentantul legal al iniţiativei naţionale de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm Fapte Bune în România”:

„Sâmbăta trecută, alături de partenerii de la Bergenbier şi Ocolul Silvic Abrud, am început acţiunile de plantare prin care vor fi instalate culturi forestiere de conifere pe mai multe suprafeţe din localităţile Bucium şi Sohodol (jud. Alba) şi Râu de Mori (jud. Hunedoara).

Ne bucură implicarea lor şi a voluntarilor prezenţi pentru că reprezintă o asumare a răspunderii cu privire la necesitatea protejării naturii şi la importanţa pădurilor în viaţa noastră”.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus