Skip to main content

(P) A apărut ghidul TOP 10 cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din România

 
(P) A apărut ghidul TOP 10 cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din România

Aflat la prima ediție, Ghidul TOP 10 prezintă preferințele cititorilor platformei de timp liber Zile și Nopți. Cititorii platformei au votat cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din 18 orașe din România. Zile și Nopți a centralizat aceste voturi și a realizat Ghidul TOP 10.

Ghidul a fost tipărit într-un tiraj de 50.000 exemplare, însumează 200 de pagini și este distribuit gratuit în 18 orașe din întreaga țară, după cum urmează: București, Cluj, Brașov, Timișoara, Sibiu, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Galați, Pitești, Piatra Neamț, Baia Mare, Bacău, Brăila, Arad, Bistrița, Focșani și Roman.

Publicitate

Cine este în top?

În TOP10 Evenimente Naționale, pe primele 3 locuri se situează Untold (locul1), Electric Castle (locul 2) și Neversea (locul 3).

În TOP10 restaurante, pe locul 1 în București se află Caru' cu Bere, în Cluj-Napoca, Livada, iar la Brașov pe locul 1 se află Restaurantul Sergiana.

În București, pe primul loc la categoria puburi se află Hard Rock Café, la categoria cluburi se află Club Control, iar cel mai apreciat festival al capitalei este Summer Well.

Rezultatele topului sunt disponibile și online, pe site-ul www.zilesinopti.ro, unde poate fi consultată și varianta digitală a ghidului.

FOTO. Ghidul Top 10

Parteneriat cu Arena Bucătarilor

În afara votului public, prin parteneriatul cu Arena Bucătarilor sunt prezentate și restaurantele recomandate de membrii juriului competiției. A început ca un concurs, iar aproape un deceniu mai târziu este deja un avanpost al pasiunii pentru bucătăria de înaltă ținută. Arena Bucătarilor înseamnă locul și momentul în care, în universul bunului gust, profesioniștii fac minuni, iar pasionații aspiră să le calce pe urme.
Profesioniștii artei culinare din Arena Bucătarilor recomandă cele mai bune restaurante din fiecare oraș.

Cum a fost realizat studiul?

Luna februarie a acestui an a fost dedicată votului pe site-ul www.zilesinopti.ro, fiecare doritor desemnând un top 3 personal cu preferințele de restaurante, puburi, cafenele, cluburi și festivaluri din orașul său, dar și un top pentru evenimentele naționale considerate a fi cele mai bune. Rezultatele votului la care au participat peste 21 000 de persoane din toată țara au fost centralizate și prelucrate, iar prima ediție a Ghidului Top 10 Zile și Nopți se găsește acum în toate locurile și localurile intens circulate: mall-uri, cinematografe, restaurante și baruri.

Parteneri Ghid TOP10

Ghidul TOP10 ZILE ȘI NOPȚI a fost realizat de CITY GUIDE MEDIA, editorul Zile și Nopți, în parteneriat cu firma de studii și cercetare de piață Brandberry.

Proiectul TOP10 Zile și Nopți este susținut de Orange, Arena Bucătarilor (Selgros), PPD România (Campari, Aperol Spritz), Liliac, Grand Cinema & More, SunPlaza, iabilet.ro, Forum Film și Odeon Film. Partenerii media sunt A.G. România (Kiss Fm, Magic FM, Rock FM). Conceptul grafic TOP 10 Zile și Nopți a fost realizat de agenția GRIN (www.grincreative.ro)

Despre Zile și Nopți

Zile și Nopți este o platformă de timp liber, de tip “city guide”. Platforma cuprinde revista Zile și Nopți, site-ul www.zilesinopti.ro și aplicația mobilă disponibilă pentru Android și iOS.

Revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în 18 orașe din România, într-un tiraj de peste 100.000 exemplare lunar, în 13 ediții locale: București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara/Arad, Iași, Sibiu, Pitești, Oradea, Bacău/Piatra Neamț/Roman, Tg Mureș, Baia Mare, Galați/Brăila/Focșani, Bistrița. În revistă sunt prezentate articole originale şi recomandări de timp liber, articole, recenzii, cronici, informaţii oneste şi verificate de către redactorii fiecărei ediții în parte.

Pe site-ul www.zilesinopti.ro se regăsesc știri, programe de cinema, concerte sau teatru, liste de restaurante, baruri, cluburi și cafenele.

Pe lângă Zile și Nopți, City Guide Media srl editează și revistele Sunete și Cinemap, iar din grup face parte și Asociația Culturală Fanzin, asociație care organizează mai multe festivaluri, printre care Dracula Film Festival și Brașov Jazz & Blues Festival.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nimic nu este gratis.
    Oamenii au creat un instrument de promovare la care unii au achiesat, iar alții nu.
    Localurile din top sunt recomandate în primul rând pentru serviciile pe care le oferă, nu pentru că au achitat o taxă de înscriere.
  • Saracii, astia de au facut topul.... La ce cantina or manca? Cel mai bun restaurant Caru’ cu bere???????? Si cel mai bun club, Club Control???? Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac... De Di David au auzit? Isoletta, Brasserie, Aqua, Uandeful, Loft, Nuba, Fratelli, etc, etc... Niste destepti le-au luat banii unor patroni fraieri, pe care apoi i-au pus in topul nimicului. Apoi, patronii aia se intreaba de ce au numai ghiolbani la mese. Ca doar sunt cei mai buni in top...

Trimite un comentariu