Skip to main content

Mikey Hash produce o emisiune de educație financiară pe Youtube, în parteneriat cu BCR

 
Mikey Hash produce o emisiune de educație financiară pe Youtube, în parteneriat cu BCR

BCR și Viral Studios, deținut de Mikey Hash,  au lansat o emisiune online de educație financiară, pe Youtube. Emisiunea Școala de bani este disponibilă pe canalul de Youtube Gândăceii de Internet.

Gazda emisiunii este Horia Sârghi, mai cunoscut în vlogosfera românescă sub numele de Zaiafet. Acesta se ocupă deja de realizarea de conținut educativ și de cultură generală pe canalul său de Youtube.

Publicitate

Primul episod a fost lansat pe canalul Gândăceii de Internet, iar prima temă dezbătută a fost legată de credite. Zaiafet a făcut un scurt istoric al băncilor, a explicat ce înseamnă un credit și care este circuitul banilor, astfel îbăncile să fie capabile să acorde credite.

Mikey Hash, Viral Studios și Doza de Hash:

„Simţim că munca pe care o facem ne pune în privilegiata poziție de a forma mințile noii generații şi de a contribui activ la educația şi cultura generală a românilor. Şi, după cum ştim cu toţii, avem mare nevoie de educaţie în România, în special de cea financiară.

Aşa că, împreună cu BCR, am pus bazele unei emisiuni online care tratează exact acest subiect. De la gestionarea banilor, până la credite, economii sau investiții, vrem să le dezbatem pe toate și să le oferim tinerilor uneltele necesare pentru a lua cele mai bune decizii în viață.”

Şcoala de bani este un proiect de educaţie financiară lansat de Banca Comercială Română în anul 2016.

Inițiativa BCR de a extinde proiectul a pornit de la un studiu realizat de Ctrl-D, care arată că românii și-ar dori o program școlară mai complex care să include și educație financiară și dezvoltare personală. Același studiu arată că 82.6% dintre adolescenții intervievați au declarat că urmăresc clipuri cu scopul de a se dezvolta pe plan personal.

Nicoleta Deliu, coordonatorul programului național Școala de Bani:

„Din întâlnirile cu tinerii, ne-am dat seama că ei învață pentru Bacalaureat din vlog-uri, își iau informații despre vacanțe și gadget-uri urmărind vloggeri, așa că cea mai directă cale de a ajunge la ei a fost de a muta educația din sala din curs în online.

Peste 70% dintre tinerii activi digital de astăzi urmăresc cel puțin un vlogger român. Suntem încrezători că, prin parteneriatul cu Mikey Hash și Zaiafet, îmbunătățim nivelul de alfabetizare financiară din România și îi ajutăm pe tineri să descifreze lumea complexă a banking-ului”

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • "Viral Studios, deținut Mikey Hash," adica Mikey Hash este detinut (inchis, puscarias)? :) Acum, pe bune, cate greseli mai pot fi in articolele de pe paginademedia? Se pare ca atat de multe... Chiar nimeni nu face proof reading pe un site care se doreste "premium"?
  • Cel mai fake youtuber, doar pentru bani.

    A uitat ca a plecat cu 100 lei in acest proiect "Mikey Hash", iar de cand a facut bani din YouTube a devenit lacom si vrea tot mai mult, in defavoarea continutului de calitate.

Trimite un comentariu